Kadınların büyük kısmının görüşlerine itimat etmeyin. Çünkü erkek, cinselliksiz yapamaz. Cinselliksiz evlilik yürümez. Anladığım kadarıyla vajinismussunuz. Tedaviyi kesinlikle geciktirmeyin. Çözülmesi daha zor travmalar oluşuyor. İhtiyaç varsa alanında uzman birini önerebilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYürümez, çünkü her iki tarafında istekleri ve ihtiyaçları vardır,
Kadının korkuları varsa eğer, bunu gidermek için elbette ki ne gerekiyorsa yapılır, birebir görüşmeler, psikolojik destekler vs vs,, seks insan hayatının evli olsun ya da olmasın önemli bir parçasıdır,,00 Yorumla
+1 yılİmkansız. Korkuyorsa konuşsun eşiyle? Uyarsa seni, ıslansan, gevşesen acıma gibi bir şey zaten olmaz? Mühim şey olmaz olur mu, insanlığın devamı buna bağlı. Vücudunu keşfet, mastürbasyonu öğren, orgazmı tat.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Bu konuda uyumluysa kişiler yürür.
Bazı insanlar öyle zulüm görmüştür ki isterse cinsellik olmasın yeter ki 2 gram huzur bulayım diyorlar. Tanımıştım öyle bir kaç kişi04 Yorumla
Soran+1 yılBen de tanıyorum ama maalesef ki karşıdaki ile uyumlu olamıyorlar
- +1 yıl
Cinsellik doğal birşeydir ama maalesef bazı insanlar tatsız bazı durumlardan dolayı cinselliğe soğuk kalıyorlar. Onlarıda suçlayamam neler yaşadı bilemem. Mesela ben insanlara uzağım kolay kolay arkadaş olmam hatta hiç olmam. SEBEP : Çocukluğumda ve orta okul zamanında yaşadığım akran zorbalığı ve bu travmaların beni 13 sene evden çıkamayacak derecede anksiyete hastası yapması. Uzaktan bakan ne kibirli birisi diyor insanlara duruşumdan dolayı ama travmalarımın beni yönettiğini bilmiyorlar tabi. Travmaya sahip olanların birileri ile uyumlu ve mutlu yaşaması biraz düşük bir ihtimal bunu kendimden biliyorum
Soran+1 yılTravmalar... Zaten sorunlu ilişkilerin sebebi hep bu "illet"
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
+1 yılKorku varsa tedavi ile muhtemelen düzelir. Zorla cinsellik yapılmaz. Evlilik yürür muhtemelen ama yarım kalır, çünkü her iki taraftan biri istiyordur. Mesela kadın korkuyorsa erkek ister. Erkek istemezse belki kadın ister.
Tabi belli olayları yaşamış birisi hakkından bahsedilecekse yani taciz, tecavüz gibi olaylar yaşamış birisinde konu farklı oluyor. Orada anlayış göstermek ve o kişi kendini hazır hissetmeden yapılmamalı. Elbette her olayda anlayış, saygı göstermek gerekir, çünkü evlilk budur.40 Yorumla
+1 yılKadın istemiyosa, korkuyosa ya da başka sorunları varsa mı?
Evlenmesin o zaman mesela? Evliliğin yarısını ayakta tutan zaten sağlıklı cinsel yaşamdır. İnsanların hayatlarındaki büyük etkenlerden biri bu çünkü. Cinsellik… bu sağlıklıysa, travma almamışsa, fiziksel bir problem vs yoksa huzurlu olursunuz. Burada problem varsa her şeye yansıyor.
Korkusu, sorunu olan tedavi olsun, aseksüelse de kendi gibi birini bulsun. Ben cinsellik istemiyorum diyip evlenmek çok saçma. Hele ki bu tercih ya da korkular evlenmeden önce değil evlendikten sonra açıklanıyorsa büyük yanlış.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇorbayı susuz, pilavı pirinçsiz, tatlıyı şekersiz yapamazsın.
Senin dediğin bunun gibi bir şey oluyor.
Ha yürür mü? Şöyle yürür ;
-İki tarafta cinselliği problem etmez, cinsellik olmasa da olur der. Yani aynı mantalite ile yaşarlar. Bak o zaman uyumda gerçekleştiği için yürür. Böyle bir şey de çok ama çok çok zor.
cut.13 Yorumla
Soran+1 yılZor olsun beee 😅
Soran+1 yılhaklısınız..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Cinsellik evliliğin bel kemigidir nasıl yürüsün.
Kadın istemiyor korkuyorsa olan sorunlarını da alıp bir psikologa gitmesi gerekir.
Bu şekilde cinsellikten evlilikten kaçmak doğru değil. Bu korkunun nedeni ne neden istemiyorsun. Bu soruların cevabını bul ve çözümleri araştır.10 Yorumla Yürür ve bunu yürütmek sadece sevgiyle olur çıkarsız gerçek bir sevgiyle. Bu zamanda ise bu çok zor Türkiye de zaten erkeklerin %90 belki daha fazlası sadece bunu düşünüyor çıkar ilişkisine girer bu da sadece evlilikten bahsediyorum başka yerlere çekilmesin canım slak yorum da yapmayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce sevginin ve saygının evlilikte en önemli kuralı olduğunu saniyordum yani cinsellik Cook geri plandaydı fakat evlendikten sonra anladım ki cinsellik olmazsa erkekte mutsuz kadında evliliği ayakta tutan şey yatak odasıdır aksini iddia eden ya istemeyen taraf ya da bekar biri
62 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin. Fıtratta mı bu var bilmiyorum ama olmazsa olmaz mı yani?
Cevap sahibi+1 yılValla canım 9 yıllık evliyim evlendiğimde bakireydim eşimde deneyimliydi bana sexxi çok güzel öğretti çokta sevdirdi yani sadece erkek değil kadında alışıyor ve bildiğin temel ihtiyaç h
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Asla yürümez efendim asla... Yürütülür diyen erkek yalan söyler efendim... Çünkü erkeğin fıtratında vardır bu.. Yürütürüm deyip evlenirse eğer, ilerleyen zamanlarda ya aldatır, ya bir dost edinir, ya da günübirlik hayat sürer... Bu yüzden de o evlilik yürümez efendim sonu boşanma ile biter...
10 Yorumla
+1 yılYürüyebilir. Ama aldatma olayı kesin. Hatta buna aldatma da denmez. Sayki benim bir berber arkadaşım var. Saçımı kesmiyor. Başka berberde tras olurum. Onunla muhabbet ederim. Top oynarim denize giderim. Arkadaşlığı bozmam seviyorsam ama başka berbere gidiyorum diye hir çıkarırsa arkadaşlık da bozulur
10 Yorumla
+1 yılYürür de şöyle: cinselliği isteyen tarafın hayatında illa ki biri veya birileri olacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaniii evet doru
- +1 yıl
Korku veya diğer sorunlar çözülür ama kökten istemiyorsa bi taraf maalesef isteyen tarafa başka seçenek kalmaz.
+1 yılHer sağlıklı insanın fıtratında vardır arzulamak. Evlilikte de önemli bir yere sahiptir eşlerin psikolojik, sağlık, stres durumlarına göre değişir ilişki sıklığı
30 Yorumla
+1 yılÖyle evlilik mi olur ya bana göre baya saçma. Sadece iki aseksüel birinin evlilikten önce anlaşması sonucu hiç birleşmeyebilirler ve bu da bana göre saçma
31 Yorumla- +1 yıl
@Yüce_Türk ne dion a*ına koduğum anandır o
Evliliğin %70'i cinselliktir cinselliğin olmadığı evlilik yürümez.
50 Yorumla
+1 yılEvliligin yuzde 70 i cinsellik yuzde otuzla hayatimi mahvederek yaparim diyorsan devam
40 Yorumla
+1 yılEvlilik dört ayağı olan bir bina gibi
ve cinsellik o ayaklardan birisi yani temelde var olan bir olgu..
Dolayısıyla cinselliğin olmadığı bir evlilik maalesef.. yürümez biter.00 YorumlaCinsellik olmadan evlilik yürüse bile aldatmalar kaçınılmaz olur. Ateşle barut yan yana durmaz dursa bile ateş barutu başka yerde aramaya başlar
04 Yorumla
Soran+1 yılE o zaman evlenmeyek
Soran+1 yılYa mutluluk sadece yataktan ibaret değilki. Sırf istemiyorum diye başkalarına gidecekse hiç durmasın.. Ben hayallerinde onun yatağını süslüyorsam, ne hayalinde olayım ne de reelinde..
+1 yılSevismeyen kadinla isim olmaz. Ugrasmam ama cinselligi istemeyen kadin evlilik onceside istemez. Bence bu bayagi erkegi aldatmaktir.
