Hayır be boş konuşma bütün gün yorgun argın eve geliyorum rahatsız sonra hiç bir şeyimiz eksik değil ondan da rahatsız feministliği bırak karımı özledim biraz sarayım diyorum o zaman da burun kıvırıyor yediği önünde yemediği arkasında ne eksik
olabilir bilemiyorum ama ne kadar ilgi verirsen o kadar göstereceğim gibi şeyler söyledi ama bir yere götürsemde suratı asık neye ihtiyacımız var bizim
Bakımlı hoş 1.83 genç sevecen ilgili biri ama hem işlerim yüzünden hem de onun inatları yüzünden ters düşüyoruz mutlu olamıyoruz buna rağmen seviyorum bana katlanıyor ama benimde işte istediğim şeylere ayak uyduramıyor orada çatışıyoruz böyle olsun istemiyorum
Şimdi anasını savunuyor dediğin gibi gözünü açıp çemberime almam lazım o zaman annesine güle güle diyebilir ilk 3 gün yanımda soyunmadı bu da normal sanırım
Soyunmaması olağan utanıyor özgüvensz hissediyor olabilir sen de şu an her saniye seks istiyorsun ama kadınlar istemiyor ilgiyi vereceksin sevgiyi vereceksşn konuşacaksın sonra seks yapacaksınız ha yaptıktan sonra dönüp yatmayacsksın anladın
Yani kısaca kadınlar çiçektir su iter suyunu yeteri kadar vermiyo olabilirim haklısın sonuçta bende ilk evli zamanlar şaşkınım olaylara işe gelişen herşeye valla ben elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor demek ki bi konuşma yaptım dokanmaya çalıştım itti kendisi sekse çağırsa ne güzel olur.. yo yaptıkdan sonra dönüp arkamı yatmam orada haklısın yanında olduğumu hissetirmem lazım
valla bana bile ayıpmış gibi geliyor ama üstüne gidiyorum gitmek zorunda hissediyorum , Korunduk ama acemilik ilk defa yapıyorum çıkarırken bir kaç damla gördüm gibi ama tam bilmiyorum
Kızlar Ne Diyor
Vermedi diye niye boşuyorsun
Sorun vermedi diye değil
Ne
Cinselin her türlüsü olarak çok boşluyor
İyi yapıyor
Niye iyi yapıyor pardon
Kadınları kırıyorsunuz sonrada boşluyor oluo
Kırıldığını sanmıyorum ama gönlünü hoş edemiyorum
Ee sebebi belli çözümü belli
Rahatlık batıyor rahatlık
He he sana göre akşama kadar evde dötünü büyütüyo
Hayır be boş konuşma bütün gün yorgun argın eve geliyorum rahatsız sonra hiç bir şeyimiz eksik değil ondan da rahatsız feministliği bırak karımı özledim biraz sarayım diyorum o zaman da burun kıvırıyor yediği önünde yemediği arkasında ne eksik
İlgi eksik iletişim eksik sohbet eksik
olabilir bilemiyorum ama ne kadar ilgi verirsen o kadar göstereceğim gibi şeyler söyledi ama bir yere götürsemde suratı asık neye ihtiyacımız var bizim
Bi yere gitme fikri kimden çıkıyor detaycıdır kadınlar böyle uzun uzun anlatmam
Ondan çıkıyor bir şey yapma eşimden sadece cinsel anlamda şikayetçiyim şimdi sen kadına ne verirsen o da sana karşılığını ona göre verir diyeceksin
Yavrum bak bi yere fikri ondan çıkıyorsa zaten mevzu budur
Kadın seni bi yere götürene kadar ısrar ediyorsa gidince de bi anlamı kalmıyor onun için
İlgisiz kalıyorsa her yaklaşamını cinsellik olarak algılar
yani gönlünü hoş edince ilgi alaka verince çözülecek mi her şey
Evet kadınlar ilgiyle dile gelir. Güzel sözler hissetirmek arada sürpriz yap değişim olmadı yaz burada
Bana az sokulsun cilve yapsın bir şey istemiyorum şimdiye kadar her yolu denedim oysa
Yemeği ısıtman lazım önce yaw
Sonra yersin
Haha tabir garip oldu ama olsun 😀 anladım ama şimdiye kadar neler yapmadım ki hep aynı onu napcaz
Üf çok meraklıysan boşan ajsj
O Son çare
Hayırlısı olsun
Bizim ev dışında baş başa kalacağımız bir yere ihtiyaç var bir de işte karımı boş görmemek çalışıyorum yorgunum napim
Bi haftalık bi tatil ayarla
tamam bu hafta sonu inşallah zaten eşimin annesinin zır pırt gelmesinden de bıkmıştım 2. ci balayı umarım bize iyi gelir
İnşallah
ya bir de boşanmakdan felan konuştum bugün şeytan dürtüyor arada neyse iyi geceler sabahlar
Aga hatunu seviyorsun ilgisizliğin çözümü de basit
Bakımlı hoş 1.83 genç sevecen ilgili biri ama hem işlerim yüzünden hem de onun inatları yüzünden ters düşüyoruz mutlu olamıyoruz buna rağmen seviyorum bana katlanıyor ama benimde işte istediğim şeylere ayak uyduramıyor orada çatışıyoruz böyle olsun istemiyorum
Düzelir zamanla yeni evlisiniz büyük ihtimalle
Annesi de rahat vermiyor ya tepemizde bitiyor 20 gün oldu evleneli
Ama daha yenisiniz ya
Sebepler daha da arttı
Annesi yüzünden bir laf söyledim Evlenmeseydin o zaman dedi düşün artık
He hâlâ seni kocası olarak görmüyor ki anne evine olan özlem bekarlık kafası var normal gör
ilk 2,3 gün zaten yanımda bile doğru düzgün soyunmadı peki annesine lütfen gider misin kocamla baş başa da kalacağım der mi
İlerde der hatunu kendine bağlıyacan o zaten tek kalmak isteyecek utanması normal
Şimdi anasını savunuyor dediğin gibi gözünü açıp çemberime almam lazım o zaman annesine güle güle diyebilir ilk 3 gün yanımda soyunmadı bu da normal sanırım
Soyunmaması olağan utanıyor özgüvensz hissediyor olabilir sen de şu an her saniye seks istiyorsun ama kadınlar istemiyor ilgiyi vereceksin sevgiyi vereceksşn konuşacaksın sonra seks yapacaksınız ha yaptıktan sonra dönüp yatmayacsksın anladın
Yani kısaca kadınlar çiçektir su iter suyunu yeteri kadar vermiyo olabilirim haklısın sonuçta bende ilk evli zamanlar şaşkınım olaylara işe gelişen herşeye valla ben elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor demek ki bi konuşma yaptım dokanmaya çalıştım itti kendisi sekse çağırsa ne güzel olur.. yo yaptıkdan sonra dönüp arkamı yatmam orada haklısın yanında olduğumu hissetirmem lazım
Zamanı var ilk dönemlerde erkekler açıldıkça kadınlar ilk adımı atar
Hamilede olabilir adeti de yaklaşabilir soğukluk durgunluk normaldir
bir şey diyim mi ben bir şeyler yaptıkça yani canım çektikçe o da aynı karşılığı veriyor çok az ama belli bile etmemeye çalışıyor , hamile mi?
Kadınlar erkekler gibi cinsel isteğini belli etmez çok utanır bundan ayıpmış gibi gelir başta açıldıkça devamı geliyo. Korunmadıyssnız olması muhtemel
valla bana bile ayıpmış gibi geliyor ama üstüne gidiyorum gitmek zorunda hissediyorum , Korunduk ama acemilik ilk defa yapıyorum çıkarırken bir kaç damla gördüm gibi ama tam bilmiyorum
O zaman düşük bi ihtimalle
Hemen yapalım istemiyoduk
Haliyle tabi
Çocuk ile tüm kararı ona bıraktım ne zaman istiyorsa