Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Anlayamadım. Bu doktor sizinle mi evli? Size neden soruyor? Siz bu doktora gittiniz size mi soruyor? Ne kadar tuhaf bir soru bu? Rica etsem biraz daha açık yazar mısınız?
Cinsel hayatın olmaması bir yere kadar iki taraf açısından da tölare edilebilir. Ancak sonuç olarak ayrılık sebebi olabilir. Taraflar cinsel arzularını ne kadar bastırabilir? Fiziksel ve ruhsal manileri yoksa.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin temeli cinsel hayattır. Cinsel hayatım olmayacaksa neden evleneyim. Ev arkadaşı bulurum. Ama bu cümleleri kuran ben de evliyim merak etme. Ve yoksunluk var tabii ki cinsel hayatımda. Boşanma için tek başına gerekçedir. Ama çocuk vs engel durumlar varsa boşanmayanları da anlayabilirm
00 Yorumla
Cinsel birliktelikte evliliğin bir aşaması tabikide... Birbirinizi arzulayacak şeyler bulmalısınız. Yaparken sıradanlıktan kaçmalısınız daha farklı pozisyonlar denemelisiniz. Ve özellikle sevişmeyi uzun tutmanız gereklidir ☺️
00 Yorumla
cinsel uyumdan kasıt, sadece her iki tarafında istekli olması değil zaten. her iki tarafın da isteksiz olması cinsel uyumun olduğunu ve mutlu bir evliliğin olabileceğini gösterirki milyonlarca örneği var dünyada.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sayılmaz. yani benim amacım cinsellik değil çünkü aşk sadece
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani ayni evde birbirini istemeyen iki kişi kotu bindurum bence olmayada bilir orasida ayri bisey onsuzda belki iyi anlasiyosunuzdur diye dusunuyorum onsuzda vucut rahatlamaz ruh rahatlamaz bence
22 Yorumla
Soran+1 yılYani bir yerden sonra çok belli oluyor.
- +1 yıl
Olabilir ewet
Cinselliğin olmaması için illa ki bir sebep olmalı. O da sizin konuşup eşinle çöze bileceğiniz bir şey. Doktor ne alaka? Özelimi bir kere sorar anlarım, iki kere anlarım, üçe de anlayış gösteririm. Daha daha soruyorsa ne kadar efendi olursa boş iş, benden hoşlanıyor anlarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik guruları her yerde aynıdır, kuyruk acısıyla ne kadar cahil devşirebileceklerse devşirmeye bakmaları lazım başka türlü atlatamayacaklar travmalarını. Özeline o denli takılan bir aile hekimiyse değil hoşlanmak y*vşağın önde gidenidir. İkisini de ürolojiye sevk etmesi lazım, o da olmadı metabolizma hastalıklarına. Y*vşağı herhangi bir hekim olunca en doğrusu oluyor hemen, ederleri ortada zaten.
+1 yılKarı koca arasindaki sevgi saygiga baglı
Kocam karim beni tatmin etmiyor diye aldatan ve bosanan cok ama senin doktora cinsel hayatimiz yok demende hata doktorun nasil korunuyorsunuz sorusunu sormasida hata ikinizdede yanlis ve art niyet var korunma seklimiz esimle benim aramda ya da ozelim demeliydin bence
00 YorumlaElbette sayılır. Arkadaş değiliz netice de cinsel ilişki yaşamak her iki cins içinde büyük bir gereksinim, ihtiyaçtır.
10 YorumlaBu hesaba göre memlekette evli çift kalmazdı
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten Anadolu'da seks mi kaldı diye soruyor..
+1 yılevet cinsel hayatının olmaması boşanma sebebidir kocan senin cinsel ihtiyacını gidermek zorunda bence davayı hemen açmalısın
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu sorunla en sonunda ya boşancan ya da başka çıkar yolu bakacaksın hiç tahammülün kalmamış anlaşılan o
15 Yorumla
Soran+1 yılHayir cinsel anlamda kendine hakim olabilen birisiyim ama bu durum kadınlık gururuma dokunmaya başladı.
Cevap sahibi+1 yılSoruları hep görüyorum takip ediyorum aklını piskolojini o kadar çok esir almış ki kocanın yaşatığı bu olumsuzluk şartların gereği mesefe koyamıyorsun kocana sanırım çoluk çocuk olayı da var sanırım ondan
Soran+1 yılBilmiyorum bana anormal geliyor her şey.
Cevap sahibi+1 yılTakip et beni
Gizli Üye(25-29)+1 yılPardon da neden böyle bir şey soruyor. Hiç sordun mu? Bana bir kere bile sormadılar korunmam gereken zamanda bile.
120 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum bu doktor ne zaman yalnız gitsem bana soruyor. Eşim yanımdayken sormuyor ama. Bir de ben yalnız gittiğimde sohbet etmeye çalışıyor. Eşim yanımdayken beni tanımıyor gibi davranıp beni tersliyor. Genel hali tavrı bu.
Cevap sahibi+1 yılBence tavrını koy
Soran+1 yılPislikten soruyordur diyorsun yani
Soran+1 yılYa ama pislikten değildir çünkü yanında başka doktorlar varken de soruyor. İyi bjr doktora benziyor. Bence sadece eşimden çekindiği için onun yanında bana soğuk davranmıştır. Çok iyi bir adama benziyor yani.
Cevap sahibi+1 yılİyi sedyede beni becerdi dersin yarın ne diyim kardeş bu iş onun değil oradaki hemşirelerin işi sen sormadan rutin bir şekilde sana soramaz
Soran+1 yılHanımefendi sağlık ocağı depremde zarar gördüğü için prefabrik bir yerde bayan erkek karışık 3 doktor beraber hizmet veriyorlar. Hemşire soramıyor çünkü ben gittiğimde hemşireler daha gelmemiş oluyor. Hemşirelerin yeri ayrı oluyor. Aradan çıksın diye soruyordur. Bir sorun mu var diye konuyu açmaya çalışıyordur soruyordur tekrar tekrar. Ayrıca çok beyefendi ve yakışıklı bir doktor. Beceriyorsa da becersin ne yapalım yani. Şaka midir nedir.. Bizim elimiz armut topluyor sanki. Adam sıradan bir doktor değil, çok elit ve beyefendi birisidir. Böyle şeyleri ona asla yakıştırmam.
Soran+1 yılBir de daha önce hemşire arayıp telefonla sormuştu. Doktor görevini yapıyor. Hastasını takip ediyor. Bu da suç oldu.
Soran+1 yılSizin neden korunmanız gerekiyordu peki?
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeyle yakışıklı yazmamıştım. Birde kocam bişi yapmıyor o bana yapsın dememişsin
Soran+1 yılSenin adına üzülüyorum çünkü hayatında hiç iyi insanlarla karşılaşmamışsın.
Soran+1 yılHekimlerimize saygısızlik ve haksızlık yapmayalım diye yaptım güncellemeyi. Sen yarın öbür gün doktor da döversin. Psikiyatrlık olmuşsun.
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi doktorlarım oldu çok açık görüşlü bir insanım ve çok fazla hastaneler ile iletişimim oldu inanın bana kimin ne yapması gerektiğini bilen biriyim. Size bunları demem bu yüzden. Eşiniz ile bir yakınlaşmaniz yoksa bunu arzuluyor olmanız çok doğal bu boşanma için de bir sebeptir. Sonuçta ülkemizde bu yüzden boşanan ya da eşinin üstüne eş getiren çok var. Karşı taraftan size gelicek bir soru bile sizi ikilemde bırakmış. İnsansınız olabilir tabi ama yanlış bende burada görüş bildirebiliyorsam eğer fikrimi söylerim
Soran+1 yılIkilem derken neyi kastettiniz
Cevap sahibi+1 yılAyrıca pek çok doktor ile arkadaş olarak iletişime devam ederim ziyaretlerine giderim. Asmdeki doktor beyin de telefon numarası var onlarda arar bende sadece sizler gibi saygı yoksunu biri değilim ama size yazdığım ve açıklama yaptığım için kendime saygısızlık yapıyorum
Soran+1 yılSorudaki açıklamayı kast ediyorsunuz galiba. Birincisi doktor benim için karşı taraf değil. Yanımda olan taraf. İkincisi mevzu doktor değil eşim. Üçüncüsü cinsel hayatımız o kadar yok ki doktora korunma yöntemi bile söyleyemiyorum ya da bana böyle bir soru yönetildiğinde bir cevap bile veremiyorum anlamında örnek verdim. Boşanmayı doktora bağlamak gibi bir niyetim asla olmadı. Zaten başkasının lafıyla değil uzun süre düşünerek önemli kararlara varan birisiyim. Burada da sadece bilgi soruyorum. Boşanayım mi yoksa boşanmaların mı diye sormuyorum? Fikir sormuyorum yani.
Soran+1 yılYa senin yerinde olsam en kötü ihtimal şöyle düşünürdüm: Demek ki bu doktor cinselliğin sağlık üzerindeki etkilerini bildiğinden hastalarına bunu da hatırlatmak istiyor. Bunda ben kötü niyet aramazdım ya. Bir de çocuk değiliz ya hani, koca insanlarız. Herhalde kimin bize neyi niçin dediğinin de farkındayız. Biz belliyiz, o belli, bu belli. Adamın öyle biri olmadığını söylüyorum hala sanki onu ben değil de sen tanıyormuşsun gibi konuşuyorsun.
Cevap sahibi+1 yılTamam en doğru senin düşüncelerin. Lütfen daha yazma ya bildirim bile rahatsiz ediyor
Soran+1 yılSeni biraz açmak için yaptım o yorumu. Bakalım ne diyeceksin diye. Yoksa adam kafasına nasıl eserse öyle davranıyor. Kimseye özel ilgi duyduğu falan da yok. Böyle bir şey asla olamaz. Adamın ailesi, inciği cinciği hepsi yakında oturuyor ve ben onun yeğenini de gördüm yeğeninden bile belli ne kadar düzgün bir ailede yetiştikleri. Ben adama abi diyorum sen hala orada dır dır dır. Deprem diyorum. Sen hala orada bır bır bır. Medeniyim demekle medeni olunmuyor. Seninkis fikir söylemekten öte çirkinleşmek oldu. Bence bir an önce bu işleri bırakmalısın. Biri çıkar seni mahkemeye falan verir. Gizliden yazınca kanun önünde gerçekten gizlenemiyorsun. Çok insanla muhatap olmak insan olduğumuz, olgunlaştığımız anlamına gelmez her zaman. Her şey bizim kasamızla ilgilidir ve maalesef bazı insanlar kötü kasa. Yani ne yaparsan yap sınır belli. Allah herkese akıl fikir versin. Kazasız belasız.
- +1 yıl
Soruya cevap yazan kardeşim. Hemen her soruyu doğru dürüst bir soru sanmayın, gazlama yapıyor cahil tacirleri. Bunlar evli bile değil büyük ihtimalle, doğru olsa da meşru biri değil eşinin gözündeki adamın içinden gelmiyor yanaşmak. Bunların kuyruk acısı pompası bitmez. Ama şu kadarını söyleyeyim, çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüye kendini kurt çemberinin ortasında bulur. Hiç merak etmesinler.
Soran+1 yıl@Bereshit Ruh hastasına bak hele. Tutup da çirkin çirkin yazan kadına bir de destek olmuşsun. Algı yoksunu. Okuduğunu da anlamıyor. Sen ve bu kadın gibilerinin aklı fikri böyle şeylerde. Bir de tutup da eşiyle bile cinsellik yaşamayan insanların namusuna laf atiyorsunuz. Sen ve bu kadın gibileri karşınıza çıkan bütün insanlara o gözle bakıyorsunuz demek ki. Hatta sizin için cinsiyet bile fark etmiyor. Kimin burada ne kadar küçüldüğü ortada da ben yine de sana bir çift laf etmeden duramadım. Seni Allaha havale ediyorum. İnsanların ne yaşadığını, ne çektiğini bilmeden, okuduğunu bile anlamadan onların günahına giriyorsun. Medeniyetten ırak herif. Allah seni terbiye etsin.
+1 yılee napalım erkekler para kazanmaya başlayınca cinsellik bitiyor sonra evleniyoruz ve kuş ötmüyor napalım, fakirken seks yapamıyoruz para varken de kuş ötmüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliligin temeli bu zaten nasil olamaz kadın kadınlığını erkek de erkekligini yapacak evlilik gel kardes kardes yasayalim demek degildir olmuyorsa bosanilabilir ama olmuyor diye de aldatma olamaz
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bence değil bizde aynı durumdayız arkadaş gibi takılıyoruz 🙈
24 Yorumla
Soran+1 yılBen kanunen sordum.
Soran+1 yılSiz neden arkadaş gibi takılıyorsunuz?
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet boşanma gerekçesidir her iki taraf içinde geçerlidir.
10 Yorumla
+1 yılŞiddetli geçimsizlik olarak geçiyor ve boşanma sebebi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kişiler için sıkıntı olabilir ama cinsellik olmadan da ilişki yürür eğer iki tarafta buna razıysa
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılOrta yaş cinselliğin doruk noktasıdır.
Karşılıklı haz alındığı yaş aralığıdır.
Bu dönemleri seks olmadan yaşamaktansa boşanmak en doğrusu. Şimdi sevişilmeyecekse ne zaman olacak.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek arasında olması gerekn bir munasabet kadının bunu yasamak ve hissetmek hakkı var ama bu nu mahkemede nasıl dedli ya da gerekçe olarak sunarsın avukata sormak lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKanunen ciftler bir birlerine olan eslik gorevini yerine getirmiyorsa buna kadinlik ve erkeklik gorevleri dahil mahkemece bosanma sebebi olarak gorur ki kanunda madde ile yeri vardir
00 Yorumla Cinsel hayat olmazsa olmaz eğer sende yapmiyosa cinsellik dışarda yaptığı biri var
11 Yorumla
Soran+1 yılBana hiç öyle gelmiyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel hayatı olmayan evli bir kadın, kocasına eziyet ediyor demektir. Ayrılması lazım adamı salması lazım. Sorun erkekte isede bunu yapmalı. konu ekonomik sıkıntıysa eğer. o zaman yasak ilişkierle bu tadı almalı. Bu hazzın tarifi yok.
00 YorumlaHer iki tarafta bu durumdan rahatsız degilse, bunu konuşmaya da gerek yok demektir. Ama bir taraf bundan rahatsızlık duyuyorsa net boşanma nedenidir
00 Yorumla
+1 yılElbette. Doymadan istekli istekli yatmak ne kadar kötü bişey?
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası beni istemeyen bir erkeğe karşı istekli olamıyorum.
- +1 yıl
Ateşini yakan biriyle seks yapmalısın.
kadın mutlu degılse arayısa gırer sonra daaha sıkıntı
10 YorumlaSayılır ama neden sayılmaması için çaba gösterilmiyor çiftler arasında bunu hiç anlayamıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarısını s kmeyen adama adam demem. Erkek hic demem. Ve ne yazık ki erkeklerde testesteron düşmeye baslıyo 20 yıl sonra artık çoğu erkek iradesiz ve isteksiz olucak amaçları lgbt yi yaygınlaştırmak bunu da cok güzel basarıyolar erkeklerin hormonlarına el atarak
13 Yorumla- +1 yıl
testosteron düşüklüğünün çözümü var. soranın sordugundaki ana sorun erkekteki problemi konuşup ürolojiye olmadı psikologa giderek rahatsızlığının çözülmesini beklemek yerine kanunda böyle o zaman psikolojik baskı haline getirebiliriz biz bu durum olduğunda şeklinde hareket etmeleridir. halbuki kaç kuruş haplar var git eczaneden al ver eşine şunu bir dener misin de zaten adam zaten günlerce bırakmaz rahatsızlığının farkında değilse de farkına varır. kadın zaten gözü dışarda bir kafadaysa adama karşı iyilik beklememek lazım.
+1 yılUyumsuzluğun her türlüsü boşanma gerekçesi olabilir.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ilk 3 tedir cinsellik yoksa evlilik biter devam ediyorsa da aldatma olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılseviyorsan tartışmalı bir konu ama cinsellik ilişkilerde bence fazlasıyla önemli
00 Yorumla Bence de yoksa evin içinde bişey yoksa aynı evin içinde olmaya gerek var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kesinlikle boşanma sebebi zaten evlilikleri ayakta tutan iki şey vardır birincisi cinsellik ikincisi çocuk
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliski eskio bide cocuk filan tatinmi tamam finis ne heyecan kaliyo ne ask ne mesk evliligi oyuzden karsiyim blink digil
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsla sen kimsin ya tipe bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen doktora mı yürüyorsun 🤣 birinin hayatını pok ettin ikinciye mi göz koydun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel hayat olması lazım ama olmuyorsa buna razıysan anlasirsin ama değilsen evet boşanma sebebidir
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesela benim eşim çok istekli ama 5 dka altında boşalıyor huda bana yetmiyor haklisin hep zıt kutuplar buluyor birbirini nedense
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef kader dengesizlik
Cevap sahibi+1 yılBen 3 aylık evliyim 1 buçuk aylıktı hamileydim pazartesi gecesi de kaybettim şu an zor şeylerden geçiyorum terazi benim burcum
- +1 yıl
Erkeklerin isteksizliğinin tıbbi nedeni testosteron hormonu düşüklüğüdür. Bunun da üç yönü vardır, testisler tarafından tetiklenen testosteron üretiminin düşüklüğü diğeri de hipofiz bezi tarafından kanda serbest dolaşan testosteron seviyesi. Üçüncüsü depresyona bağlı olarak testosteronu düşüren prolaktin hormonların kanda baskın olmasıdır. Eğer önceki problemlerini henüz çözemediyse depresyon problemi zaten üzerine gelmektedir. Testislerin kontrolünde problem yoksa hipofiz bezinin bir kaç defa farklı zamanlarda takip edilmesi ve depresyona bağlı hormonlar varsa paxil gibi ilaçlarla depresyonun tedavisinin izlenmesi eğer o durumda da problem devam ediyorsa hipofiz bezine yönelik ilaçlar alınmaya başlanır. Hipofiz bezi ilaçları kesin çözüm sağlamıyorsa cerrahi müdahale yapılır. Testislerde damar tümör v. b. problemleri varsa cerrahi müdahaleye kadar testosteron arttırıcı maddeler içeren takviye gıda veya ilaç alınarak izlenir.
Erken boşalma problemi de varikosel problemi varsa, testis problemi varsa veya testosteron düşüklüğünden kaynaklı sperm üretim kalitesinin düşük olmasından kaynaklanır. Bunlar çözümsüz değildir. Öyle haplar varki günlerce makine yapar.
Cevap sahibi+1 yılEvet bird e kolu göz çukuru kordonu düştüğünde belliydi hic kiyamadim
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm ama elden bir şey gelmez verende Allah alanda umarım 2. guzel sağlık li bir gebelik olur
Cevap sahibi+1 yılEşim çok aceleci çocuk konusunda şu an tüm denge vucud un şaştı doktor 4 6 hafta rengl olamazsin 2 3 ayda düzene girersin çocuk gibi düşünceler olmasın dedi eşim in aceleler hayır a çıkmadı bende onu diyorum. Şu an gezip tozup eglencek zamandayken neler atlatiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen 24 o 33
Cevap sahibi+1 yılEvet o modta
Cevap sahibi+1 yılÖnemli sürekli baba olma modunda akşam soyledim de yani bak 3 aylık daha 4 e yeni girdik bugün yeniyiz çok ben hiç birseyin tadına varamadım diye haklisin ama evin neşesi olur diyip duruyor yok bence sorunu var 2 defa içinde bosalmadan indi kırmadan tedavi ol ya da geciktirici dedim yok benin problemim dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evet cinsellik olmadan evlilik olamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Evlisin ve cınsel hayatın yok doğrumu anlıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet, doğru anlıyorsun.
+1 yılevet..
olmaması boşanma sebebidir..10 Yorumla
+1 yılCinsellik elbette boşanma nedrnidir
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle net yani baska bi cevao kabul etmiyorum bile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma nedeni
10 Yorumla
+1 yılEvet Yargıtay kusur sayıyor zaten
113 Yorumla
Soran+1 yılE peki ispatlı olmasına gerek var mı?
- +1 yıl
Yaklaşık ispat yeterli olur. Hukuki sorun varsa sorabilirsin
Soran+1 yılO ne demek ki. Sonuçta nasıl ispatlicam
- +1 yıl
Yaklaşık ispat lazım zaten iddianı güçlendşrecek ufak nüanslar yeterli olur. Yazabilirsin bu aradw
Soran+1 yılÖrnek verir misin?
- +1 yıl
Eşin iktidarsız olması gece eve gelmemesi beraber uyumamak gibi şeyler
Soran+1 yılBeraber uyumamak dışında diğerleri yok. Adamın penisine mi bakacaklar anlamadım.
- +1 yıl
Sağlık raporu olabilir kullandığı ilaçların yan etkisi olabilir ya çıkış yolu çok
Soran+1 yılBenim tek seçeneğim onun da bunu mahkemede kabul etmesi. En azından dürüst olsun.
- +1 yıl
Tanık göster desin ki aloovera bundan bize bahsetmişti ayrı yatırımlarından vs vs. Nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılAnladim ne demek istediğini teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim konuşalım?
- +1 yıl
@aloovera hekimden tanıklık yapmasını isteyebilirsin en fazla veya bir sağlık raporu vermesini. ancak aile hekimi cinsel konularda bilirkişi olamaz, bu tarz sorunlar uzmanlarina sevk edilir. eşinin de hekime görünmesi eger ürolojiye görünmemek konusunda ısrar etmişse de açıkça kanıtlaman gerekir mesajla vs. aile hekimi hakkında yorumum belli tekrar yazmama gerek yok.
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Doğru boşanma sebebidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin olmaması boşanma nedenidir.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki sayılır.
00 Yorumla
+1 yılOnda mı yok sende mi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçerli bir sebebi yok ise evet boşanma sebebidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. anayasaya göre evet boşanma nedeni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle ya bosanirim ya da bilerek aldatirim.
00 YorumlaAslına bakarsan öyledir
00 Yorumla
+1 yılEvet, boşanma gerekçesidir.
00 YorumlaTabi ki boşanma sebebi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence bosanmak ıcın yeterlı bır sebep
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sayılır ve boşanma için geçerli neden.
00 YorumlaYaniii ewet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evliliğin yüzde yetmiş kısmı cinsellik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet sayılıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Boşanır
00 YorumlaSayılıyor
00 Yorumla
+1 yılEvet öyledir
00 Yorumla
+1 yılEvlılıgın yüzde 50 si cinsellik
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle boşanma qerekçesidir
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri