Erkek arkadaşımla yakınlaşıyoruz yüzeysel birşeyler oluyor ama yeterli gelmiyor ona tam boşalamadım diyor yani nasıl oluyor bu.. birşeyler yaşıyorsun boşalıyorsun işte tamı yarımı mı oluyo bu işin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki ne kadar hayvani duygularla zevk yaşarsa bir o kadar şiddetli olur boşalma, onu fitursuzca boşaltmak için muazzam şekilde tahrik etmesini bilmelisin öyle boşalsın ki ayakları titresin, gözü o anda tavana baksın...
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım eig için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Evet doğru tam zevk alma olmazsa tam bosalma olmaz hatta iyi bosalsa dahi yine tam bosalma olmaz ben mast yaparken cok yaşıyorum bu durumu hatta 1 damla bile bosalmadigım bile oluyor geri tekrar yapıyorum mast
00 YorumlaTatmin olmuyor. Yarım boşaldığımı hatırlamam hiç ama boşaldıktan sonra bile rahatlamadığım oluyor. İnsani birşey. Duyguyla alakalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl duyguyla ne alakası var
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir çünkü boşaldıktan hemen sonra ikinci postayı yapıyorlar ikinci daha uzun sürüyor heralde tam boşalıyorlar o zaman
46 Yorumla- +1 yıl
Yanlış bilgi ama olsun her orgazm kendine özeldir👏
Cevap sahibi+1 yıl@kadırga123 siz ikinci postayı yapmıyor musunuz
- +1 yıl
Yani tabi ki de devamı oluyor bu sayı artabilir fakat her orgazm kendine özeldir. 1. De tam olmadı ikinci üçüncü de tam boşaldım diye birşey yok yani😁
Cevap sahibi+1 yıl@kadırga123 hmm anladım. Tahmin yürüttüm sadece
- +1 yıl
Anladım Ama fena bir tahmin değildi diyelim ağzına yüreğine sağlık🤗👏
- +1 yıl
Bilinen gerçekleri yanlış kabul ettirmek isteyen kişiler olmasın hayatın da o yeter sonra insanları kullanmak gibi saçma bir şeyi seven kişiler oluyor😡
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek ne yapacaksın. Sevgiline sakso mu çekeceksin? 😏
50 Yorumla
+1 yılİlla içine girip öyle boşalacak diyor. Tam boşalamadım dediği şey doymadım demek.
10 Yorumla
+1 yılÖyle birsey yok ya bosaliriz ya da bosalmamis oluruz ortasi falan yok
00 YorumlaYalan söylüyor. Daha ilerisini istediği için öyle diyor.
00 Yorumla
+1 yılona söyle vanaları tam açsın :D tam boşalamadım da neymiş :D
00 Yorumla
+1 yılBoşalıyor ama kadın gibi değil erkek daha kısa sürede depo doluyor. Erken boşalıyorum demek istemediği içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşın cidden biraz değişik yani böyle birşey söz konusu değil saygılar iyi günler
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca Erkek Arkadaşın fizyolojik olarak boşalmayı gerçekleştirir orda sorun yok ama duygusal olarak eksik kalıp tatmin olamıyor olabilir yani ruhen orgazm olamama durumu ve bunun seninle alakası yok sorumlusu kendisi
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gerçek değil erkeklerde boşalma oldunmu tamamdır kızlar gibi değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bosalamadim ne ya sen sudyen kilotla kal o da boxerle öpüşerek bile bosalirsin ve sanaldan bosaliyo millet yalan söylüyor ilerisini istiyo
00 YorumlaFarklı şeyler istemek için öyle diyodur
00 Yorumla
+1 yılİstediğini alamadığı için öyle diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalmadan sonr oral yapıyor musn ona?
00 YorumlaTam girmek istiyo iliskiyw
00 Yorumla
+1 yılAynen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni yiyo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeliği ile oyna onun zevki artar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaa eğer tam zevk olmazsa boşalamıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Devam. etmek istiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında