Ben cok istekliyim bir kere bisalinca ikinciye istekli olabilirim hemen. ama sevgilim sık sık yapmak istemiyor. Ağrı oldugunu soyluyor. Bu normal mi? Benim istegimi karsilamak yerine agriyi bahane ediyomus gibi dusunuyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ile erkeklerde sistem taban tabana zıt çalışır.
Kadınlar isterse 50 kere ustuste 5 10 dk dinlenerek bosalır ama erkekler malzeme atmaya odaklı çalısır ve ilk atıştan sonra kalan malzeme yuzde 10 civarıdır. Bu yuzden tekrar uretim zorunludur bu d a yaşa göre 1 saat ile 1 ay arasında değişebilir ve bu sure içinde uyarım acı verir
Sizdeki 5 10 dk yeteebilir zira sizde tekrar uretilecek malzeme olmaz bu yuzden arka arkaya ve her sonraki daha zevk verici olarak boşalma gerçekleşebilir.
Bunun adı " refrakter donem " dir ve doğadaki tüm eşeyli ureyen canlılarda da aynıdır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılBiraz bekleme süresi var canım , bizim mermi bittiği zaman silah ateşlemiyor, mecbur şarjörün dolmasını bekleyeceksin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek ve kadın fizyolojisi farklı, erkeğin ejakülasyonundan sonra bir süre geçmesi gerekir genel olarak.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok yaaa. Ben hergun mastürbasyon yapip gu de 3kere yaptigim gunler bile oluyor agri olmsi yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla ben defalarca ve saatlerce iliskiye giriyorum ama hic agri falan olmuyor
00 Yorumlasöyle sevgiline kısır kalmak istemiyorsaa yapmasın :D sen de bu konulara girme bak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkişiden kişiye değişir. ufakta olsa duygular beslediğim olunca boşaldıktan hemen sonra bile yapabiliyorum. tabii 5 postayı geçemiyorum insanız :D
00 Yorumla
+1 yılAğrı olması için arka arkaya 4,5 kere yapması lazım. Öyle iki üç den ağrı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArdı ardına 2 kez durmadan olabilir ama 1-2 dk mola daha iyi geliyor tabi o ondaki duruma bağlı.
00 YorumlaO erkek değil ben art arda 4 defa yapıyorum 5 er 10 ar dakka molalarla
01 Yorumla
+1 yılBahane o bende günlük 2 kere bodalirim ne ağrı var ne sizi
00 YorumlaBen gecede 4 stoyorum sevgikin kaç atiyo
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir agriymis bu?
00 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz ben isterim
00 Yorumla
+1 yıl7/24 her istediğinde yaparım, değiştir sevgilini.
00 Yorumla
+1 yılmusluk mu bu? ha bire boşal boşal...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekten erkeğe değişir tüm gün yapsam doymam ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. yalan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılo bitmiş sanırım :D
00 Yorumla Yok bende 3 ten sonra ağrı yapiyor
00 YorumlaBen boşaldıkca tazeleniyor 😂
00 YorumlaHemen kalkmıyor
00 Yorumla
+1 yılBeninki 4 postq anal yapti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTokmakçında iş yok
00 Yorumla
+1 yılEn az 3 defa yaparım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında