Cinsellik önemli bir kavram anlaşılabilir bşr sebep ama bunun için illa evlenmene gerek yok bunuda bilmen gerekiyor😃 dikkat et kalite kontrol yapmayı unutma hayatım gezelleşsin derken ziyan olma😉
Mantıksız onun yerine güvenilir gizlilik içerisinde düzenli görüşebileceğin bir f*ck bulman daha mantıklı. Çünkü karşındaki kişide sonunda mutsuz olur sende sonunda mutsuz olursun.
@Rozes52 Hanımefendi TR nin dört bir yanında iş arkadaşlarımız mevcut hemen hemen her lokasyonda şirket standatımız olarak maks 1 saate ulaşım gerçekleştiriyoruz. Hatta paket servis yapan işletmelerle işbirliği yapıp motor kuryelerden destek isteyeceğiz böylelikle, talep halinde şahit olarak iş arkadaşlarımız 15 dk içerisinde verilen adreste olacaklar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Cinsellik önemli bir kavram anlaşılabilir bşr sebep ama bunun için illa evlenmene gerek yok bunuda bilmen gerekiyor😃 dikkat et kalite kontrol yapmayı unutma hayatım gezelleşsin derken ziyan olma😉
Mantıksız onun yerine güvenilir gizlilik içerisinde düzenli görüşebileceğin bir f*ck bulman daha mantıklı. Çünkü karşındaki kişide sonunda mutsuz olur sende sonunda mutsuz olursun.
Cinsellik için gerek yok cinselligibmast ya da sexting yaparakta karşılasın adam ters biri çıkarsa sorun yaşayabilirsin boşanmaktadır zor
önemli değil gizlemesen de olur açıkçası bazen insan bunu düşünmüyor değil sana hak veriyorum o yüzden bazen ben o raddeye geliyorum
En fazla 1 sene tadını alınca bıkarsın
Mantıklı olup sevdiğin biri ile olman uzun bir ilişki sunabilir
benle evlen ama ertesi gün boşarım seni bir gece sürer en fazla evlilik @selamnbrcnm46w5w
kalsin
neden
Evlenmekten de güvenilir biriyle biseyler yasa sınırları asmadan bunun için yanlış kişiyle evlenicegin çok acik
Düğün fotoğrafçımız 🥰🥰
Reis jony sins
Yok bu hüseyin abi
Bence hata
Ayrı yetten gizlesen ne olacak pro fake zaten 😉
😉
Sen zeki bir kadınsın olayı hemen çözümledin 😉
Neden evlilik. Evlenmeden yap hergün aynı kişi sıkılıcaksın
zina mk
Günlük imam nikahı hizmetimiz bulunmaktadır. Üstelik şahitlerde bizden sadece bin TL :)
@siyahcorap çok az 😂😂🤣 fiyatı artırın biraz 😂
@Rozes52 yaz geldi herkes ısınmaya başladı o yüzden kampanya yaptık :)
Muta nikahı kıy madem bu kadar düşünüyosun 🤣
@siyahcorap batarsınız bu gidişle 😂
@Rozes52 giderimiz olmuyor o yönden şanslıyız sadece şahitlerin ulaşım masrafları var onu da talep eden karşılıyor ekstradan :D
@siyahcorap şahidler Ugandadan gelmiyorsa yinede fiyat sistemini bi düşünün derim🤣🤣🤣
@Rozes52 Hanımefendi TR nin dört bir yanında iş arkadaşlarımız mevcut hemen hemen her lokasyonda şirket standatımız olarak maks 1 saate ulaşım gerçekleştiriyoruz. Hatta paket servis yapan işletmelerle işbirliği yapıp motor kuryelerden destek isteyeceğiz böylelikle, talep halinde şahit olarak iş arkadaşlarımız 15 dk içerisinde verilen adreste olacaklar :)
doğru bir yaklaşım değil öncelikle onu kesinlikle net bir şekilde diyeyim
Eskiler derki hergun bir bardak taze süt için evde inek beslenmez 😂😂😂
Degisik bir düşünce saygı duyuyorum ama evlilik sadece cinselllik değil maalesef
Benimde amacım cinsellik ama evlemeyi de düşünmüyorum
Eger tatmin olamazsan isin zor.. aldatman cabucak olur
ifşaa oldun :d artık ne kadar yüksek oldugunu biliyoruz
Evleneceğin kişinin cinsel performansını öğrenmeden evlenme yoksa sonu hüsran olur.
Güzel: en azından dürüstsün, bu istediğin icin sevdiğin ve saygı duyacağın birisini seç ama
hayatımda duyduğum en mantıklı evlilik sebebi
O zaman cinsel olarak hem kafa. hemde. bedenen uyumlu olmaniz sart. Yoksa sonu husran olur.
Senin fikrin ama evlenmeden de cinsel ilişki yaşayabilirsin.
Evlen evlen Gizliymis 😂 aaa degilmis
Çok saçma bir düşüncen var güzelim
guzelin miyim gercekte
o kelime icabı söylenmiş bir kelime ! gizli amacını düşün sen güzelimi değil:)
Çok saçma cinsellik için evlenilmez bıkkınlık olur
Bence mantıklı değil bu dediğin çok pişman olursun
Yuva kurmak icin evlenilir
Olmaz ki sevmeden cinsellik zor gelir
olur tabi ki bana uyar :)
Yzaik sana ya minik cikarsa
Bence yeterli bi sebep gayet gizlisin zaten
Umduğunı bulamayabilirsin
Evlilik cinsellik değil tek başına
hayatının en büyük hatası olur
Zaten onun için evleniyor çoğu
Dayanılmaz bir hale mi geldi
aynn
Hiç bir şey de yaşamadın sanırım
Senide en çok zorlayan merak edilen bu zevkler olsa gerek
Cinsellik için evlenilir mi ya
Yanlış insanla oldun mu olmuyor
Ne güzel
Sıkılırsın bence bir süre sonra
Bunun için evlenmeye gerek yok
birde çocuk:)
Sacma
Tesettürlü misin
hyrrr ya
Beni eklesene konusalim
Gel ben seni alırım
nasil bu kadar kesinsin😂
Ne açıdan
He cinsellik sadece evlilik formalite mi?
Hata olur
mantıksız
Ateşli misim
Doymazsan
oo doyarim
Hadl bakalim
Tesettürmusun
Mantıklı