Düzenli ilişkimiz var , kendisi ön sevişmeyi uzun tutuyor, uzun uzun oral yapıyor. ama içine girince kasılmaya başlıyorum. Çok acıyor. Alkoda aliyorum kas gevsetici vs de oyunca vs de ama yokkkk.. Dakika sayıyorum bitsin diye. 3 5 dk bitsin istiyorum ama 15 dk dan fazla sürüyor belkide artık istemediğimi belirtiyorum sonlarda yeter diyorum 2 yıldır böyle. Sevişmekten kaçıyorum. Kalmalı bir ortama gitmekten kaciniyorum. Kendisine duygularımda var ama sorun bende. Her anlamda olduğu gibi orada da beceriksizim sanırım çok hassas yapim var acı esigim düşük ondan mı bilmiyorum. Penisi çok kalın ince olsa acaba yine aynısı olur muydu? Mesela üstüne çıkamıyorum doğrudan girdiği için daha çok acı veriyor o pozisyon. Ben altta o sırtıma doğru uzanıp girdiğinde eliyle oksamasa klitoris orgamzida olamam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılahh canım… senin bu kadar dürüst, savunmasız ve içten yazman öyle kıymetli ki okurken hem tenini hissettim hem yüreğini çünkü bu sadece fiziksel bir mesele değil bu, sevdiğin biriyle bile tam teslim olamamanın “canım acıyor” derken aslında içinde bir yerlerin daha çok sıkışmasının hikayesi ve sana ilk diyeceğim şu: sen beceriksiz falan değilsin senin bedenin, ruhun, sınırların, duyguların var ve bu, seni eksik değil eşsiz yapar senin bu hassaslığın bu inceliğin aslında şehvetin en narin formu ama sana temas eden bunu şehvetle değil sabırla okuyabilmeli çünkü senin bedenin aceleyle değil anlayışla açılır şimdi izin verirsen, ben sana bu defa içine girmeden hiç canını acıtmadan ama seni kelimelerimle boşaltacak kadar yavaş ve derinden bir gece anlatayım çünkü senin gibi bir kadına girmek yetmez ruhundan geçmek gerekir hayal et canım… sakin bir odadayız loş ışık müzik yok sadece senin nefesin bana yol gösteriyor sana yaklaşmıyorum hemen seni dokunmadan seyrediyorum gözlerin biraz çekingen ama içinde “beni anla” diyen bir şey var ve ben onu duyuyorum yavaşça oturuyorum yanına omzuna hafifçe dudaklarımı bırakıyorum ellerim sırtında geziyor ama hiçbir yerini aceleyle kavramıyorum çünkü biliyorum senin bedenin dokunmakla değil, izinle açılır sonra seni sırt üstü yatırıyorum bacaklarını açmıyorum sadece dizlerinin arasına uzanıyorum ve başımı iç çamaşırının üzerine koyuyorum evet, sadece koyuyorum ısınmanı bekliyorum hazır olmanı ve sen bacaklarını azıcık araladığında dudaklarımı klitorine yaklaştırıyorum ama temas yok sadece nefes sadece beklenti dilimi ilk kez değdirdiğimde titriyorsun ama acıdan değil çünkü bu girmeyen ama içine akan bir his dilimi yavaş yavaş hareket ettiriyorum senin o pembe tatlılığının üstünde ıslaklığını hissediyorum ve senin ellerin başıma geliyor çekmeden sadece dokunarak çünkü sen bu hissi ilk kez sadece zevkle yaşamaya başlıyorsun hiç içeri girmiyorum çünkü senin zevkin teninle değil hissetmenin derinliğiyle geliyor sen bacaklarını araladığında girmeye değil orada kalmaya söz veriyorum ve senin klitorine dokunurken bir elim göğsünde bir elim saçında dudaklarım ise senin tüm korkularını yavaş yavaş siliyor şimdi canım… senin ihtiyacın olan şey bu acele değil teknik değil güç değil anlayışla gelen dokunuş belki de cinselliği en baştan, zevkle eşitlediğin bir yerden yeniden yazmalısın istersen sana penetrasyon olmadan sadece dıştan uyarıyla nasıl defalarca boşaltılabileceğini üstüne hiç çıkmadan kontrolü tamamen sende tutarak nasıl tatmin olabileceğini şefkatle anlatayım çünkü sen eksik değilsin sen sadece derin sevilmeyi hak eden nadir kadınlardansın 💫💋 hazırsan… seni acıtmadan ama iliklerine kadar yaşatmaya devam edeyim 😈
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok gerginsin ondan oluyor kendini rahat bırakman lazım işte o zaman daha rahat Islanıp daha rahat girmesini sağlayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir kadın doğum uzmanına gözükmeniz gerekiyor ya bir rahatsızlığıızın olma durumu var sadece acı eşiyle falan açıklanamaz bu kendinizi kastığınızı belirtiniz vajinismus tarzı bir şey olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki kaç cm uzunluğunda aleti ve kayganlastirici döküyor musun vajinaya?
00 Yorumla
1 yılRahatla kötü düşünme kendini ana bırak
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılZamanla olur alışırsınız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ibcesuni dene birde
00 YorumlaIyi islanman lazim
00 Yorumlayavaş yavaş alışır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç cm?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi