Biz erkekler için ereksiyon her zaman olması gereken zamanda olmuyor. Bazen ereksiyonun herhangi bir boşalma durumuna yol açmadan geri çevirilmesi gerekiyor. Bu durum da akıllarda erkekler boşalamazsa ne olur, erkekler boşalmazsa ne olur tarzı soruları getirir. Bu soruların cevaplarını almak için yazımın devamını okuyabilirsin.
Kasık ağrısı yaşanabilir
erkekler boşalamazsa ne olur
Erkek boşalmazsa ne olur sorusunun en genel cevaplarından biri kasık ağrısıdır. Boşalamayan erkekler sıklıkla kasık, hatta bacak ağrısı yaşarlar. Bu ağrılar zaman zaman günlük hayatı etkileyecek kramplara da dönüşebilirler.
Uykuda boşalmalar yaşanır
erkekler boşalmazsa ne olur
Erkekler belirli bir sürede bir boşalma yaşamak zorundadır. Bunu cinsel ilişki ile, mastürbasyon ile yapabilirler. Ancak bunlar gerçekleşmezse belirli bir süre sonra halk arasında rüyalanma dediğimiz gece boşalmaları başlayacaktır. Sanılanın aksine rüyalanmalar sağlıksız da değildir. Erkekler istenilen takdirde herhangi bir cinsel faaliyette bulunmayıp bu işi geceye bırakabilir.
Sinirli olunabilir
erkek boşalmazsa ne olur
Erkekler boşalmazsa ne olur sorusunun cevaplarından biri de erkeklerin sinirli olabileceğidir. Genellikle yarım kalmış bir cinsel ilişki ya da faaliyet sonrası boşalma aşamasına gelememiş erkeklerin sinirli olduğu gözlemlenmiştir. Bunu mastürbasyon orucu yapan erkeklerde de sıklıkla görebiliriz. Bu durumda bir spor dalına yönelmek faydalı olabilecektir.
Dikkat dağınıklığı görülebilir
erkekler boşalmazsa ne olur
Erkeklerin uzun süre boşlamamasının bir yan etkisi de dikkat dağınıklığıdır. Libidonun bastırılamaması ve bu enerjinin başka kanallara gönderilememesi erkeklerde dikkat dağınıklığına, zihinsel uğraşlarda performans düşüklüğüne sebep olabilir.
Uyku kalitesi düşebilir
Erkekler boşalamazsa ne olur yazımızın sonraki maddesi ise uyku kalitesinin düşmesi. Rüyalanma doğal bir davranış olsa da erkeklerde uyku kalitesinde düşmeye sebep olduğu görülmüştür. Uzun süre boşalamayan erkeklerde sabahları yorgun uyanmak, gün içinde sürekli uykulu olma hali sıklıkla görülebilir.
Evet, bu yazımda erkekler boşalamazsa ne olur, erkek boşalmazsa ne olur gibi sorulara cevap vermeye çalıştım. Bu durumu özetlemeye çalışırsak.
Erkekler boşalmazsa ne olur
Uykusuzluk görülebilir
Sinir olabilir
Rüyalanma yaşanabilir
Sinirlilik hali görülebilir
Dikkat dağınıklığı yaşanabilir
14
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
t*şaklarda çok fena sancı olur, sonuç olarak rüya görerek boşalma gerçekleşir uyurken, bu genelde çok istekli olunduğunda veya t*şakların sperm kapasitesi dolduğunda olur, rüyada kız görerek kızı s*kerek boşalmak acccayyyiip zevkli ama ;) hatta gerçeğinden bile zevkli bence...
Sperm torbası full dolu olduğunda her erkek büyük tuvaletini yaparken farkında olmadan boşaltı ; r vücut fazlayı atar yani.. Zaten boşalmazsa aşırı derecede ağrı yapar kasıklarda ve testislerde.. Erkek bunu tam farkedemiyor , bazen de aktığını görür vücut bunu atarken WC de..
hıc bosalamzsa eger sacma davranıslarda bulunabılır. hanı derler ya abaza gıbı davranma dıye. kadın ve erkegın yapısı farklıdır erkek eger bosalmazsa konusma denge ve danvranısında bozulma cocuklasma olur o yuzden bu tabır kullanılır. tabı bırde su var erkek sevısır aletı kalkar kadın onu azdırır ama bosalmadan bırakırsa bu cok zararlı agrı yapar kasıklarda.. bence erkek bosalmalı cunku erkek rahatlayınac dusunce karar verme ve davranıs seklıde rahatlayınca daha oturaklı oluyor
Ben mastürbasyon yapmadım hiç bu yaşıma kadar, denemedim. Cinselliği üremek dışında tiksindirici buluyorum çünkü. Vücut zaten o meniyi her türlü atıyor. Gerek rüyalanma gerekse gün içinde akıntı gibi. Bunu doğal yollarla vücuttan çıkartmak bence olağan. Gidip mastürbasyon yapmama gerek yok.
Uzun sure bosalmayinca ruyana guzel bir hatun geliyor penisine hic el degmeden bir bosaliyorsun bunu uyandiginda fark ediyorsun. sorunun cevabi bu yani. uzun sure bosalmayinca hep bu basima geldi.
Bosalmamanin yan etkisinden ziyade kadinlar iliskide erkek bosalmadiginda cilgina donuyor asil sorun bu 😅 neden bu kadar sinirlenip agresif oluyorsunuz onu merak etmeden kendimi alamiyorum : )
Rüya görür.. sperm aynı yumurta gibidir ve bir ömrü vardır.. ömrü dolan sperm vücuttan atilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
mümkün değil, ama şöyle söyleyim askerde acemi birliğine sürekli eğitim vs oldu 1-2 ay mast yapmadım izne gelince nasıl bir patlama yaşadığımı anlatamam normalin 2-3 katı fazla boşaldım :D
Kanka vücutta 4 depo var sperm için. Bunların hepsinin dolması insan insana değişir ortalama 15-20 gündür. Bunun sonunda rüya görerek boşalır. Boşalmama gibi bir durum söz konusu değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
20 gün rekorum bide ne göreyim ne uygu geliyo ne enerji bitiyo o an böyle sırayla tek tek 5 kızı birden beceririm yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uykuda boşalır o meni idrar gibi illaki çıkacak vücuttan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tuvaletini yaparken veya gece uyurken kendiliğinden çıkar ve boşalmış sayılır Yani boşalmazsa diye bişey yok mümkün değil