Cinselliğe çok fazla ilgi duyuyorum yapmak istiyorum beni bu isteğe doyuracak bir partnerim yok açıkçası evlenmeden yapmaya da korkuyorum cinsellik yaşamak için evlenmem gerekiyor mu?
Eğer gerekmiyorsa ne yapabilirim nasıl adım atabilirim?

Cinselliğe çok fazla ilgi duyuyorum yapmak istiyorum beni bu isteğe doyuracak bir partnerim yok açıkçası evlenmeden yapmaya da korkuyorum cinsellik yaşamak için evlenmem gerekiyor mu?
Eğer gerekmiyorsa ne yapabilirim nasıl adım atabilirim?

İdeali eşinle bu ilki yaşaman ama bu konuda aceleci olanlar oluyor bunlar öpüşüp sevişerek oralla bosalma sağladığı gibi bazılarında arkadan ilişki yaparak idare ediyor doğrusu mastürbasyon yaparak ihtiyacını karşılayıp eşin olacak adamla cinsellik yaşaman daha etik olur
Sadece cinsel isteğin fazla olduğu için alelacele, kendini evliliğin sorumluluklarını üstlenmeye hazır hissetmeden evlenmen ne kadar yanlış ise, cinsel isteğini tarihi belirsiz bir evliliğe kadar bastırman da bir o kadar yanlış. Ben kadınların cinsellik konusunda artık özgür olmaları gerektiğini düşünen taraftayım. Erkekler evlenirken bakire istiyor diye bundan kendini mahrum bırakman sence ne kadar doğru? Belki hiç evlenmeyeceksin, bakire mi yaşlanıp öleceksin?
EİG için teşekkürler 🙂
Eğer ki ciden bakireliği önem veriyorsanız bu konuda yapacağınız çok fazla bir şey yok. Ama bu konu çok önemli değil ise istediğiniz ve içinizin çektiği biriyle ilişkiye girebilirsiniz. Fakat, ilişkiye girmek kesin zevk alacağın anlamına da gelmiyor. partnerinin erken boşalma veya benzeri bir durumunun olup olmadığını bilmek te gerekiyor. Yoksa kendi boşalır ama siz öylece kalakalırsınız.
Ricalar
İyi bir cinsellik için evliliği geç sevgili olmaya bile gerek yoktur, seni anlıcak uyuşabileceğin ve cinsel yönden tecrübeli, samimi bir dostluklada bu boşluğunu doldurabilirsin tabi işin içine duygusallığı katmamak şartıyla zaten bu kısım zor oluyo, tatmin olan kadınlar genelde duygusal bağ kurmak ister ama tatmin eden erkek bunu istemez
Cevap
30Cevap
Artık bekaret ve cinsellik yaşı 14 15 lerce iken evliliğe kimse bakmıyor ve beklemiyor
Tavsiyem tecrübeli Bi partner bul cinsel arzunu yasa tecrübesiz toy olan birisi seni hepten sogutabilir
evlilik sart degil. uygun partner bulmalisin. ben cinsellik istiyorum diye gitmemen vr temizlik bakim konusund secici olman senin icin iyi olur.
Evliliğin amacı cinsellik mi. sence o ayrı dünya cinsellik ayrı bir dünya
Yapabilirsin tabikidefarklı yollar var ama tatmin olurmusun bilemem
Kafan karışıksa pişman olmamak için emin olmadan bişey yapma. Ama karşı taraf açısından tedirginsen artık bekareti kafaya takan insanların olduğunu sanmıyorum.
Doğru
ben şahsen evlenmek isterim ama kismet bunlar ruh esini bulmak zor
Umarim bulursun
Ayni benim kafadasin bende bulamadim daha turkiyeyedede yok gibi
Eğer sevgilin varsa söyle ona yapın ama tavsiye etmem açıkçası evlenmeden
Sevgilim yok
İnanmayacaksın belki ama ben de aynı senin gibi yalnızım ve bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya, ben de çok istiyorum ama sabredip beklemeye devam ediyorum edicem de kendimi ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum, sadece yaparsam ilişkiye girmeden yüzeysel sevişme yaparım o kadar yani. Eğer istersen tanışmak isterim ne dersin
Evlenmeye gerek yok mastirbasyon yap daha iyi degilmi ya da bi kizla ol
Evlenmeden de yaparsın ama iyi biri ni bulman lazım
Hiç gerek yok bekaret önemliyse oral anal yapabilirsin
kendi kararın özgürsün ailen ve çevren baskı yapmayacaksa yaşayabilirsin
Senin kararın sadece vermiş olduğun kararlardan pişman olma
yok mu hayatında birisi sana kalmış herkesin kendi günahı
Konuşalım çözümü basit
Ee yaz işte neymiş çözüm
Burdan yazıyorum işte
Sevgili yap ya da yapack bikisii deneyinlii
Nasıl yani sevgilim yok
Yapabilecegin biri olmasi gerek
Tamam teşekkürler
Rica ederimm
hayır evlenmene gerek yok ;)
bu hazdan kendini daha fazla mahrum bırakma ;)
Ne yapmam gerek peki nasıl adım atmam gerek önce
güvenebileceğin birini bul ;)
Teşekkür ederim
rica ederim. eğer olur da duvarlarını yıkıp birine güvenmek istersen burdayım :)
Sevgilinle yapabilirsin
Ama nasıl yapacağım
Hayır yok
Evlenmek değil de gerçekten sevmek gerek bence
Evliliğe gerek yok ki
Hayır evlenmeden de yaşıyabılırsın
Bulursun 21:00 22:00 gibi icime dogdu
Toplum evliliği dayatıyor
Hayır güvendiğin biriyle yapabilirsin
Doyururum da şehir lazım
Bir partner bulup yapacaksın.
o partneri bi bulda