Cinsel Yaşam Erkekler boşalmalarını tutabiliyorlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 İstem dışı mı oluypr? Erkekler boşalmalarını tutabiliyorlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet boşalmaya yaklaşınca kokleyip hareketsiz kalıp 2 dakika gitgel yapmazsak bosalm hissi gidiyor ek süre olarak tekrar pompaj şarkımız oluşuyor. Erken boşalan erkekler bu taktiği yaparsa ek pompa yapma şansı oluşur 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tutabilseler, erken boşalma diye bir problemleri olmazdı. 4 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Eğer hep hareket halindeyse bir süre sonra kendiliğinden boşalır. Kontrol altında tutabilmesi için durması gerekir 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tecrübe olunca hızlanıp yavaşlayarak ayarlamayı öğreniyorsun. 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoğunlukla tutuyoruz amaaa bi yerden sonra patlıyoruz 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Beli süre tutuyorum bir yerden sonra salıyorum canım 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bi yere kadar kontrol edebiliyorsun ama kontrolü kaybettiğimiz anlarda oluyor tabiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tutarlar en kötü derin uykuda patlayanlar olur. Ben hiç rüyada patlamadım. Ergenlikten beri az mastürbasyon dönem az oldu. Hiç rüyamda boşalmadım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İradesine ve tecrübesine bağlı.( ve tabi o an aldığını zevke ) kimi 3 dk dayanır kimisi 30 dk. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yok tutamiyoz knk o noktaya bir kere geldikten sonra patlama meydana geliyor işte tutamiyon 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tabiki tutamiyoruz tutsabilseydim Sahurdan sonra rüyalanmak zordunda kalip bsalmazdim Ramazanda 0 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tutanlar var. Tabi biraz da olsa durmak gerekiyor. 4 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tutulabiliyor ama taşar muhtemelen 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Egzersiz yaparsa tutar 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Tutmanın imkanı yok gelmeye başlamışsa devam ediyo 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. tutamıyor direk fiskırtıyor 0 0 Yorumla
Envergul0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Sizler de nasıl istem dışı olduysa bize de öyle 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstem dışı oluyor tutamazsın 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Tutulabiliyor da ben tutamam. 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tutarım tabi 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. tutamaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
sorucan0640 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Ben tutamıyorum sıcaklığı hissedince boşalıyorum 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Evet tutabiliyoruz 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tutarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Evet boşalmaya yaklaşınca kokleyip hareketsiz kalıp 2 dakika gitgel yapmazsak bosalm hissi gidiyor ek süre olarak tekrar pompaj şarkımız oluşuyor. Erken boşalan erkekler bu taktiği yaparsa ek pompa yapma şansı oluşur
Tutabilseler, erken boşalma diye bir problemleri olmazdı.
Eğer hep hareket halindeyse bir süre sonra kendiliğinden boşalır. Kontrol altında tutabilmesi için durması gerekir
Tecrübe olunca hızlanıp yavaşlayarak ayarlamayı öğreniyorsun.
Çoğunlukla tutuyoruz amaaa bi yerden sonra patlıyoruz
Beli süre tutuyorum bir yerden sonra salıyorum canım
Bi yere kadar kontrol edebiliyorsun ama kontrolü kaybettiğimiz anlarda oluyor tabiki
Tutarlar en kötü derin uykuda patlayanlar olur. Ben hiç rüyada patlamadım. Ergenlikten beri az mastürbasyon dönem az oldu. Hiç rüyamda boşalmadım.
İradesine ve tecrübesine bağlı.( ve tabi o an aldığını zevke ) kimi 3 dk dayanır kimisi 30 dk.
evet cok zor ama başka merak ettiğin bir şey var mi
Yok tutamiyoz knk o noktaya bir kere geldikten sonra patlama meydana geliyor işte tutamiyon
Tabiki tutamiyoruz tutsabilseydim Sahurdan sonra rüyalanmak zordunda kalip bsalmazdim Ramazanda
Tutanlar var. Tabi biraz da olsa durmak gerekiyor.
Tutuyorum ama uzun olursa ağrı oluyor
Tutulabiliyor ama taşar muhtemelen
Egzersiz yaparsa tutar
Tutmanın imkanı yok gelmeye başlamışsa devam ediyo
tutamıyor direk fiskırtıyor
Sizler de nasıl istem dışı olduysa bize de öyle
İstem dışı oluyor tutamazsın
Tutmak cok zararli patliyorsa zaten tutamaz
İstem dışı boşalma yok bunu söyleyen uydurur
Öncesinde ayarlamak lazım
Duruma göre bakirim zor birax
Tutulabiliyor da ben tutamam.