Şu ana kadar 2 farklı kişiyle birlikte oldum ve 2side bana çok darsın demisti. Parmakta vs sikıntı yok zevk aliyorum hatta ama cinsel ilişki esnasında acıdan ölüyorum halbuki kendimi de kasmiyorum. 1. kisiyle on sevisme olmamıştı direkt pat diye dalmisti ve 1.5 saat surmustu zaten o çok daha fenaydı ama 2. siyle on sevisme vs de oldu yine acı çekiyorum napmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini rahat hissetmiyorsun kasmiyorum desende psikolojik olarak içinde bastırmaya calistigin şeyler olabilir gercekten aşırı seks isteğiyle yapsan zevk alırsın hem madem aciyor 1bucuk saat nasıl dayandın, bu yanlış. o acıyla sana bunu yapanda hasta ruhlu biri inan bana 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılo kişi zaten çok mu p***o izlemiş bilmiyorum eve gittik daha opusmeden hadi soyun dedi kendi de soyundu sonra şak diye 1.5 saat devam acıdan öldüm ama sırf seviyodum o mutlu olsun diye bisi demedim
Cevap sahibi+1 yılÇok yanlış yapmışsın oda sen mutlu ol diye ugrasmali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılİlk zamanlar olur öyle ama keşke önce anal seksle başlasaydın o zaman bu kadar sorun yaşamazdın vajinalde
02 Yorumla
Soran+1 yılyok bee sacmalama hak yolu bu kadar acitiyosa b*k yolu aman aman
- +1 yıl
Asıl sen saçmalama partnerlerin mal olmasa önce anal şekle başlarlardı işe
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tam olarak vajinanın neresi acıyor onu dersen
02 Yorumla
Soran+1 yılkomple girdiği kısım işte sanki şey gibi burun deligimize salatalık soksak nasıl acırsa onun gibi
- +1 yıl
Yani bunun olmaması gerek tam köküne kadar sokunca acıyor desen rahmin geride derdim
Vajinan sekse uygun olmadığı zaman, yani kasların gevşemeden seks yaptığın zaman acı çekmen çok normal. İş erkek arkadaşında bitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVajinismus var yüksek ihtimal jinekoloğa gitmen gerekiyor
25 Yorumla
Soran+1 yılonu araştırdım ama vajinusmusta hiç giremiyormus galiba karşı taraf bende giriyor dediğim gibi 1.5 saat sürdüğü oldu ama sadece acıyla geciyo o sure
Cevap sahibi+1 yılO zaman başka bir hastalık vardır normal değil böyle olması
Soran+1 yıldoktora gitsem acaba ters bisi der mi evli olmadığım için
Cevap sahibi+1 yılHayır demiyorlar merak etme öyle bir hakkı yok zaten
+1 yılSen dar değilsin onlar zevke getirmeyi bilmiyor. Yeterince islanirsan giriş kolay olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ön sevişmeyi uzun tutup yeteri kadar ıslandıktan sonra düzenli bir şekilde seks yaparsan vajinan alışacaktır
00 Yorumla
+1 yıl3. Kisi olmak istiyorum cunku o darlığı tatmak istiyorum 😍🔥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daha çok seks.. çok mu minyonsun. acaba
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 boyundayim ne minyonu
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlklerde normal hele de darsa. Sonradan zevk almaya devam edersin. Neden Sonradan tekrar yapmadınız?
00 Yorumla
+1 yılTipik yerli kizimiz hep wci
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılBir süre böyle olacak sonra alışacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKarşindaki erkege baglì bu. Sevgilin var mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bı de ben deneyim bakalım 😏
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişilerle birlikte olmuşsun
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz...
00 Yorumla
+1 yıl3. erkeği bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Odaklanman lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem