Bir adam var hayatımda. Seviyorum iyi zaman geçiriyoruz beni mutlu ediyor seviyor ama cinsel çekim hiç hissetmiyorum. En baştan beri o her anlamda benden hoşlanıyor da bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Tavsiye verin
Cevabın nedir?
aynı durum bende de var. fakat özel hayatımıza ilgili değiliz. fakat benim için sorun değil gayet güzel anlaşıyoruz
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ilgili değilsiniz anlamadım ki?
Soran+1 yılaldatmıyor musunuz yani? gel de inan buna. veya ikinizinde cinsel rahatsızlıkları olmalı.. birlikte mş yaşıyorsnuz pekii?
Soran+1 yılBen daha şimdiden başka insanlarla flörtleşiyorum çünkü heyecan yok. 😕
Soran+1 yılonu da yapamıyorum :S o kadar güven verici ki, öyle değer veriyor ki ve uzun zaman oldu. 2 yıldır ben alıştım. başka insanlarla bu kadar iyi iletişimim olucak mı bakalım. of ya nasıl anlatsam bilemedim
Soran+1 yılbu doğru fakat kim yapmıyor ki?
Soran+1 yılBence insanlar kendine bile dürüst değil bu daha acı bir şey. Kim aldatmaz
+1 yılGerçekten seviyorsan adamı oyalama, ayrıl. Sonra, "ya ben seni seviyorum ama öyle değil" demek onu üzer.
03 Yorumla
Soran+1 yılsevmekle ilgili değil ama olay. cinsel istek duymuyorum ona karşı.
- +1 yıl
cinsel istek duymuyorsan bu bir kadının bir erkeği sevmesi gibi bir sevgi değildir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer seulu cinelik degil bunu o kafaniza sokun artik
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılaşk olmadan seks olur ama seks olmadan aşk olmaz...
00 Yorumla
+1 yıladamı kaybedınce anlamak ıstemıyorsan avans ver adam ufak bir :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
cinsellık hıssetmemen sence normalmı yapma sart degıl
Soran+1 yılşart değil mi? bu önemli bir şey değil mi ki?
- +1 yıl
bu tamamane bir süreç tatlım ve sen bu kişiyi daha cok guven huzur lımanı olarak hıssedıyor olmalısın bır cınsel onje degıl ama bır kez olsa fıkrın degısır mi
Soran+1 yılEvet güven huzur var anlaşmak çok kolay. Kimseyi cinsel obje olarak gördüğüm yok o çok çirkin bir laf. Birini cinsel olarak çekici bulmak sevmek kadar doğal. Cinsel olarak hiç çekici değil adam yani napabilirim
- +1 yıl
eger gercekten hayatında olmasını ıstıyorsan ayrı
+1 yılcinsel çekim derken ten uyumumuz yok mu demek istiyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yıladına ne dersen de ama benm için böyle durum, onunla birlikte olmak istemiyorum ama arkadaşlığımızı nseviyorum
- +1 yıl
bence zamanla debreşir bu duygu hiç baş başa kaldınız mı?
Soran+1 yılÇok
- +1 yıl
özür dilerim ama herif biraz marifetsiz sanırım dokunmayı bilmiyor olmalı
Soran+1 yılAlakası yok. Onunla ilgili değil mesele, benim onu değerlendirmemle ilgili.
- +1 yıl
senin onu değerlendirmende onun tavır davranış ve hareketleriyle alakalıdır
Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Soran+1 yılsene
- +1 yıl
bir hayli çok zaman olmuş bunca zamandır alışamadıysan bir daha olmaz sende isteklisin ancak sana yaklaşımları senden uzaklaştırıyor
Soran+1 yılçok mesafeli de iişte boşver neyse
- +1 yıl
işte seni soğutanda o mesafe nefesini hissettirse ensende bak nasıl sarılıyorsun o zaman ona
Soran+1 yılmesafeli davranmasına sebep olan benim. çünkü istemiyorum yakınlaşmak. sıcak değilim soğuk ve mesafeli duruyorum o da haddini biliyor.. demek istediğim buydu. çok sevdiğini biliyorum ama bir de yanımızda üçüncü bir erkek varsa acayip rahatsız oluyor sürekli beni izliyor ne yapıyorum diye.
- +1 yıl
sen o adamı sevmiyorsun canım sevsen soguk durmazdın sende istiyorsun çünkü
+1 yılNe yapıyorsun ki? doğru mu yapıyorum demişsin ama neyi doğru yapıp yapmadığını sorduğunu anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan neden hissetmiyorsun ki :/
01 Yorumla
Soran+1 yılKişiliğini seviyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aseksüel olabilirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşşkasına hissedebiliyorum ama
Soran+1 yılolabilir bak işte. mesela ben babama çok düşkünüm babamla arkadaş gibiyiz. belki sevdiğim kişiyi onun yerine koyuyorum iyi anlaştığım beni koruyan bir adam sonuçta bu da
+1 yılevlenince hisset şimdi hissetmenin anlamı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha önce birine karşı cinsel isteğin varmıydı
020 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Arada oluyor öyleleri de bir şey yaptığım yok ben bu adamı seviyorum
Cevap sahibi+1 yılcinsellikle aranda sorun yoksa ilişkide bişeyler ters
Soran+1 yıldiyorum ya adama karşı sevgim saygım var. harika zaman geçiriyoruz, aynı şeyleri yapmaktan hoşlanıyoruz. fakat ben onunla sevişmek istemiyorum. yani böyle bir enerji olmuyor
Cevap sahibi+1 yılsenin sevgin daha çok kardeş sevgisine dönüşmüş olmasın
Soran+1 yılOnun yüzünden 😕 sanki evladıyım gibi davranıyor. İnsan biraz kasar yahu
Cevap sahibi+1 yıl:) yaş farkımı var
Soran+1 yıl15 yaş
Cevap sahibi+1 yıl:))) çok iyiyimişş ya ondandır sana ayak uyduramıyor
Soran+1 yılgidip gençlerle istemsiz flört ediyorum yani heyecan duyuyorum elimde değil kendimi kur yaparken buluyorum sonra geri çekiyorum çünkü bu adamı da seviyorum ve saygı duyuyorum. bilemedim neden böyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum seni hoşlanıyorsun ama yaş itibari ile karşındaki sana sevgiden çok şefkat besliyor gibi aslında bu iyi biri oldunu gösterir ama işte böle sıkıntılarda olur senin gibi düşünemiyor
Cevap sahibi+1 yılgittinmi
Soran+1 yılevet şefkat gösteriyor. onu yapma hasta olursun gibi ya da geleceğimle ilgili kararlarda benim yerime düşünüp tavsiyeler vermeler. bazen bir de yavrum diyor iyice kendimi çocuk gibi hissediyorum. başka bir genç erkek yanımıza gelse sohbete hemen gözleri üzerimde, hiç ayırmıyor nasıl bakıyorum ne diyorum diye. acayip kıskanıyor gibi ama bir yandan olgun davranıp susuyor. gerçek düşüncelerini paylaşmıyor bence. benle ilgili planları var heralde ayrılmak uzaklaşmak istemiyor başka erkekler onun için hep tehdit konusu.
Cevap sahibi+1 yılbenimde 15 yaş küçük sevgilim olsa bende kıskanırım hoş durum ama sana göre biraz ağır başlı olgun düşünüyo
Soran+1 yılo kusursuz davranıyor. o kadar yıl içinde bir abuk subuk tavrını görmedim. zaten bu yüzden bırakılacak adam değil. bir yandan bende hormonlar yüksek seviyede çalışıyor haliyle daha tutkulu insanlarla bir araya geldiğimde aklım karışıyor. biliyorum ki bu hevesler geçici ama o geçene kadar çok sıkıntılar çekiyorum. mesela uzak durduğumu bile bile samimi olmak isteyen bazı adamlar oluyor, bir engel olduğunu görseler de umutla bir şeyler deniyolar bazen kayıtsız kalmakta zorlanıyorum. etkilenebiliyoruz insanız sonuçta. yalan söyleyemem. o zaman da vicdan azabı duyuyorum. aklımdan başkası geçerken yanımdaki adam başkası. bu da kötü
Cevap sahibi+1 yılevt beya çelişki ama birlikte olduğun adamda sana yeterli değil gibi sözümü yanlış anlama ama 40 a yakınmı yaşı
Soran+1 yıl45 falan
Cevap sahibi+1 yılovv zor yaa
Soran+1 yılnesi zor yaa :D
Cevap sahibi+1 yılerkeklerde bir yaştan sonra ibre aşağı dönüyor
Cevap sahibi+1 yılkonu tuhaf yere gitti ama durum böle lütfen yanlış anlama
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026