Ya millet metroda bile buluyo bi insanın hiç mi kısmeti olmaz… 1 senedir ne flört ne yazan edenim var doğru dürüst. Güzel bir kızım konu asla güzellik değil. Ama bahtsızım. Sadece cinsellik yasa diceksiniz o bile olmuyor olsa da gerçekten duygu vs yoksa karşı taraf bencil oluyo yeterince sizi arzulamıyo öyle olunca iyice cıldırıyorum. Nasipli olsam bakkala çıktığımda bile bulurum. Pazara gidiyom tatlı bi pazarcı yürüyo bana, seviniyorum haftaya yine gidiyorum, aynı kişi bana bu sefer ablacım diyor 😂 niye bu kadar şanssızım be. Bırak evlenmeyi, 10 dk olsa bile göz flortlugu bile olmuyo bir başka kızların kısmetine bak bi de benim çorak gibi olan kısmetime bak. Üzülüyorum. Dalga geçenlerin inşallah daha beteri başına gelir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSorun sendedir. ya fiziğin ve görünüşün erkeklerin öncelik tercihi değildir?
ya da nasılki burada sana yorum yapanlara gereksiz ukala ve agresif tepkiler veriyorsan.
Normal yaşamında da aynı tutum ve davranışları sergilediğin den erkeklere itici geliyorsundur?
Davranışlar karakterin aynasıdır insanlar bunu görür ve his ederler05 Yorumla- 1 yıl
Konu Benim tehşirci olmam değil. Senin kendini bir b*k zanneden bir kezban olman.
Senin gibi başkasına ahlak dersi verip. ama gizli saklı Anal ilişki yaşayıp vücudun da ellenmedik yeri kalmayan.
Fakat buna rağmen ben bakireyim diye ortalıkta gezen binlerce iki yüzlü peynir var.
O nedenle sana tavsiyem zoraki ve taciz durumu olmadığı sürece? kimseye ahlak zabıtalığı yapma.
Bu kişinin ALLAH ile kendi arasında olan bir konu. Kimse kimsenin mezarına girmeyecek.
HZ İSA NIN ŞU SÖZÜNÜ UNUTMA. İLK TAŞI GÜNAHSIZ OLANININIZ ATSIN
Soran1 yılKarını anlatma lan sg surdan ucuz esc seni olmmayan tipini s2m hahahahahahahahahahh ucuz esc
- 1 yıl
Ergen misin sen? Kars peyniri. Sen kafayla evde anca turşunu kurarsın öz güvensiz tipsiz kezo😂
- 1 yıl
Vücudum hoşuna gitmese böyle kıskançlıktan salyaların akmazdı.
Sen beni ancak fotodan hayal edersin. Yüzümü görmeden bana tipsiz diyor kezo😂
Yüzümü görmeden sadece vücuduma böyle ıslanıyorsan? inan beni reel de görsen içime düşersin😂 - 1 yıl
Allah bilir 1.50 boyunda yer elması sın? bu yüzde erkeklerin seni takmaması seni kudurtuyor😂
Seni ahlakı da tipi de bir dike benzemeyen keziban seni😂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBettua etme gulunecek bir durumda yok hayatin belli donemlerinde inis cikislar olur belliki sizinki suanda inis donemi yasiniz kac bilmiyorum ama bu boyle kalmaz mutlaka duzelir sevgilinde olur esinde istedigingibi sevilirsin cinsellik yasarsin bu soru uzerine burada bile cok taliolin cikar emin ol
02 Yorumla
Soran1 yıl22 yasındayım kendimi bildim bileki aynı bu gidişle 30 a kadar baba evinde kalırım hissediyorum insan geleceğini hisseder
- 1 yıl
Insan gelecegini hissedermi bilmem degerli arkadasim belki yasadiklarin yanlista hissetmene sebeb olabilir tabiki bu bir varsayim yinede umutsuz olma derim daha cok gencsin emin ol buna kara gun kararip kalmaz
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. anlık KS erkekleri seni görünce 😂😂

ama sen yüz vermeyince 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kısmetin cidden kapalıdır belkide. Bir hoca bulup okut belki açılır düzelir
02 Yorumla
Soran1 yılBuldum okuttum dualar verdi dediği gibi yaptım ( güvenilir bi hoca, yengemin ailesinin tanıdığı) muska yazdı verdi takıyorum hep ama bi işe yaramadı sadece 1 kez görücü çıktı o da cidden hiç beğenmedim cekici gelmedi oğlan gönlüm el vermedi istemedim bende onun dışımda hala aynı
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yaaaaaa cinsellik yaşayacak insan nasıl bulamazsin herkes bekliyor
04 Yorumla
Soran1 yılBoş iş
Soran1 yılBana denk gelmiyor öylesi diyorum çevre diyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı. Dalga geçilecek bir konu değil bu senin isteğin elbet umarım istediğin gibi birini bulursun bu devir zor
00 YorumlaNasip işi nereden çıkar belli olmaz
Belliki İstanbul’da yaşıyorsun02 Yorumla
Soran1 yılYoo istanhulda degılım.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu dışardan anlamıyor demekki kimse ağır baslı ve soguk duruyorsundur
00 Yorumla
1 yılArabesk filminden replik...
Gösterelim anam 😁😁😁😁00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBu konuda niye bu kadar zorlanıyorsun anlamadım aksine çok rahat bulabilmen lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz cesaret verirsen bu iş olur, tstki gülümseme bile yeşil ışık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin bulduğun ilde bir sorun olmasın burada bile onlarca kişi yazdı sana su anda biri de benım misalç...
04 Yorumla
Soran1 yılYa daha beni görmeden yazan erkekleri ne yapim ben ben adam bulamamaktan bahsediyorum yoksa tecavuzcu Coşkunlar umurunda degıl 60 yasında ki kadına bile hallenecek ucuz erkeği napim ben he
Cevap sahibi1 yılBuradan bunu ciddi soruyorsan buradan gelen fikirleri önemseme. buradan bir ihtimal arıyorsan amacın sxtg değilse.
Yok gerçekten konusmasından hoşlanacağın birini arıyorsan kalitesi belli eder bence kişinin.
Sen hangi şehirdesin bu arada?
Soran1 yılBuradakilerin fükrini sormadım iç döktüm sadede bunu yapay zekaya bile anlatıyorum kıymeti yok buranın
Cevap sahibi1 yılseni anladım. ama senin yaklaşımının hatalı olduğunu düşünüyorum. Sana sadece o gözle bakanlara bakmaktan gerçek ilgilennenleri kaçırıyorsun gibi hissettim. umarım aradığın mutluluğu ya da cinselliği bulursun
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Üzme kendini elbette sana değer veren seven biri çıkacaktır istediğin yapacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılFarkın da olma dan karşı tarafa haraketlerinle yanlış mesaj veriyor sundur. Onlar da bundan dolayı uzak duruyor olabilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl28 yasinda egitimli kulturlu bir insanim uygun bulur musun
01 Yorumla
Soran1 yılSg
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten güzelsen nasıl yürümüyorlar dişi sineğe yürüyor bizim erkekler ya
05 Yorumla
Soran1 yılBaht meselesi
Cevap sahibi1 yılPeki internet ortamından birisiyle tanışmaya nasıl bakıyorsun
Cevap sahibi1 yılDüşünürsen düzgün birisiyle tanıştırıp şaşırayım seni, kendine iyi bak :)
Soran1 yılYa bi sggggg
Cevap sahibi1 yılBen sana yanlış bir şey mi söyledim? Neden küfür ediyorsun?
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman internetten bul sende istediğin kriterlerde seçici olacak.
09 Yorumla
Soran1 yılO da yok
Cevap sahibi1 yılPeki olgun erkek sever misin?
Sugardaddy tarzı ilişkilere nasıl bakıyorsun
Soran1 yılHiç denemedim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılAslında senin tam istediğin tarzda olabilir. Seni ilgisi ile şımaracak. Hediyeler ile şımartacak. Ve sekste de seni cidden güzel tatmin edecek bir erkek sana da çekici gelmiyor mu
Soran1 yılAyy bu hayal sadece ya Türkiye de %80 asgari ücretli çalışıyor insanlar ayrıca öyle olmasa bile cimri çoğu insan kim neden para yedirsin bana
Cevap sahibi1 yılİşte yanlış düşünüyorsun bu ön yargıdan çıkman gerek. Gayet güzel bu dediklerimi yaptım ve yine böyle bir ilişkim olsun istiyorum
Soran1 yılNasıl kızlara yaptın bu dediklerini.
Cevap sahibi1 yıl19_24 yas arası kızlarla
Cevap sahibi1 yılNe düşünüyorsun peki
Gizli Üye(30-35)1 yılO bende de var ve alistim desem? Zorda olsa alistim
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBazen bi istek geliyor ama on dakika sonra gidiyor
Soran1 yılKadın olsaydın alısamazdın bi kadın için daha zor
Cevap sahibi1 yılOlabilir ama erkek icinde u
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılHele de cinsellik
Cevap sahibi1 yılYanlis anlamaz isen bu konu hakkinda sohbet edelim?
1 yılBende kadın bulamıyorum ya cinsellik çok seviyorum deli gibi mükemmel kadına oral yaparım
Kadını orgasm etmeden dilimi içinden cikarmam00 Yorumlaburada sana yürüyen bir ton insan olur üzülme 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılE şimdi sana yürümeye kalksam ona da karşılık vermezsin hdhx
111 Yorumla
Soran1 yılGörmediğim insanın yürümesini istemiyorum zaten
Cevap sahibi1 yılE çıkayım gizliden görürsen begenirsin zaten babbyface seviyorsan
Soran1 yılÜf kanka vücudunu teşhir etmişsin senin gibi erkeklerle işim olmaz karakterli seviyorum
Cevap sahibi1 yılAynen karakterli seviyorsun ama sadece cinselliğe bile evet diyosun hdh neyse madem
Soran1 yılO da boş. Erkek duygusal bişy beslemiyosa bencil davranıyo ya da yeterince arzulamıyo cinsellikte erkegin performansı bile kadını sevmesine sevmemesine bağlı
Cevap sahibi1 yılTamam kanka haklısın
Soran1 yılEsmer misin
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılBoy kac merak ettim
Cevap sahibi1 yıl176 civarı
Cevap sahibi1 yılNoldu begenmedin mi
Bunlar hep yokluktan abla işte
01 Yorumla
Soran1 yılAnanın tokluğunu çekiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılBi kurşun döktürelim sana
01 Yorumla
Soran1 yılHe
1 yılCinsellik için koca olmak zorunda mı😀
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Sevgili olmuyor yani.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYanlış evlilik yapmada gerisi sorun değil
02 Yorumla
Soran1 yılOna bile razıyım
- 1 yıl
Büyük konuşma bence
Sen onlara yaz, ayağına bekleme
01 Yorumla
Soran1 yılYazıyorum yine olmuyo bu sefer de onlara kür kütük aşıkmışım gibi havalanıyolar her şeyi denedim
Merhaba, belkide sendem dolayı çekiniyorlar
06 Yorumla
Soran1 yılNeyimden çekinceliler
Soran1 yılMesela nasıl tepki vericem yanımda yengem vardı bi de kalabalıktı pazar bağırdı tekrar gel dedi d
Soran1 yılArtık paslanmısım flört yürüyen eden yok haliyle kaskatı kesilebiliyorum
Soran1 yılAma en son güldüm gülmeseydim giderken
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimseye sans vermiyosun demekki?
02 Yorumla
Soran1 yılDetayı oku. Sans vermek için kısmetin adayların olması gerek.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur illaki sen yaz bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen bulamıyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılZayifmisin baliketlimsn
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. yz istersen uyarsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılikimizde bu hasrete son versek ya :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hahah yokluk kötü şey 😃
00 Yorumla
1 yılburada bulursun
00 YorumlaHerkes istiyor o nu ama yok şey ortada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakimli ve kadinsi olmalisin
16 Yorumla
Soran1 yılÖyleyim zaten
Cevap sahibi1 yılEeee neden olmuyor peki bence sen hiçbir sey yapmadan ilhi istiyorsun
Soran1 yılNe yapmam gerekiyo bi erkek bana yürümüyorsa ben mi yürücem bana yürüyenlere de gülümsüyorum yine olmuyo
Cevap sahibi1 yılYaaa biraz cilveeee
Soran1 yılNasıl yapsam cilve henüz tanışmadığımız erkeğe ;)
Cevap sahibi1 yılCilve yapip kendi peşine dusüreceksinn
Ben aramiyom artık. Gencsen daha olur ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHic mi tip yok
Ev kizi misin07 Yorumla
Soran1 yılTiple alakası olmadığını şansımın olmadığını yazmışım?
Cevap sahibi1 yılAlakasi var
Soran1 yılHe
Cevap sahibi1 yılKoy foto
Soran1 yılKoydum
Cevap sahibi1 yılHani
Cevap sahibi1 yıl?
1 yılÇalışıyor musun ev kızımısın
04 Yorumla
Soran1 yılUzay kızıyım
- 1 yıl
Uzayda bi erkek bulamaman normal. dünyaya inmen lazım ayakların yere bassın biraz
Soran1 yılHeee MK hee aynı tantana hep
Soran1 yılSana gunahımı vermem kayboool
- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
1 yılFlört bu dünyadaki en güzel şey 😄
01 Yorumla
Soran1 yılÖyledir
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSadece cinsellik için evlenmek doğru olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPartner niye bulmuyorsun?
00 YorumlaYaş kaç
16 Yorumla
Soran1 yıl22
Soran1 yılBu gidişle 30 da da aynı durumu yasıcam aceleyle ne alakası var
Soran1 yılArtık sekste umurumda degıl takıntı olustu diğer kızlara ciekin güzel demeden ver Allah ver kısmet yağıyor ben neden bu kadar kısmetsizim bunu sorguluyorum cvp bulamadıkça üzülüyorum
1 yılMerhaba tanışalım mı senin için de uygunsa
03 Yorumla
Soran1 yılNapim lan senin gibi yaşlıyı köpek
- 1 yıl
Yaşlı değilim 28 yaşındayım
Soran1 yılDefol eziksin görmediğin kız olduğu bile belli olmayan üyeye yürüyorsun yıkık erkeklerle işim yok
1 yılUgrasmana gerek yok takip at yeter
00 Yorumla
1 yılBuyur 🌹 gel
00 YorumlaNasılsın birsey istersın gel
00 Yorumla
1 yılÖyle bi güzelim dediin ki merak ettim 😃😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılOy kıyamam
00 Yorumla
1 yılYapma ya sabret
00 Yorumla
1 yılİnsan bazen yalnızlıktan bunalıyor haklısın
00 YorumlaŞansını bende dene o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş kaç
00 Yorumla
1 yılNerdesin
00 YorumlaÇok ayıp 🙈
00 YorumlaSadece cinsellik mi