Ben nişanlıyım ve nişanlımın yaptığı bir şeyden dolayı beni aldattığından şüphelendkm anneme söyledim annem de " siz daha evli değilsiniz aldatmak sayılmaz erkeklerin nefsi yoktur yapabilirler normal yapsa bile bişey hissetmez onların ki ihtiyaç..." gibi şeyler söyledi ben katılmadım yani bunca sevgilisi nişanlısı olan sevgilisiyle ilişkiye girmeyen erkekler mutlaka ihtiyacını başka bir kadınla mı karşılıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnnende hem cinslerini bırak kendine saygisi yokmus kusura bakma da ne demek nefisleri yoktur insan degilmiyiz la biz ne demek onlar yapar yapabilir siz evli degilsiniz aldatmak olmaz ne olur caiz mi yani.. aldattiginu dusunuyosan evliligi ileri bile atabilirsin hatta durdurup zamana birakip kafani rahatta edebilirsin annene bakma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 28 yaşındayım bugüne kadar cinselliğim olmadı kendimi evleneceğim insana saklıyorum evet istek geliyor mu geliyor ama doğal yollar ile bireysel karşılıyorum ihtiyacımı sabrediyorum annenin dediği bence yanlış nefsine hakim olan çok erkek var nişanlısı sevgilisi ya da eşi olup ta başka kadınlara giden erkek bence erkek değildir mahlukattır. Yapan erkek var mı illa ki var ama etik ve ahlaki bir şey değildir ben evleneceğim insandan Allah katında helallik almadan ve evlenmeden ne böyle bir şey talep ederim kendisininden nede başka kadın kıza giderim ya da bakarım yapmam onu sana söyleyeyim ilişki dediğimiz kavram güven sadakat aşk ve sevgi üzerine kuruludur. İnşallah yapmamıştır öyle bir şey şunu da söylemeden geçmeyeyim eğer kadına ya da kıza gitmişse ihtiyacını karşılamak için muhakkak geçmişde yaşamıştır ya da cinsellik yaşadığı kadın ya da kız vardır bunu nereden çıkardın dersen o işe bulaşmış bir erkek tekrar tekrar ister ve ihtiyacını kadın ya da kızdan karşılar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek istedigini yapar kiz yaptiginda kötü gözle bakalir. Bu tamamen yanlistir ve sacmaliktir. Adam dedigin nisanlisini, sevgilisini, esini aldatmaz. Bu tabiki Kadin icinde gecerli. Nisanli iken bu halti yiyor ise evlendiginde neler yapar bir düsün. Birde tabiki karari sen vermen gerekir. Nisanli iken gözü disarda olan birisi ile evlilik yapman ne kadar dogru? Evlendiginde veya nisanli iken aklin gözün disarda ise bence bu is bitmis demektir. Ben erkek olarak aldatmayi kesinlikle kabul edemem. Karsi taraftan bekledigmi kendimde riyat etmek zorundayim. Ama iki tarafta aldatmayi normal görüyorlar ise diyecek bir lafim yok. Bence bu benim fikrim bir evlilikte veya iliskide iki taraftan birinin aklina aldatma düsüncesi gelmeye basladigi an bu is bitmistir. Aldattigi zaman zaten geri dönüs olmaz. Evlilik, iliski güven üzere kurulur.
00 Yorumla
Erkeklerin her b@ku yemesi normal kadınların ki anormal toplumun kafası bu kadr işte 🤦🏻♀️ sen o adamın hayatndasn ve senleyken başkasıyla bsiler yasadiysa seni aldatmış ister evli olun ister sevgili farketmez smdiden böyle bsi yapiosa evlenince hc cekinmez pislik annene de ayrı ayar oldm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Hayır hayatımda birisi varsa başka kadına elimi süremem eğer başkasıyla olacaksam önce o ilişkiyi güzelce bitirmem gerekir.
00 Yorumla
+1 yılyalan yok ben bu sene hiç kimseyle birlikte olmadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Tabikide hayır öyle saçma sapan şey mi olur düpedüz aldatmak bu
00 Yorumlamastürbasyon diye bir şey var başkası ile ilişki ne alaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAnneye bak ya
Adam seni aldatir annen de sorun yok ya bir seferden der yazik gercekten00 Yorumla Annendeki kafa yapısıda maşallah yani. Boynuzlansan olur olur yapabilir hakkıdir diyecek
00 YorumlaErkeklerin nefsi vardir yapsa bile normal degil de annen niye oyle diyor ki
00 Yorumla
+1 yılAnnen midemi bulandırdı.
00 YorumlaDurabilir tabi sabretsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış elbette ben daha sabrediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Evlendiginiz zaman seni çok isterse bu sıkar mi
+1 yılAnnen seni kekliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılannende baya genişmiş. sevgilin başkasıyla yatcak bunun adına ihtiyacmı dicez. çüşş yani
00 Yorumla
+1 yılanan kendi varsın öylesine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Annen saçmalamış.. hem de büyük saçmalamış
00 Yorumla
+1 yılAnnen baya geniş
00 Yorumla
+1 yıl27 sene durdum
00 YorumlaAnnen haklı.
00 Yorumla
+1 yılHayıerr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşıma kadar bekledim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz