+1 yılVajinal yanma birçok farklı nedenle ortaya çıkabilir ve genellikle bir sağlık uzmanının değerlendirmesi gerektirir. Ancak, genel olarak vajinal yanmanın yaygın nedenleri şunlar olabilir:
Enfeksiyonlar: Vajinal enfeksiyonlar, bakteri, mantar veya virüslerin vajinal bölgede çoğalması sonucu oluşabilir. Örneğin, mantar enfeksiyonları (genellikle Candida türleri) veya bakteriyel vaginozis.
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar (CYBH): Bir cinsel yolla bulaşan enfeksiyon (örneğin, klamidya, gonore, trichomoniasis) vajinal yanmaya neden olabilir.
Allerjik Reaksiyonlar: Bazı kadınlar belirli spermisitler, prezervatifler, kayganlaştırıcılar veya hijyen ürünlerine karşı alerjik reaksiyonlar geliştirebilirler.
Vajinal Kuruluk: Hormonal değişiklikler, menopoz, emzirme veya bazı ilaçlar nedeniyle vajinal kuruluk ortaya çıkabilir, bu da yanmaya yol açabilir.
İrritasyon: Dar iç çamaşırları, sürekli nemli kalma veya sık duş kullanımı gibi faktörler vajinal bölgeyi tahriş edebilir.
Üriner Sistem Sorunları: Bazı durumlarda, idrar yolları enfeksiyonları veya diğer üriner sistem sorunları vajinal bölgede yanmaya neden olabilir.
Eğer vajinal yanma gibi şikayetleriniz varsa, bir sağlık profesyoneliyle görüşmeniz önemlidir. Sağlık uzmanı, belirtileri değerlendirerek doğru teşhisi koyabilir ve uygun tedaviyi önerebilir. Unutmayın ki herkesin vücut yapısı farklıdır ve bireysel durumlar farklılık gösterebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın vajinismus da olsa birleşme olmuyorsa kesinlikle gece sevişin yani kadına bak sertleştim cinselliği olcak değil de kadına belli etmeyin cinsell birleşme olacağını kadın hissedince kasıyor
Kadın hissetmeden yani içine girdikten sonra hafif sıkar sonra gevşer ve sorun bitti
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kadar sulan senin haberin yokken cinsellik olmalı çünkü denenmiş tir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılkayganlaştırıcı kulanmanı tavsiye ediyorum, ayrıca oral ya da okşamalarla gevşeyip sulanmasına yardımcı olun, yine olmaz ise titreşimli vibratör ile alıştırma yapın..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun o zaman ıslanırsın ve birleşme anında daha kolay giriş sağlar. Ozguvenini değil partnerini sorgula bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılön sevişmeyi daha uzun tutun.
ama büyük ihtimal ten uyumu yok aranızda
00 Yorumla Merhaba, penetrasyon sırasında kendinu fazlami kasıyorsun, korkuların vs mi var
00 YorumlaYani yavaş yavaş ilerlemen gerek kendini dinleyerek
00 YorumlaPartnerin seninle yeterince ilgilenmediği için ıslanmıyorsun ve acı çekiyorsun bence. Ön sevişme sürenizi uzun tutmalısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılOn sevismede sorun yok gayet güzel ıslanıyorum birleşmeye geçince olmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılKadın hastalıkları diye Bi bölüm var hastanelerde oraya gitmeyi deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik olabilir, önce ürologa sonra psikiyatriye görün bence
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun
31 Yorumla
Soran+1 yılOn sevismede sorun yok gayet güzel ıslanıyorum birleşmeye geçince olmuyor
Çünkü yanlış kişiyle berabersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü g noktanın bilmiyon. mastürbasyon yaparken de boasalamiyon dimi
00 Yorumla
+1 yılUyum yok ya da odaklanamıyorsun
00 YorumlaTen uyumu mu yok acele mi ediyor girmek için
00 Yorumlaİşi bilecen işe gitmeyecen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ön sevişmeyi uzat ve oral yapsın
00 Yorumla
+1 yılkac yasindasin ki aci cekiyorsun
00 Yorumlaevli misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılEvli mısın?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki öküz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılbana ulaş
00 Yorumla İşi bilmiyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat