Biz biraz sığ büyüdük.
Günahtı, ayipti.
1 oğlumuz var 3 senedir evliyiz fakat ben cinselliği istekli yasamiyorum.
Öyle haz alarak.
Ne yapmam gerek?
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
Oncelikle sunu bilmen lazim yasadigimiz coğrafyada senin gibi olan birçok kadin var sana tavsiyem cinselligi ögren ve kadin olarak kendi vucudunu keşfet burada esine cok büyük sorumluluk dusuyor senin haz alman icin oda baziseyleri ögrenmeli kadinların cinselligi hakkinda bilgi sahibi olmali cinselliğin günah ayip olmadigini iyice bilmeniz lazim eşinle uyumlu olmaniz lazim Seksi gorev olarak degil zevk icin yapmayı öğrenmen lazim cinsellikte bencil olunmaz eşler arasinda seks günah degildir orgazmı yasadikça cinsel arzularin zaten seni sexe itecektir
Günahçı ayıpçılara örnek olsun. Kadınlara kızlara bakirelik zırvalarıyla engel oldukları zaman sonucu bu oluyor. Cinsel isteksizlik. Gençken herkes istediği gibi özgürce sevişmeli. Karışan yobazları kimse dinlemesin.
Cinsellik etin ete girmesiyle zevk alınan bir şey değil. Tahrik olmak, çok azmak, ıslanmak çok istemek sonrası o giriş ve devamı zevk verir kadına. Yani olayın büyük bölümü beyinde ve duygularla besleniyor
maalesef hiçbiri bende yok
Cevap
20Cevap
Eşin o sonuçta bunun günahı ayıbı yok ki helalin senin hem bir çocuğunuz da varmış. Eşi isteksiz olan kadınlar var bence sen de rahat bırak kendini doya doya yaşa her şeyini. Daha güzel hazırlan daha çok baş başa vakit geçirin. Eşine mesaj at mesela özledim de sen biraz rahat ol eşin de rahat olur
Neler yapıyorum neler ama içim almiyor
Aseksüel olabilir misin? Bence güzelim yaşlarını boşa geçirme senin de mutlu olmaya ihtiyacın var bir terapiste gidin harekete geçin
Bilmiyorum ama dediğin gibi doktora gitmem gerek
Gidin bence birlikte gidin
biraz geliştitr kendini oku izle değişik fantezielr bul ya da kocan bulsun konuşun bu ayıp dğeil kocan sonuçta haz almadan yapmakta çok itici
Bu eşinden kaynaklı mesela neler istiyosun hayalin var mı sınırın var mı
Yok çünkü eşim hayalimdeki gibi değil
İşte bitti her şey o zaman şey olması lazım
Değişik fantezi ler deneyin eşine burada büyük iş düşüyor
Yinede olmuyor
her şey beyinde başlıyor kendinizi motive etmeyi deneyin
Eşim de baskı ile ve dediğin gibi ayıp günah ile büyümüş. Bu süreci çok sancılı atlattık. 10 yıllık evliyim. İlk seneler çok zorlandı ama o kadar çaba gösterdim ki şu an daha iyiyiz eskiye göre
Yedi defaya kadar dahanabileceğini bilsem, tanışmak isterdim seninle
Bol bol p*rno izleyin Seksi çamasırlar alın Kendi kendinizi yaglayın mastürbasyon yapın sonra esinizle denemeler yapın onunla konuşun acın içinizdeki hayal dünyanızı
bunu aşmanın yolları var ne kadar isteksiz olsan da arzulamasan da yine zevk alabileceğin yöntemler var
Mümkünse evlenmeseydin benim eşimde hiç istek yok odun gibi yani. Ruhsuz. Keşke başka biriyle evlenseydim diyorum sürekli
Anlıyorum seni neden böyle olduğunu da merak ediyorum. Çünkü benim de başıma geldi aynısı
Bilmiyorum ama çok üzücü
Evet sevmiyor musun ya da soğudun mu eşinden
En başından beri yok hadi şimdi soğudum diyim
O zaman. senin farklı bir eğilimin olabilir
Ben yetiştirilme tarzı ile alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olupta istekli olan insan sayısı çok bence aseksüelsin [____________]
Ne demek o aseksuel?
Aseksüellik, herhangi birine yönelik cinsel çekim eksikliği veya cinsel etkinlikteki ilgi düşüklüğü veya yokluğu.
Aseksüellik diye bir şey var bu gerçek
renk katsın yenilkler yapsın hep sırtüstü yatma
Hormonal sorun olabilir
Kendini tatmin et öncelikle hayaller kur ve izle
kocan isteyince ver senin bişe yapmana gerek yok
Cinsel terapi
Efendim
Eşin o senin günah bir tarafı yok
Öyle değil işte istek yok
Ön sevişme yapıyor musunuz?
Evet ama yine yok
Birde eşini arzuluyor musun? Seviyor musun? Bunlarda etken.
Arzulamiyorum
Bu bir sorun olabilir işte. Siz yine sevişirken karşılıklı olarak birbirinizin vücudunda baştan aşağı eliniz ve diliniz ile temas edilmemiş nokta bırakmadan ve g noktalarınızı uyararak sevişin. Yine olmazsa diğer yollara başvurun.
Senin değil eşinin yapması gerekenler var
psikolojik destek alabilirsiniz.
Peki ilişki anında hiç mi zevk almıyorsun
Almıyorum
maalesef
Basından beri
Diyemem çok kırılır
Önce sebebini araştırmak lazım
p*rno izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?