Evlendik ama tık yok, eşim kasıyor içine giremiyorum, psikolojik tedavi de oldu beraber gittik, ama olay birleşme olunca yine kasıyor, biz hep böyle mi olacaz anasını satayım, evlilik cinsellik için yapılır daha çok, biz çok seviyoruz birbirimizi fakat cinsellik olmadan da nausl olacak arkadaş gibi mi olacaz hep, o halde hiçbir zaman çocuk da olamayacak bizim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlilikte cinsellik yoksa yakın arkadaşlıktan farkı yok o evliliğin. Eğer ki bu durumu aşamıyorsanız özellikle senin açından karını aldatma ihtimalin yüksek. Bu sorunu aşmalısınız yoksa yuvanız yıkılır
01 Yorumla
Soran1 yılCinsel terapi alıyoruz aylardır Bi sürü şey yapıldı ama ilişkiye girmeye gelince dün mesela çok gergindi kaskatı kesildi resmen, vajinaya girince bildiğin içine giremiyorum engel etten duvar gibi kasıyor kendini, ya vajinaya tüm elini soksan bile gider o derece geniş, ama bizde bir penis koyamıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
1 yılEvlilikte cinsel tatmin cok önemli rutine dusen iliskiler bosluk yaratir bunu sadece odak yapip tek derdinizi buymus gibi hayat surdurmeyin beraber eglenmeye bakin kadini rahatlatman gerekir ön sevismeyi uzun tutun
02 Yorumla
Soran1 yılDiğer türlü iyiyiz anlaşıyoruz ön sevişmeyi uzun tutsak bile yine de birleşme yapamıyoruz kendini kaskatı yapıyor ben bile motivasyon kaybı yaşıyorum sanki tecavüz gibi oluyor
Soran1 yılBenimki kalın ve belki ondan zorlandı
Gizli Üye(25-29)1 yılNe kadar süredir evlisiniz ve hiç seks yapmadınız mı
12 Yorumla
Soran1 yıl4 ay sevişme dışında sıfır seks hiç olmadı birleşme
Cevap sahibi1 yılCinsellik önemli tekrar tedaviye gidin
Gizli Üye(36-45)1 yılZamanla alışır bence. Bir iki korkusunu yendi mi gerisi gelir. Sende onu iyi hazırla ilişki için
05 Yorumla
Soran1 yılDaha başta acıyor deyip çekildi hiç girmedim bile artı vücudu kaskatı kesiliyor
Cevap sahibi1 yılO zaman ilk kendi rahatlamaya çalışsın kendi kendini hazırlasın sonradan sende katılırsın. Bence uzun uzun konuş ya da onu heyecanlandıracak bir şeyler yap. Alkol alıyor musunuz bilmiyorum ama içip vücut daha da rahatlar gevşer.
Soran1 yılBen de çok mantıklı buluyorum alkol ama kabul etmiyor, o da kulanıyor alkol ama bunda istemiyo
Cevap sahibi1 yılO zaman normal bir zaman gibi iç biraz rahatladıktan sonra yavaş yavaş başlarsın. Cinsellik olmadan evlilik olmuyor çok zor.
Soran1 yılBen de katılıyorum zaten büyük umutlarla insan evleniyor daha çok düzenli bir cinsellik için zaten yoksa arkadaş gibi yaşamaya devam ederdik
Gizli Üye(36-45)1 yılBende öyleyim 🙄
34 Yorumla- 1 yıl
Senin durumda mı aynı korku mu sebebi
- 1 yıl
👋🏻👋🏻
Soran1 yılÇözüm nasıl olacak
Gizli Üye(18-24)1 yılYine gidin tedaviye düzelir herhalde
03 Yorumla
Soran1 yılÇok bahtsızız cidden
Cevap sahibi1 yılÖyle deme ya eşini seviyorsun asılır bu sorun umarım
Soran1 yılİnsallah zaten hiç ayrılmayı düşünmüyorum ama çocuk da istiyoruz bir zaman sonra artık halletmek lazım
Yala
01 Yorumla
Soran1 yılO da tamam ama sonda yine giremiyorum
1 yılacma zorla
04 Yorumla
Soran1 yılZorlamakla sanki daha kötü olur
- 1 yıl
cokmu dar
Soran1 yılÖyle
- 1 yıl
yası kaç
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik olmayan bir evlilik boşanmaya mı gider insan ne kadar sabreder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat