Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Karşına umarım öyle birisi çıkar ama günümüz dünyasında çok zor kadınlar genel olarak efendi adam sevmez :D iyi adamlar yalnız ölür biz yalnız kalmaya mahkumuz çünkü bizi anlayabilecek kadın yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYa herkes evlendi bi ben kaldım vrbebevebe yaşıma bak 👀 ayrıca evlilik düşünen biri değilim sırf s*ksme işini halk ve toplumdan onay alıp işte bakın ben her gece bunun ırzına geçicem demenin yasal düzenli hali çocuklar takip edilsin diye yapılmış bi sistem sadece nefret ediyorum evlilik fişlenmekte.
016 Yorumla
Soran1 yılevlenmeden yapalimda baş k@$ar olalım daha iyidir
Cevap sahibi1 yılFişlen daha iyi nasıl bakıyorsunuz o düğünde falan milletin yüzüne he apaçık niyetiniz belli sadece s*KS yapmak o da hevesiniz geçince eski tadı da olmayacak bu işlerin gizlisi makbul kıyarsın imam nikahını yürürsün
Soran1 yılen azından evlenmeden yapmaktan iyidir helalimle kocamla yapicam orada burada sizin gibi gayri meşru zina yapmam yani daha kotu
Soran1 yılimam nikahı niye kiyayim ki eşime saklamisim onca sene namusumu bekaretimi sizin namus anlayışınız değişmiş burası Amerika değil İslamiyet var burada
Cevap sahibi1 yılİslamiyet var burada dediğin ülkenin adında var sadece halkın %80 i bir süphaneke okuyamıyor Allahüekber nedir diyorlar “ vakit yamam gel” diyorlar. Avrupada islam adaleti gördüm islam topluluğunda da kafir alameti çünkü büyün 💩 lar bu Ortadoğu’dan türüyor.
Soran1 yıltamam abi sensin
Soran1 yılkusura bakma mezhebim geniş değil kocama fişletirim kendimi bı adamda dururum kuduruk gibi evlenmeden bin tane adamla yapıp gururumu ayaklar altına alamam
Cevap sahibi1 yılEn çok içki içilen ülkeyi bil bakalım 😂 islam ülkesi he keşke gerçekten islam ülkesi olsak takmışsınız bi belaltıya kitlenip duruyorsunuz sadece, başka meşgaleniz de yok ülke olarak.
Soran1 yılen azından evlenerek yapmak istiyorum bunun nerrsi yanlış alismissiniz harama evlenmek ayıp geliypr bunun için evlenmeden yapanları da eş olarak almıyorsunuz ama ne haber
Cevap sahibi1 yılHadi abim sen azmışsın zaten fikirlerimiz de uyuşmuyor sana ayıcığınla iyş s*ksmeler hadi güzelim
Soran1 yılhaha azıyorum zina etmiyorum en azından sizin gibi kafir gunahkar mücrim değilim 😘
Cevap sahibi1 yılOf offf off bombayı sona sakladı. Günahlarımı yüklendiğin için sana teşekkür ederim 🙏 O pislik öpücüğünü de al ben o kadar ucuz değilim.
Soran1 yılsen zina edecek kadar ucuzsun ahirette yanarsın
Soran1 yılkadının değil erkeginde peyniri var unutma
Cevap sahibi1 yılHala günahlarımı yükleniyorsun. Teşekkür ederim şahit olmadığın unsurlarla beni suçladığın için. 🙏 Çünkü bir mügminin eğer kafir olduğunu Allah”a inanmadığını gözünle görmeyip bilmeden kafir dersen ve suçlarsan senin imanın gider bunlar sahih bilgilerdir ama sen nerden bilicen devam et cehennem hamalım benim 😈
Soran1 yılevlenmeyi lüzumsuz görmez dindar birisi sen gerkesiz buldun başka yerde oyna hadi
1 yılAçık giyinenler kendine genelde geçici FB buluyor yavrum, yanlış yolda değilsin ama illa evlenicem mantığıyla doğruyu da bulamazsın. Elinle biraz daha idare et
015 Yorumla
Soran1 yılzinaya bulaşmak istemem namazımı kılıyorum ama açık biriyim nerde yanlış yapıyorum
- 1 yıl
Yanlış yok, ailene söyle evlenmek istediğini yayılsın görücüler gelir yavrum
Soran1 yılgörücü istemiyorum ya of renkli gözlü efendi kumral biri çok mu zor
Soran1 yılbu arada kekmundo ya aşırı benziyosun
- 1 yıl
Kriter belirlersen o 26lığa dediğin gibi kurursun, prensibin erkek olsun yetere dönmesi lazım.
Baktım benden daha iyi
Soran1 yılbence onun gibisin ama üzersin sen😂😂
Soran1 yılerkek olsun ama yaşlı da olsa olurmu🤫😂😂
- 1 yıl
Yok yani kumral renkli gözlü demiceksin, yaş kriter olur, tipi iyiyse erkektir bitti
Soran1 yılsen iyisin mesela ama nasıl benim Olcan😅😅
- 1 yıl
Ben üzerim, çok ağlarsın, pişman olursun yavrum
Soran1 yılburcun ne şerefsiz erko seviyorum ben😂
Soran1 yılarada bir birbirimizi dovelim daha çok severim 🤫
- 1 yıl
Kriterlerime uyduğun ne malum yavrum, kova
Soran1 yılkovadan hakaten olmaz
Soran1 yılakrep Vibe ı almıştım oysa senden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBişey söyleyeyim mi bende aynıyım harama bulaşmak istemiyorum çok istekli biriyim ve eşimle yapmak istiyorum eşiminde böyle olmasını istiyorum ama bu zamana kadar 2 sevgilim oldu ikiside aldattı artık güvenecek birini istiyorum gerçekten mutlu huzurlu tutku dolu bi evlilik istiyorum ama güvenmek çok zor ya
10 Yorumla
1 yılÇünkü paraya bakıyorsunuz günümüz şartlarında maalesef zengin erkek yok denecek kadar azaldı sende zengin değilde normal bir gelirli erkek seç dicem tc kızi zengin sever...
016 Yorumla
Soran1 yılorta olsun kâfi asgari ücrette olsa adam olsun ama yok
- 1 yıl
Ben nedense adam gibi adamlar gördüm hep sap geziyor uzağa bakma önüne bak neyse zaten turk kızı paraya bakan eramus gibi Avrupa yoluna çıktığında onla bunla yatan basit bir varlıktır
Soran1 yılben kimseyle yatmadım açık biriyim namazimdayim ama olmuyor hep kullanmak istiyor erkekler ben reddedince kezban oluyorum
Soran1 yılo zaman türk erkeği de damacanaya hallenen aç doymuyor pipisi öyle diyelim o zaman
- 1 yıl
Sen Türk erkeğine öyle dersen evlenme ben zaten turk kızı ile evlenmeyecegim gerçekleri konuşuyorum sende turk erkeğini öyle görüyorsan evlenme sonra burada evlenemiyorum dite ağlama zırlama
- 1 yıl
Incell ezik tayfa erkeklerdensin. Tc kızı zenginliğe bakıyor diyorsan çevren iyi de değil üzüldüm adına
Soran1 yılseni zaten TC kızı napsin ki evlenecek adamda tabiki paraya bakacak evsiz barksiz birini kim ne yapsın ki madem afedersin yıllarca fişleyeceksin çocuk yapacaksin evin damın paran olsun yoksa pipini elinde tutup bekar gez onu bunu fişle ne diyim
- 1 yıl
tamam böyle evlenemiyorum diye ağlarsın o zaman jcjxjsk
- 1 yıl
@şevval_2003 ne incelli hanımefendi hen öyle çirkin biri değilim birde uni hazırlanıyorum öğretmen olmak istiyorum ama turk kızı gibi kaşar paraya soyunan çıkar için seven erkeğini duygusal boşlukta kullanan tc kizi ile evlenemem Çok kötüsün aşkı tc kizi para için öldürdü askin katili tc kızıdır
- 1 yıl
Okey
- 1 yıl
Kötüsün demedim kas*siniz dedim
- 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
@şevval_2003 kabul ediyorsun yani öyle olduğunu busunuz tc kizi o*****
- 1 yıl
@şevval_2003 puajajajajaj bütün tc kizi o**** sen devam et vermeye onla bunla yatmaya
- 1 yıl
Senle kimse yatmıyor mu diye bu tripler üzücü :(((
- 1 yıl
@şevval_2003 niye illaki biri benle yatmıyor diye mi konuşuyorum böyle kendinizi biyle cinsel obje yapmayın hem kadinlar cinsel obje değildir dersiniz hemde dediğin lafa bak ben zaten kızları cinsellik olarak gormedigimden turk kızlarına gerçeği diyorum ayrıca zaten anca obje olursunuz başka bir şey değil hadi ikile ayrıca gey değilim sadece Türk kızlarına gerçeğini söylüyorum şimdi ikile
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yıldinen çok doğru bir karar, zaten herkes takva sahibi olsa cinsellik için evlenmeye garip değil haklı gözüyle bakardı
01 Yorumla
Soran1 yılzinaya bulaşmak istemem namazımı kılıyorum ama açık biriyim nerde yanlış yapıyorum
1 yılSeks için evlenecek kadar akıllı (!) Biriysen hayatta başarılar
15 Yorumla
Soran1 yılo zaman evlenemden yapalım obje olalım kar tanesi
Soran1 yılsen verdin sanırım
- 1 yıl
Şşş evlen sen söndürsün alevini ona layıksın
Soran1 yılsen vermişsin demekki ondan rahat konusuyosun en azından helalimle
Soran1 yılona layıksın derken evlenmeden obje gibi olacağıma eşime kocama veririm daha iyi zina mi edicem
Merhaba, helalinle olmak istemen yanlış değil tabiki, ama sadece cinsellik yaşamak için evlenmek istemen doğru değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılSen tam beni arıyorsun ama kafa dengi miyiz bunu bilmeden de uzun ilişki ben istemiyorum bunun içinde hiç olmuyor
00 Yorumla
1 yılBen tam da senin aradın gibiyim knk istersen gel bir tanışalım kafana yatmaz sa engelle gitsin
04 Yorumla
Soran1 yılburcun ne
- 1 yıl
Kova
Soran1 yılkova erkeği aşkını ikinci plana atar arkadaş grubunu önde tutar aşırı gezmeyi sever özgür ruhlu maceraperest yani surekli adrenalin arar ama zeki o yüzden evlenmez
- 1 yıl
Ya astroloji ye göre konuşma önce beni tanı
1 yılDaha dur ya gençsin 28 olup nemde dayanıyorum bir şekil 🥲
00 YorumlaEğer istersen tanışalım? İlk tanışmak gerek dediğin gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Çok iyi ve güzel düşünüyorsun Rabbim karşına istediğin gibi birisini çıkarsın inşallah 🙏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılYanlis mi ona karar veremem ancak bence sacma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynıyım vaybe kendimi tek sanıyordum bence bu yasa kadar bekledin biraz daha bekle mutlaka çıkar
04 Yorumla
Soran1 yılkaç yaşındasın ki
Soran1 yılhuhuuu
Cevap sahibi1 yıl22
Soran1 yılgençsin daha 26-27 olan var
Gizli Üye(30-35)1 yılBende çok istiyorum * aşırı istekli biriyim. Kocam olsun hergece yapsın istiyorum
08 Yorumla
Soran1 yılyaş kaç
Cevap sahibi1 yıl19 yaşındayım
Soran1 yılçok erken
Soran1 yılvermedin mi
Cevap sahibi1 yılOlsun nolcak okumuyorum zaten 😂
Cevap sahibi1 yılHayır
Soran1 yılokul okumayanlar evlenmeye meraklı oluyor ben üniversite bitirdim herkes evlenince evde kaldım psikolojisine girdim 22 olcam
Cevap sahibi1 yılSevgilim veya sevdiğim biri yok ben de cinsellik istiyorum ondan evlilik istiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de aynı senin gibiyim ve bakirim sırf bunun için evlenmek istiyorum eğer istersen tanışmak isterim çok ciddiyim
026 Yorumla
Soran1 yılnerelisin yaş kac
Cevap sahibi1 yılBen de hrlalimle olmak zinaya harama bulaşmak istemiyorum bu yaşıma kadar sabrettim dayandım yapmadım tuttum kendimi ama artık dayanamıyorum ya ve bu yüzden bir an önce evlenmek hrlalimle yaşamak istiyorum herşeyi
Cevap sahibi1 yılRenkli gözlü efendi ve üstüne üstlük kumral biriyim yemin ediyorum ki yalan söylemiyorum tesadüfün böylesi inanmıyorum ya bence bu bir işaret olmalı şimdi yorumunu gördüm ve dedim ki Allah'ım sen nelere kadirsin 🙊🙊🙊😍😍😍
Cevap sahibi1 yılBunları telegram ya da instadan konuşsak versem gelir mısın rahatlıkla ordan konuşalım burada herkes görsün istemiyorum konuştuklarımızı çünkü ve siteden spam yemeyelim