02 Yorumla
Soran+1 yılA la ka sı yooook ne aldatması mk
- +1 yıl
Evlenmeden once esine ben seks istemiyorum demediysen bu onu aldatmaktir.
erkek almasını bildikten sonra kadın her türlü verir ;) kadın vermiyorsa erkeğe eşi olmasına rağmen ya aldatırım ya da anasının yanına gönderirim
01 Yorumla
Soran+1 yıl😒
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez ya da yürüyebilirde ama yok ya yürümez , yürüsede neden yürüdü denmemeli, yok yok yürümesin
01 Yorumla
Soran+1 yılSon karar?
hani sevmek vs onemliydi herkes seks olmadan olmaz diyor isine gelmeyince :d
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.. Millet coştu bi anda olmaz diye
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Evliliği cinsellik olarak düşünenler bir birlerini aldatırlar yürüse de artık o evlilik olmaktan çıkar…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Yürür, analarının karnından seks yaparak doğmuyorlar sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılDi mi leylekler ne güne duruyor
+1 yılkorkuyorsa tedavi görür.. yok illahki olmaz diyorsa.. ben bile yanaşmam
08 Yorumla
Soran+1 yılYahu sadece masum masum sev işte illa o şeyler yaşanacak mı
- +1 yıl
iyide çocuğu leyleklermi getircek.. vede o kişiyle bir bütün olunca zaten ister istemez o iş olur..
Soran+1 yılSanırsın çocuk çok da mühim bi şey. Ha illa bakmak istiyorsan evlatlık edinirsin
- +1 yıl
anladım.. o zaman neden evlenmek istiyesinki.. normal bir arkadaş bul ikditarsız olan birisi hariç hiç kimse yanaşmaz
Soran+1 yılEvliliğin amacı çocuk mu
- +1 yıl
Aile kurmaktır.. ailenin meyveside çocuktur..
Soran+1 yılMeyvesiz ağacın suçu ne
- +1 yıl
çok basit kimsenin tercihi olmamasıdır
+1 yılMaalesef yürümez. Kimse kırılmasın ama her şey duygusal olmuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki. Masum masum ilerlese ilişki olmaz mı
- +1 yıl
Yani bu benim düşüncem bunu genel yargı yapmak doğru değil. Fakat ben sevdiğim bir insanı hissetmek isterim ya. Bu tamamen ap ayrı bir his. Olmuyorsa ister istemez bende bir soğuma olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman niye evleniyorsunuz? Abla-kardeş birbirinize mi bakacaksınız?
01 Yorumla
Soran+1 yılHeee öyle yapcaz
İkisi de aseksüel ise çok da güzel yürür ama değil ise yürümez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılYürümez elbette... Fakat evlilik sadece cinselliğe yadsınamaz da..
10 Yorumla Yürümez nasıl yürüsün. İnsan dürtülerinin sınırlandırıldığı hiçbir ilişki yürümez.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Kişinin önceliklerine bağlı yürür ama zorlar cinsellik ihyaçtır
00 Yorumla
+1 yılÇok çok zor
Aslında yürümez
Neden yok kaç yıldır evlisiniz kim istemiyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Her saglikli insanin dogal ihtiyaci ve zaten evlenmek bunun icin var. Yurumez tabiki
00 Yorumla
+1 yılyürümez boşa yrrrksız bir evlilik düşünmeyin. Ya yiyeceniz ya da kendinizi zindanlara vurcanz
00 Yorumla
+1 yılCinsellik evliliğin tuzu biberi tatlısı ekşisi olmazsa olmaz evlilik tatsız olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yürümez birliktelik olmasa bile s****** ve benzeri şeylerin yaşanması gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSence? Erkekler 100 yorum yaparak isyan bayraklarini cekmiş sayilir
01 Yorumla
Soran+1 yılLa anladım zaten yeter yapmasınlsr yorum ayyhhhh
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılYürümez Bi taraf için yürüse de diğer taraf için yürümeyeceği kesin yani sanki galiba
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta razıysa yürür bir taraf istekliyse aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla yapamam onca sene evliliği bekleyip olmayacaksa güzel sx napam la onu ben evlenmem daha iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılEvliliği sadece cinsellik için mi bekliyorsun. Bekleme o zaman laa
Cevap sahibi+1 yılCinsellik olmadan yürümez lale önce sevgi sonra cinsellik yoksa neden evlensin millet
Sadece cinsellik le de yürümez o olmadan da yürümez
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılS. eks demek hayat demek canlılık demek, varlığı ve varoluşu göstermek demek.
13 Yorumla
Soran+1 yılZerre alakası yok
- +1 yıl
Hava yoluyla mı çoğalıyorsun sen.
Çocuk çıkarken de hap yöntemiyle mi meydana geliyor, alakası yokmuş.
Soran+1 yılBenim neslimde olmayıversin. Beni de leylekler getirmişti
Yürümez, temelinde cinsellik var çünkü..
52 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğin temelinde cinsellik var? Öyle mi
imkansız bence evliliklerin çoğu bu yüzden ve geçim sıkıntısından bitiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Büyük sıkıntı ya ayrılık ya da aldatmalar olacaktır
00 Yorumla
+1 yılYürümez bence illa bisiler olmalı
41 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey olmayacak demiyorum ki. Ama ilerisi olmazsa, yürümez mi. Ki yorumlara bakılırsa yürümez..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez kaç kere dicez
31 Yorumla
Soran+1 yılTm apla kızma
Bence de ayrılmak en güzelş
10 Yorumla
+1 yılzor az da olsa olmalı yoksa o evvlilik yürümez eninde sonunda biter
10 Yorumlaarkadaşınla aynı evde yaşarsın
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşuna birbirinizi yıpratmayın boşanın bu iki taraf içinde en iyisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYürümez. Basit sorular sormayın.
15 Yorumla
Soran+1 yılSenin üstüne zekan anca bu sorulara..
- +1 yıl
Soranın zekasını belirler. Sayın aciz.
- +1 yıl
Senin gibi bir embesili kimse s*kmez merak etme. Boşuna korkmuşsun.
Soran+1 yıl😂 😂
Soran+1 yılYazık kafana
Gizli Üye(25-29)+1 yılufak kaçamaklar yaparak yürür
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuruyen cok evlılık var maalesef
414 Yorumla
Soran+1 yılNeden maalesef dedin?
Cevap sahibi+1 yılcunku benımkı bunlardan bırısı
Soran+1 yılİsteyen taraf sensin sanırım
Cevap sahibi+1 yılmecburen
Soran+1 yılHiçbir şey anlamadım istiyor musun istemiyo musun. Yoksa eşin istediği için mi mecburen dedin
Cevap sahibi+1 yılsoruyu begenen tek kısı benım benı bul. ordan anlatabılırım
Soran+1 yılmaalesef gözükmüyor
Cevap sahibi+1 yılgızlıden cıkıyorum takıp et
Soran+1 yıl@Sellimm3 hadi ordan
- +1 yıl
Sekssiz bir evliliği yürütmek zorunda değilsiniz ki...
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez, cinsellik evliliğin % 60 ıdır.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvli misin, ihtimal üzerine mi soruyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılĞ) hiçbiri
- +1 yıl
Anladım nişanlıda olabilirsin, bazı etkenlerden dolayı içinde korku oluşmuş ve bu büyümüş olabilir. Hormonal bozuklukluk olabilir veya ileri düzey vajinismus olabilir. Belki metafizik bir sorunda olabilir. Çözüme ulaşamazsan maalesef evlilik yürümez. Yani sağlıklı bir evlilik yürümez , bazı kişiler var daha dün bir soruda gördüm, bazen de görüyorum. Yeni evli , erkek hiç cinsellik tarafında değil. Böyle biri olursa neden olmasın. Fakat sen hiç iyi durumda değilsin. Bunu farkettim. Kendini bırakma, çözüm olursada olmazsada hayatta hersey istediğimiz gibi olmuyor. Fakat bu bizi yıldırmamalı, insanca yaşama devam etmeli.
+1 yılEv arkadaşı alırım aynı şey
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yaa
- +1 yıl
Yürümez yani
+1 yılZor ya.
51 Yorumla- +1 yıl
Zor değil, imkansız... Yaşadım da söylüyorum.
+1 yılBenzinsiz araba yürür mü demek gibi bir şey bu
08 Yorumla
Soran+1 yılAma anlayış olmalı karşı tarafta.. Ya sorunları vardır ya da korkuyodur kadın
- +1 yıl
O zamanla geçer. Bana korkacak mantıklı tek sebep söyle kabul edeceğim bu sözü
Soran+1 yılTravmatik şeyler...
- +1 yıl
Taviz trcavüz gibiyse anlayışla karşılanır. Onda sorun yok. Onlarda zamanla aşılır zaten
Soran+1 yılZamanla aşılır mı? Bence aşılmaz
- +1 yıl
Aşılır. Eğer başına böyşe bir şey gelsiyse evlenmeden doktora git. Benimde başıma birşwyler geldide sapla samanı birbirinden ayırmak gerek
Soran+1 yılSapla samanı birbirinden ayırmak derken? Anlamadım
- +1 yıl
Yaşadığın olaydaki şahıslarla. Eşinle zevk için yaşıyacağın şey aynı şey değil demek
Yurumez, evliligin yuzde 75-80 i cinsellik zaten
10 Yorumla
+1 yılyürümesi çok zor bu sebeple boşanan çok vae
10 Yorumla
+1 yılÇocuklar için yürüyebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç başlamamak kesinlikle en doğrusu evet
10 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem