Cinsellik tek başına yeterli görülemesede bazı olayları tetikliyor cinsellik biraz tahammül seviyesini yükseltiyor kırgın olduğun zaman o kırgınlığı unutturuyor
Elbette bir ömür paylaşmak için evleniyorsunuz sonuç olarak hayatının geri kalanını uyumsuz bir eşle geçirmek istemez kimse ve uyumsuzluk varsa başka seçeneklere yönelir insan o yüzden evet boşanma sebebidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
hayır benim için değildir.. cinsellik için evlenmiyorum çünkü
Elbette bu kişiler arasına soğukluk katar gadası
Boşanma sebebi olabilir evet ama bu durumu düzeltmeye çalışmak daha iyi olur hemen ayrılık yoluna gitmemek lazım.
Cinsellik tek başına yeterli görülemesede bazı olayları tetikliyor cinsellik biraz tahammül seviyesini yükseltiyor kırgın olduğun zaman o kırgınlığı unutturuyor
Boşanmaya iten sebeplerden biridir ben şu an yaşıyorum bunu
Bosanma sebebi degildir ama cok zor bi durum. gercekten uyum saglanmasi cok onemli. cinselikte bosanma olmasa bile. huzursuzluk olur. evde
Sorunu çözmek için uğraşılmış fakat çözümsüz kalmış ise evet boşanma sebebi olarak geçerlidir..
Elbette bir ömür paylaşmak için evleniyorsunuz sonuç olarak hayatının geri kalanını uyumsuz bir eşle geçirmek istemez kimse ve uyumsuzluk varsa başka seçeneklere yönelir insan o yüzden evet boşanma sebebidir
Uyum sağlamaya çalışmak daha mantıklı gibi sanki en son çare boşanmak
Evli degilm lakin bosananlarin %90 solemiyormuş. baska bahaneler sölüyormuslar.
Düzelme olmazsa evet , gerek yok evde hiç bişey yapmadığın insanla yalamak saçma
Kişilere göre değişir ama genele bakarsak evet boşanma sebebidir.
Çoğu insanlar öyledir
Siz evlimisiniz
Hayır
Anladım
Herkesin ağzında bir boşanma, bu işler o kadar kolay mı gerçekten?
Sadece bunun için boşanmak saçma olur
Uyumsuzluktan kastınız nedir
Evet bosanma sebebi
Evet boşanma sebeblerinden birisidir
Evet yasal olarak bu bir gerekçeymiş
Düzelmiyorsa evet
Evet hukuken geçerli bir sebep
Evet
evet
Netttt
Kesinlikle
Evet
Evet Yargıtay kusur sayıyor bunu
Evli misin
Gerçekten de yargıtay bunu kusur olarak mı sayıyor?
@kucukomerdk35 evet
Ama ispatı zor
Kesin boşanma nedeni.
Evet
bir süre sonra evet
Boşanma sebebidir
Evet kesinlikle
Kesinlikle
Olabilir tabii ki.
evet teyzecim
Kesinlikle.
Çocuk yoksa