Cevap sahibi1 yılOkudun mu diğer yazdıklarımı 🙃
Cevap sahibi1 yılİnsafın kurusun ya o kadar şey yazdım söyledim hiçbir şey söylemeyecek misin? 😢
Soran1 yılprofile fotonu koy bakayım renkli gözlü musun
Cevap sahibi1 yılBuraya fotoğraf koymam bu siteye güvenmiyorum çünkü kusura bakma lütfen dediğim şekilde telegram ya da instadan konuşalım ordan atarım hem de 4-5 tane fotoğraf aticam
Cevap sahibi1 yılYemin ederim ki renkli gözlüyüm yeşil gözlüyüm
Cevap sahibi1 yılVe kumralim
Soran1 yılbay bay
Cevap sahibi1 yılYa neden böyle yapıyorsun anlamıyorum ki
Cevap sahibi1 yılYazdıklarım ve söylediklerim de çok ciddiyim ve samimiyim yalan da konuşmuyorum lütfen kırma beni bari gizliden çıkayım yaz ozl konuşalım o zaman
Cevap sahibi1 yılKırma beni lütfen ya
Soran1 yılmiktir git
Cevap sahibi1 yılTamam ne halin varsa gör mk benden bu kadar uğraşamam senle 😑😏
Soran1 yılben sana koyarım aka
Soran1 yılama..
Soran1 yılfotosu yok artistlik tasliyot
Cevap sahibi1 yılYahu sen laftan anlamıyor musun fotoğraf gönderirim diyorum ama bu siteye güvenip fotoğraf yüklemem
Soran1 yılneden yemem seni iki dakka profile koy sil sonra
Soran1 yılgizle kendini sonra kimse gormez
Cevap sahibi1 yılHa sonra beğenmeyip y yorumu kaldırırsın ya engel atarsın
Cevap sahibi1 yılPeki sen nolur telegrama ya da instaya gelsen de oradan göndersem fotoğraf hem de 4-5 tane gondericem emin ol güven diye
Soran1 yılyok buraya koy linki buraya at ben silerim yorumunu sonra
Soran1 yılgizliden cik
Güzel düşünce tabi, takdir ederim
Boy kilo kaç, güzellik ne derece
02 Yorumla- 1 yıl
20 yaşında kız sana kalmadı dayı
1 yılBilmiyorum kişiden kişiye değişir
06 Yorumla
Soran1 yılevlencenmi
- 1 yıl
Hayır canım
Soran1 yılverdin sen o zaman
- 1 yıl
Hayır vermedim abartma
Soran1 yılherkes veriyor
- 1 yıl
Yoo herkes vermiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılDaha yolun başındasın ne bu acele
02 Yorumla
Soran1 yılhelalimle olmak istemem yanlış mı zinaya harama bulasmak istemiyorum
- 1 yıl
Hayır yanlış değil ama nir evliliğin sorumluluğu şu an gayet zor daha çok gençsin onun için dedim
Göz rengin nedir
#Hükümdar00 Yorumla
1 yılEn doğal hakkın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. nerde böyle senin gibi düşünen kadınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha ben varım sana noluyor (26)
05 Yorumla
Soran1 yılsen evde kalmışsın
Soran1 yılnasıl zaptetiyosun kendini kurumuştur seninki
Cevap sahibi1 yılSen azginsin bacım 21lerde ders dışında bir şey düşünmezdik
Soran1 yılben okulu bitirdim azginlikla alakası yok sağlık okudum kpss ye girdim 17-18 e evlenenler napsin
Soran1 yılo zaman tipin fiziğin iyi değil rağbet görmüyorsun kullanmak isteyen çok oldu beni ama dindar biriyim istemedim o yüzden insan istemeden de olsa yükseliyor karşındaki erkekler seni yükseltiyor ama dışarı vurmuyorsun kız olduğun için şahsen böyleyim
Gizli Üye(25-29)1 yılYani isteğin varsa yap
00 Yorumla
1 yılBen burdayım
00 Yorumla
1 yılEn guzel birsey
00 Yorumla
1 yılZamanla olacaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeks için evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCok mantıklı dusunuyon
00 Yorumla
1 yılyoo çok doğru bende
00 YorumlaAcele etme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği