Gizli Üye(25-29)1 yılDeğişik cinselliği 7/ 24 yaşamıyorsun günde en fazla 2 saat cinsellik yaşasan geri kalan 22 saat o kadını çekebilecek misin?
53 Yorumla
Soran1 yıl7/24 yaşanmasada 6 saat istekli oluyorum ortalama.
Cevap sahibi1 yılZamanla azalacak o her daim öyle olmayacak
Soran1 yılBu bütün evlilikler için geçerli bu ama aski da bulamadım yaşımda geldi evlilik yapmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılSadece cinsellik için evlenmek sence mantıklı mı Allah aşkına. Bu insanla aynı evi paylaşacaksın bi kere, evlilik süreci zaten zor.
08 Yorumla
Soran1 yılInsanlar görücü usulü evleniyor niye ben secimlerimi yaparken fiziğe daha önem vermem de ne gibi sorun olabilir ki
- 1 yıl
Sorun fiziğe bakman demiş miyim :/ sadece cinsellik için evlenmek saçma demişim. Evliyim içerden bildiriyorum yani
Soran1 yılEvlilik cinselligi bitiriyormus bu doğru mu?
- 1 yıl
Yani ben yeni evliyim ona tam yorum yapamam ama zamanla bitiriyordur mutlaka. Bitmemesi için gerçekten sevdiğin ve çekici bulduğun biriyle evlenmelisin
Soran1 yılBenim için çekici olması lazım fiziksel olarak önceliğim bu olur sanirim.
- 1 yıl
Para için evlenenlere git söyle onu.
- 1 yıl
Yani oranlarsan mesrla %60 cinsellik ise %40 falan da karakter vs olmalı.
Soran1 yılPara için gelenleri zaten kullanır atarim evlilik düşüncesi olan bir kadın tercihim taraktersiz bir insanla evlenecek değilim ki.
Ne olursa olsun oral seks çeken anal yapan kadınla evlen başka hayat geçmez bizim gibi burada osbir çekersin
02 Yorumla
Soran1 yılAnal olmasa da oral bir ilişki de olmali.
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Aldatılınca ağlama
33 Yorumla
Soran1 yılNiye aldatilayim durumum iyi fena adam da değilim cinsel yönden mutsuz olacağını da sanmiyorum.
Soran1 yılKızlardan pek şansım dönmedi hakli olabilirsin ama evlilik dışı ilişkiye de karşıyım.
1 yılDegil
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru olmayan ne?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSaçma
00 Yorumla
1 yılDoğru değil
21 Yorumla
Soran1 yılDoğru olmayan ne?
1 yılYanlış
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası