Uc aylik evliyiz hic cinsel iliskimiz olmadi ben yaklasamiyorum cinsellige korkuyorum esim anlayis gosteriyo ama morelinin bozuldugunu anlayabiliyorim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılarkadaşım ya hiç evlenmeyecektin madem böyle durumun var. önce tedavi olacaktın.
zaman kaybetmeyin. gidin bir uzmana çözün. böyle işkence dolu evlilik mi olur
en sonunda eşindeki o anlayış bitecek. ya seni boşar ya aldatır. sabrın da bir sınırı var03 Yorumla
Soran+1 yılOldu iliski
- +1 yıl
oh nihayet.
Soran+1 yılNe kadar anlayis gostersede istedigini bikiyordm
En İyi Cevaplar
+1 yılKızma ve tersleme ama eşin aldatsa kızar mısın, ona bu zevki tattırmayacaksan ortak bir bayan bulacaksın, ortak kişiye karşı nasıl zevk verdiğini izle kıskanmıyorsan güven ve gizlilik içerisinde bu şekilde hayatınıza devam edin, eşinin aldatmaması için
06 Yorumla
Soran+1 yılBenle oldu aldatmayi kabul etmm
- +1 yıl
Ortak bayan konusunda görüşünüz nedir
Soran+1 yılEsimi kimseyle paylasamm
- +1 yıl
Tamam paylaşmam diyorsunuz ama fantazilerin içinde grup diye birşey var eğer eşinizde sizi paylaşmayı sevmiyorsa birgün size şunu kesinlikle söyleyecekti, aramıza bir bayan alalım
Soran+1 yılNe esim ne ben bunu kabul ederiz
- +1 yıl
Bu cevabı bekliyordum. Maalesef kabul etmeseniz bile bunu konuşacak. Bunun için ben bir erkeğim ikna kabiliyetim yok @sevimliihatun kişinin sorularını okuyun derim. Bunlar Hayatın kuralları. Çözüm yolu konuşularak bulunuyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
+1 yılBence eşin ön sevişmeyi uzun tutmalı ki korkundan eser kalmayacaktır. Eğer ön sevişmeyi uzun tutarsa sende isteyeceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaklastirmiyorum kendine
- +1 yıl
Gece uyurken yapsın. ya da dokunmasına izin verin bence. Acaba sizinki korku mu yoksa utanma mı
ya da teninize dokunulmasını istememek te olabilir. ÖZelden yazar mısınız. Bişey sormak istiyorum
sal kendini. Yavaş yavaş başlayın önce öpüşmeye alış sonra ileriye adım adım gidin. rahatla ve sal kendini ona
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo
Gizli Üye(18-24)+1 yıl3 ay beklemek esinde iyi sabir varmis sana yalnizca sunu soyliyeyim bir erkegin yasadigi sunnet acisiyla senin en fazla 10 veya 15 saniye hissedecegin aci bir degil korkunun ecele faydasi yok demisler verde esine oda rahatlasin sende rahatla.
15 Yorumla
Soran+1 yılKorku sadece aci korkusu değil
Cevap sahibi+1 yılE ozaman ne korkusu
Soran+1 yılCinsellik basli basina korkutucu
Cevap sahibi+1 yılAbla nesi korkutucu neyden korkuyon
Soran+1 yılCinsellik basli basina
Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Bırakma biraz sık dışını adamı kaybedersin demedi deme
13 Yorumla
Soran+1 yılSirf cinselik olmadi diyr birakack mi
Soran+1 yılGoruyo zaten beni
Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Açın bir p*rno film izleyin bak faydası olacaktır hemen
15 Yorumla
Soran+1 yılOnu izxlsyince dahada uzaklastm
Soran+1 yılSevmdm
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşabildinmi var mı gelişme?
Bi siftah yapsan alışıp rahatlıycaksın
Destek moral benden siftah sizden 😊18 Yorumla
Soran+1 yılDun oldu
Cevap sahibi+1 yıliyi gecmiş olsun bi problem oldumu iyimisin eşin canını yaktımı sana kabalık ettimi
Soran+1 yılYok kabalik etmedi anlasislidir
Cevap sahibi+1 yıliyi bunuda hallettiğin iyi oldu her evli çift gibi cinselliğe seninde baslaman gerekirdi günler geçtikce daha mutlu olup keyif alıcaksın
Soran+1 yılTesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılÖmür boyu Mutluluklar dilerim kendine iyi bak
Soran+1 yılTesekkur ederim..
Cevap sahibi+1 yılHoşcakal
Gizli Üye(18-24)+1 yılcok uzuldum iliski terapistine gidebilirsiniz cinsel birleşme dışında yakınlaşıyor musunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılVajinismus. olmussun sanirim uzman doktora gitmen gerekli
22 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
keşke evlenipte o adamın hayatını berbat etmeseydin. ne diye evlendin. evinde oturup milletin başına bela olmasaydın
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bela olmak
Soran+1 yılCinsellik istemiyodur korkuyordr olamaz mi
Soran+1 yılBunum bedeni tnimkla ilgisi ne
+1 yılonun sana yaklaşması gerekli. işi bilmeli. bilmiyorsa öğret.
012 Yorumla
Soran+1 yılO yaklasio ben geri cekilyrm
- +1 yıl
korkuyorsun ondan. Oysa korkmana gerek yok. İçeri girmese de olur ya da onu hazırlaması için kendini gevşek bırakmalısın.
Soran+1 yılCinsellik dusuncesi bile midemi bulandiriyor
- +1 yıl
neden böyle düşünüyorsun. Çok önemliyse konuşabiliriz. Bu konuda sana yardımcı olabilirim.!
dinlemeyi seviyorum.
Soran+1 yılYani olmasada olur temel ihtiyac değil sonucta
- +1 yıl
Temel ihtiyaç olmasa bile bir gerekliliktir. Çünkü bir insanız ve beslenmeye ihtiyacımız vardır hem erkek ve kadın için.
istemeyen birisinin olması normal bir durum değil bir hastalık belirtisidir. belki başka şeyler vardır bunu keşif etmemişsindir. Belki kendini tam tanımıyorsun..
Soran+1 yılİhtiyac değil dir cinsellik olmadan yasayabilirsn
- +1 yıl
Yaşayabilirsin ama insanların üremesi
Çoğalması da gereklidir.
Fıtrat gereği bu ama cinsellik olmadan da olmaz çünkü haz ve lezzet de gereklidir
Sen şekersin o çaydır😉
Soran+1 yılEvkatlik almak
- +1 yıl
Kendi doğurduğun kadar zevk almazsın ki ondan.
Ama istemiyorsan yinede sen bilirsin cinselliği senden soğutmuşlar kim yaptıysa!
Soran+1 yılAslinda kimse busey yapmadu
- +1 yıl
Nasıl oldu istersen anlat dinlerim
Kocanın başkasına gitmesine izin ver gidip yapabilirsin de baksa kişilerle adama eziyet etme
04 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Soran+1 yılGıtmıyor da o zaman senin karın istedi adama gıdebilir
Anlayış gösteriyorsa iyi.
21 Yorumla
Soran+1 yılAnlayis gosteriyo ama morelinin bozuldugunu hisedebiliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılVajinusmus tedavisi görmen gerekiyor
111 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim daha fazla bekleme eşinle konuşun iyi bir doktor bulup gidin eğer kızlık zarı da duruyor ise onun alınması da gerekebilir fazla kalın ve kapalı ise ona göre bilginiz olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim.
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler bu süreç senin için biraz psiklojik olarak zor olacak eşin her daim destek olmalı ve olacaktır güven ona ayrıca.
Soran+1 yılO anlayis gosteriyo ama bugun vaslangic olarak parmaklarini soktu tepki vermdm
- +1 yıl
Gayet iyi kasılma oldu mu peki sende istemsiz
Soran+1 yılCok değil
- +1 yıl
O zaman iyi isterseniz bunlar için aletler var ufak boyuttan büyük boyuta doğru genişleme ve kas yapısının alışması için onu kullanabilir eşin sen kendinde yapabilirsin gün içerisinde ödev şeklinde belli bir program süre ile o zaman süreç oldukça kısalacaktır
Soran+1 yılEndisem acidan yana degildi aslimda cinsellik dusuncesi korkutuyor ama parmaklarini soktugu zaman bekledigim gibi korkutucu bisey olmafi penisini biraz soktu
- +1 yıl
İyi o zaman sıkıntı yok demek ki
Soran+1 yılYani cok degil
+1 yıl3 ay uzun süre dr a gitmeyi düşünün bi
14 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik temel ihtiyac değil Bence
- +1 yıl
Temel olmasada ihtiyaç sonucta
Soran+1 yılBenı cok korkutuyor
- +1 yıl
O y7zden doktora gidin diyrm kuzu
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanırsın içine testere giriyor
447 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Realgar 🙂🙂
Soran+1 yılBisey girme dusuncesubile korkunc
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂
Soran+1 yılCinsellik temel ihtiyac değil ki zaten
Cevap sahibi+1 yılNasıl ihtiyaç değil
Soran+1 yıl@Realgar degil cinsellik olmadan yasayabilirsn
Soran+1 yılZevk ihtiyac degil
Cevap sahibi+1 yılYaşanmaz öyle düşünüyorsan boşuna evlenmişsin karşısındakine yazık
Soran+1 yılNe alakasi varki evlikik cinsellikten ibaret bisey mi? Ayrics yasanir cinsellik yasamasan olut musun olmezsin bu yuzden ihtiyac diyemeyiz
Cevap sahibi+1 yılBeni böyle düşünen bir partnerim olsa ki ben böyle düşünen bir insanla asla evlenmem hadi evlendim diyelim ayrılırım cinsellik bu kadar önemli olmasa dini kitaplara girmez öyle değil mi
Soran+1 yılYani bilmm
Cevap sahibi+1 yılCinselliğe bu gözle bakmanın üzücü hem senin hem de eşinin açısından bilemiyorum yani
Soran+1 yılBiraz soktu
Cevap sahibi+1 yılDe nasıldı
Soran+1 yılKan geldi biraktik
Cevap sahibi+1 yılHmmm
- +1 yıl
Abicim, her gün kuru ekmek yiyerek de yaşayabilirsin, tiramisuya ihtiyacın yok, ama ağzının suyu akar görsen.
Cinsellik yoksa, bırak evliliğin, sevgili olmanın da bi anlamı yok, kuzenşnle, abinle, kim varsa artık, gez dolaş.
Bir de bana biraz salladın gibi geldi "kan geldi bıraktık" ne anasını satayım. Sabah yapsan akiamına "bi daha bi daha" diye üstüne tırmanırdon herifin.
Soran+1 yıl@Realgar yo niye tirmanayim ustune cisellik benim onceligim degil
Cevap sahibi+1 yılAynen o zaman evlenmeye de gerek yok ama neyse sana iyi şanslar hadi ben kaçtım
Soran+1 yılBence evlenmek cinsellik degildir cinselik yasamak isteyen evlenmeden de yasayabilir evlilik farkli bir set
Cevap sahibi+1 yılO zaman insanlar neden evleniyor cinsellik evliliğin baş temelidir
Soran+1 yılEvlikij okmadan da cinsellik yasayabikirsin evlilik bunn icin sart degil ki
- +1 yıl
Evet olabalir ama sen onuda yapmiyon
Cevap sahibi+1 yıl@Berkay4232 evlilik olmadan cinsellik haramdır
Soran+1 yıl@Berkay4232 nryi
- +1 yıl
Abla haram oldugunu biliyorum yapma taraftatida degilim ama evlenmisin yine yapmiyon
Cevap sahibi+1 yıl@Berkay4232 Evet sen soru sahibi ile görüş sahibine karıştırdın ortaçağ zihniyeti gibi geliyor olabilir sana bana göre haramdır bir o kadar da temel ihtiyaç olduğu için evlilik meşru kılınmıştır zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Realgar Ben de zaten İlk çağda kalalım demiyorum o yüzden evlilik yaşı diye bir yaş sınırı getirildi O yüzden halk bilinçlendirmeye çalışılıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Realgar İslam bilim dışı bir şey değildir zaten İslam'da evlilik dan bahsediyor şu yaşta bu yaşta evlendirin demiyor onu da anlayıp kurallarına uygun oturtmak da halkın görevi bir zahmet
Cevap sahibi+1 yıl@Realgar neyine karşı çıkıyormuş İslam
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yıl@Realgar bencede yani insanlar sirf cinsellik icin evlebiyordu eskiden simdi neyseki insanlar ozgur
Soran+1 yıl@Realgar evliligi cinsellik ten ibaret saniyor topkumumuz
Soran+1 yıl@Realgar evlikik sadece seks degildr ayni evi ayi hayati omur boyu surdurmek anlayis sabir vs
Soran+1 yıl@Realgar yani oldu zaten bence erkrkker sabirli olmasli
Cevap sahibi+1 yılBiz zaten evlilik sadece seksten ibaret değil demiyoruz evliliğin temel direklerinden biridir diyoruz
Soran+1 yılYani esimin cinsellik yasadiktan sonra dahs mutlu old
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOral yaptır öncelikle.
14 Yorumla
Soran+1 yılHıc yaklastırmıyorum ki
- +1 yıl
penisle girmesin başlarda. Sadece" oral yaptıır. Penis gireceği zamanda dikkat etmen gereken azı şeyler. Zaten zevk alırsın penisten de. Korkacak birşey yok. Önemli olan önsevişmede iyice sulanman.
Soran+1 yılHıc yaklasamıyorum ki cindellige
- +1 yıl
o zaman cinsel terapi uzmanına gitmen lazım.
+1 yılTecrübeli biri olarak hayatını renklendirmek için etkili bir iki taktik verebilirim sorular gerek
00 Yorumla
+1 yılSakin ol seviş sonra birleşin. Akışa bırak kendini
10 Yorumla
+1 yılBunu aşmanın yolu gayet basit
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılNe sabır varmış adamda
07 Yorumla
Soran+1 yılİlla hersey cinsellik mi
- +1 yıl
Evet öyle olmasa herkes en iyi arkadaşıyla evlenir
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Eşler ilişkiye girmek için evlenmezmi ilişki herşey değil diyosun. geri kalanı öğrenci evlerinde kalan erkekler diyelim onlar daha iyi anlasiyolar evlenmesi ler o zaman.
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Yani diyorum ki. cinsellik yoksa. ben çayı kahvede içerim maçı ya da filmi arkadaşımla daha güzel izlerim. muhabbeti arkadaşlarımla daha iyi daha koyu yaparım. yemekse annemin eline kimse su dokemez. cinsellik ilişki yoksa neden evlenir insan
- +1 yıl
Ben regl dönemi ni ki altı gün bekleyemezken adam yeni evli ve üç ay beklemiş taş olsa çatlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyden korkuyorsun
26 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikten
Cevap sahibi+1 yılNe kadar ileri gittiniz
Soran+1 yılOpusme dokinma sadece
Cevap sahibi+1 yılÖneride bulunabilirim istersen canım
Soran+1 yılOlur tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam olur mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunun caresini Biliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılGizliyi Açıyorum sen anla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir tatsan sonrası zalım
03 Yorumla
Soran+1 yılBugun biraz oldu
Cevap sahibi+1 yılTam olduktan sonrasına bak
- +1 yıl
Nssil di peki
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılönce sanaldan dene sonra reel de yap knka sende
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026