mastürbasyon yaparken çekip çekip boşalamazlarsa ne olur?
bir de aldığı zevkle çıkan spermin çokluğunun ilgisi var mı yok mu?
bir de aldığı zevkle çıkan spermin çokluğunun ilgisi var mı yok mu?
erkek orgazm olamazsa iki nedenden iki ayrı ağrı çeker. birincisi sprem boşalmadığı için baskıdan kasık ve yumurtalıklar ağrır. diğeri ise ereksiyondan dolayı penis ağrısı
gelen sperm oranının zevkle alakası yok. doluluk ve hormonlarla alakalı. çok sık ilişki olmuşsa az gelir. ilki fazla sonu az olur.
çekip çekip boşalamazlar sa stres olur. ama sonuçta boşalır. Aldıgı zevkle çıkan spermin çoklugu arasında bir baglantı yoktur. spermin çokluğune kadar sık yaptıgı ile ilgisi vardır.ne kadar çok sık yaparsa sperm sayısı gittikce düşer
teşekkür ederim :)
Uykuda ihtilam olur ama abazalık başa bela olduğu için cekmeden yapamazlar
Ağrı yapıyormuş sevgilim öyle dedi. Bizim adet ağrımız gibi
teşekkürler :)
Cevap
29Cevap
Erkek boşalamazsa oluşan spermleri vücut kendi yok eder ve yenilerini üretir. Ayrıca spermin çokluğu veya azlığı seksin sıklığına göre değişir. Her gün boşalan bir erkekle haftada bir boşalan bir erkeğin spermleri aynı çoklukta değildir. Haftada bir boşalan erkeğin spermi miktar olarak daha fazla olur.
Zevkle çıkan spermin yok. Önemli olan üretim miktarıdır. O da en son boşalmadan sonraki geçen zamanla beslenme şekliyle ve genetikle alakalıdır. Masturbasyon yapmazlarsa bir zaman sonra ıslak rüya diye tabir edilen rüya görüp uykularında boşalırlar. Çünkü erkekler boşalarak kadınlar da adet görerek bayatlayan üreme hücrelerinden kurtulmalıdırlar.
Ne olur gece rüyasında yanardağ patlamaları olur.sabah kalkar bir bakar bütün menü kiloda akmış çamaşır sırılsıklam dlmuş.gördüğü rüyayı hatırlarmı bilinmez ama tanıdığı akraba dışında tüm bayanları rüyasında kucak yapmaya kalkmıştır.Erkeklerin büyük bir kısmı rüyasında boşalmıştır.
boşalamadığımda yumurtalarım taş gibi oluyor, sonra ağrı oluor, piipimde taş gibi oluyor beyin fonksiyonlarım duruuyor ama boşaldığımda yüzlerimde gülücükler açıyor :)
karın agrısı yapıyo bende sızın regl gıbı :)
aldıgı zevkle cıkan spermın alakası yok ama bosaldıgı anda ne akadar uzun ve cok bosalırsa o kadar o ara zırveyı o kadarcık yasıyoz :D
Tiptronic Vites için bahsedeyim... Manuelde iken kullanmazsan, gidemezsin ağrıdan benjaminler kasılır bıçaklar saplanır.. Ha Manuel vites attırırsan sıkıntı yok ama attırmazsan Otomatik viteste kendiliğinden gece atar vitesi o olur. Sonuç mu rahatlarsın :D
mastürbasyon yaparken bir yerde bırakabilirler ama bir noktadan sonra bıraksa da boşalacaktır. kişi uzun süre mastürbasyon yapmazsa o kadar çok meni gelir. her gün yaparsa daha az.
tabiki uzun süre yapmazsan zaten duramıyorsun hemen boşalma olur zevkte çok olur gelen spermde çok olur çekip çekip boşalmamak üst üste yaparsan biraz zor gelir ama boşalırsın yorgun olursun
yürüyemiz kasılarımız ağrır. yürümeye çalışsak yemişler gibi gideriz, o derece sakat ve vahim bir durum :(
kızlarla ilgili soruları yetişirken genelde annelere sorarlar...ama bu bubacuğuna sorabileceğin bir soru
sıkıntı olur tabii..
ama bu pek olmaz...
çokluk zevk almanın yüksekliği ile alakalı değil yapılan eylemin sıklığı ile alakalıdır...
Bi gün çekip çekip boşalmamıştım . akşam daşaklarım ağrıdı :D ayrıca aldığım zevkle sperm miktarının ilgisi de var ama boşalma sıklığı daha büyük bir etken
Ağrı Ve sızı Yapar.Elbette tutuğumuz içinde sonunda acayip derecede yıkıyoruz ortalığı :D
spermin cokluğu az boşalmadan kaynaklanır hergün boşalan ve haftada 2-3 boşalan erkekten gelen sperm aynı deyıldır
başalamayınca küfür eşliğinde mastürbasyon bırakılır, fazla karşılaşılmaz, aldığı zevk ile sperm tazyiğinin ilgisi var miktarıyla ilgisi yok
boşalmak en iyisi bu ayıp bişey değil bir ihtiyaç evli olmayan erkekler için ben bizzat cami hocasına sordum
ilk sorunun cevabı çok kötü olur,ikinci sorunun cevabı evet sperm ne çıkarsa o kadar zevk verir
hayır yanlış anlamışsın 2. soruyu. yani demek istiyorum ki ne kadar zevk aldıysan o oranda mı fazlalaşır?
uzun tutarsa yoğun boşaları boşalamazsa da ağrı yapar.. neden sordun?
merak. 2.soruyu da cevaplar mısın
20
hiç bişi.
ilgisi yok.
ama gidip gelip gidip gelip boşalamazlarsa hiç hoş olmaz :(
Birşey olmaz. Meni çokluğu alınan zevk ile değil doluluk oranı ile ilgilidir.
ölürler bence en sonunda
kör olabilir
evrim geçirip değişik bir canli olur
Valla cekip cekip bosalmiyom en sonunda bir fiskiriyom fiskiye gibi akiyo haha ama super bisiy ya :)
Çekip bosalmamak iyi değil , yapma hiç, tabi zevk çok olursa spermede çok
çekip çekip boşalamazsa onu boşaltacak bir kız bulur...
yoktur sıklıkla ilişkiye girerse sperm az olur ve çekip çekip boşalmazsa testisler şişer ağrır
Yanımaki ojeli ele devredıyorum yorulunca..
ooo iyiymiş
ojeli daha mı iyi oluyor?
Adam kurumuştur, inatla devam ederse eline gelir.
testşslerde ağrı olur mağlum .d
hobby olsun diye öyle yapıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar