Cinsel hayatın bittiği bir evliliği bitirir misiniz yoksa evliliği sürdürebilirim diyebilir misiniz?

Cinsel hayatın bittiği bir evliliği bitirir misiniz yoksa evliliği sürdürebilirim diyebilir misiniz?

Bence devam edemez. Konu sadece cinsellik değil. Eğer cinsellik bitmişse, büyük oranda sevgi ve saygı da bitmiş demektir. Ardından tartışmalar, birbirini suçlamalar başlar. Tartışma olmasa bile, bir süre sonra aldatma başlayacaktır. Çünkü cinsellik bir ihtiyaçtır. Eşinle karşılayamıyorsan uygun bir ortam olur, birisi size yaklaşırsa nefsine hakim olamazsın. Fiilen bitmiş bir evliliği kağıt üzerinde yaşatmaya çalışmanın kimseye faydası olmaz.
Benim için de eşim için de mühim bir konu biterse biz de biteriz gibi duruyor. (Tabi yaş faktörüne göre değişkenlik gösterebilir)
Fakat sıfır seks diye duyduğum bazı evlilikler var. Berbat ilişkileri var çünkü birbirlerine tahammül edemiyorlar. Gereksiz yere sürdürüyor fakat yaydıkları enerji yüzünden etraflarındaki herkesi de geriyorlar.
Ya mecburiyet bile olsa cinsel hayatı sürdürmeli ya da bitirmeli o evliliği.
Ben bitirdim.. kadınlar bitirici olur çünkü kadın duygu karmaşasına girdiği anda cinsellikten zevk almamaya ve isteksizlesmeye başlar.. erkeklere koymaz zaten her türlü verenden alırlar ☺️
Her zaman 🤭
🤭 az da.. acemice yazayım diyorum olmuyor yinede..😊
Potansiyel meselesi bu işler 🤭
Ehline düşmedim hiçbir zaman Asilcim.. düşseydim gezegen anlatırdım 😅🤭
🤭🙃
Ne gerek var aynı evde yaşamaya ozaman
Cevap
11Cevap
Sadece seks üzerine kurulmuyor evlilikler. Başka bağlayıcı şeyler de varsa devam eder
devam etmeli tabi ki de.
Merhaba,
Cinselliği neden bitti?
Sağlıklı her insan etkilenir azar tahrik olur normaldir aksi anornkadir!
Erkeğin kadına kadının erkeğe vazifeleri vardır yapmak ile mükellef olduğu!
Tip her geçen gün gelişiyor!
Sebep sonuç ilişkisi!
Tedavisi olmasa da eşimden kaynaklı sorun olursa umrumda olmaz!
Seks umrumda değil!
Seks için evlilik yapmak istemiyorum!
Sekse verdiğim değer önem, sevdiğimin mutluluğu!
Destek almalılar neyse sorun halletsinler kolay değil bir yuva kurmak gurbete gidip rızkını kazanan insanlar var ailesini birakip her şey yatak odası değil
Evet her seyin bir uzmanı doktoru var heyecanın bitmesi soğukluk olmasi iste buna cozum yok cinsellikte bahanesi olur
Ben sevgi varsa her sey halledilir diyorum care arasınlar bulsunlar Soğukluk ve hevesin olmadığı ilişkide çözüm de aramak istemezler
Bütün evlilik terapistlerindwn duyduğum şey cinsellik evliliğin %80 dır diyorlar. Bi terapistten yardım alınmalı. Evlilik kutsaldır. İlk arzada çöpe atilmamali tamir edilmeli...
Hepsi boş konuşuyor abi ne demek 100 80 cinselliktir.
Hoşgörü ilgi alaka sevgi saygı samimiyet sadakat bunlar ne oluyor
Seks anlık mutlu eder sevgi saygı sadakat bir ömür
Bekara koca boşanmak kolay derlerdi, öyleymiş. Bekarken olsa cevabım farklı olurdu ama şahsen konuşurum, sağlık problemi varsa çözeriz beraber. Çözülmüyorsa da benim zaten cinsel isteğin karşımdaki insana bağlı oluyor ama baktım sorun oluyor boşarım
Cinsellik önemli ya. Bilemiyorum zor bir soru.
Bizde cinsellik biteli yedi sene oldu ayrı evde yaşıyoz yine boşanamadık kim bu hemen boşanabilen şanslılar
İki tarafında cinsellik istemi yoksa devam etmeli. İki taraf veya herhangi bir taraf cinsellik yaşamak istiyorsa o evlilik bitmeli.
Sadece cinsellikle olmaz. Yeni şeyler denemek iyi gelebilir.
Bu kişilerin evlilikte ne beklediğine göre de değişir
Boşanma olur ilerisi sürmez devam etmez yoksa aldatmalar başlar
Cocuk yoksa bitirilir , çocuk varsa zor biter.
Devam etmeli her şey cinsellik değil
Arkadaş kalmayı tercih ederim kanka oluruz
Tedavi yöntemi olmalı.
Öyle olsaydı ülkede evli insan kalmazdı.
Ayrılmak daha iyi olur
Bosanmali devam ederse aldatrma olur
Evet ama sırf o yüzden de bosanirsan içine sığar mi
@İzmirgeceleri35 sığar
Gerçekten ys kac, zira merak ettim
@eskibirgünlük 27
Boşandım
Belkide hayatımda aldığım en doğru karardı diyebilirim
boşanıyorlar
Boanna
Boşanma