kesinlikle ve en geçerli sebeptir bir kadın kendini tatmin edemeyen erkek (!) den boşanmasın napsın boynuzlasın mı gerçi evli kadınlarla takılmak dul kadınlardan daha çok zevk veriyor bana ama :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana göre, değil dört dörtlük bir adamsa varsın cinsel sorunu olsun, beni başka türlü sevse de razıyım
On lafınızdan dokuzu cinsellik, ne var cinsellikte bu kadar ya, aşktan sevgiden o kadar uzaklaşmışsınız ki cinsellik olmadan evlilik yürüyemez sanıyorsunuz, biraz ruhu sevmeyi denemelisiniz bence her şey de fizikten ibaret değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
değildir...
Cinsellikteki sorunlar başka konulardaki sorunları da ortaya çıkarır ve sonunda şiddetli geçimsizlik adı altında boşanır çiftler.
Evet boşanma nedenidir. Uzlaşma sağlanamıyorsa iki tarafa da eziyete hiç gerek yok. Evlilik sadakat ve cinsellik üzerine kuruludur.
Eğer karşılıklı konuşarak ve uzmanlardan yardım alınamıyorsa elbette boşanma sebebi olabilir.
Değil ama biz bu sorunu cinsel oyuncak vibratirlerle çözdük diyebilirim
Ne güzel sizin sorunmu vae
Erken bosalma vs seyler
Baya sorun Muş erken bosalma
Eğer tedavisi yapılmıyorsa evet boşanmaya sebep olabilir.
kesinlikle ve en geçerli sebeptir bir kadın kendini tatmin edemeyen erkek (!) den boşanmasın napsın boynuzlasın mı gerçi evli kadınlarla takılmak dul kadınlardan daha çok zevk veriyor bana ama :D
Bana göre, değil dört dörtlük bir adamsa varsın cinsel sorunu olsun, beni başka türlü sevse de razıyım
Yarın 2 gün sonra yatakta 2 dakikada boşalıp Seni yatakta yarım koyduğu zaman anlarsın
On lafınızdan dokuzu cinsellik, ne var cinsellikte bu kadar ya, aşktan sevgiden o kadar uzaklaşmışsınız ki cinsellik olmadan evlilik yürüyemez sanıyorsunuz, biraz ruhu sevmeyi denemelisiniz bence her şey de fizikten ibaret değil
Sorunun niteliğine ve büyüklüğüne bağlı olarak olabilir
Yani genelde boşanmalar bu sebepten olur zaten Eğer cinsellikte sorun varsa başka şeylerin de sorunlu olmasına neden olur
Evet kesinlikle önüne sevgi ve aşk bile çaresiz kalir
İnsanın en güzel seviştiği zevk aldığı kişi karısıdır bundan da zevk alamıyorsa ciddi problemler ortaya çıkar
Bende değil tedavi olmalı eş bence 😊
Tabikide doyuramayan bir erkekle olmak istermisin?
Sebebi olmalı bir kere geliyoruz dünyaya
kesinlikle
evet..
Bazıları için
Evet
Bence evet
Belli bir süreden sonra tabi ki
Size bagli
Kesinlikle %90
Evet tabi
Sizde sorun var mı
Öyledir