Neredeyse bir saat kadar ne oturabiliyorum ne de doğru düzgün yürüyebiliyorum nasıl geçer?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Neredeyse bir saat kadar ne oturabiliyorum ne de doğru düzgün yürüyebiliyorum nasıl geçer?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
pudra dene kullandırma kendini benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen
Evliyim
Kendiliğinden geçer merak etme. Bedenin kendi kendini tamir etme yetisi vardır. Tabi her şey yolundaysa ve bilmediğimiz bir detay yok ise.
muhtemelen korunmadan yapıyorsunuz, korunmadan yapmayın. bu yüzden yanma oluyor
Ne alaka
Normal bir baş sarımsağı soy tüm olarak yut bir kaç saate geçer
Sağlıkçıyım
İlişki sert mi geçti ve ekstra bir şey kullandınız mı kayganlaştoco ya da oyuncak falan
Kayganlaştırıcı
Hangi marka
Durex
Aramamalı mı
Aromalı*
Kaçıncı seksin
Hayır normal mavi renk olandan kaçıncı saymadım evliyim bir buçuk senedir araya hamilelik girdi doğum sonrası hamilelik falan vs bi 6 ay beraber olamadık Ama hamilelikten önce de bu durumu yaşıyordum
Sanırım arkadan yaptı. Böyle olması saçma çünkü
Hayır
İslanmadin mi neden böyle oldu
Bence sen ıslanmiyorsun birazda dar. Bu yüzden krem kullanıyorsun. Oda yan etki yaptı
Arkadansa bi sure boyle knk yat uyu sabah duzelirsin
yeterince ıslanmıyormusun? bir de daha yavaş olmasını istetebilirsin içindeyken.
Arka kapı çökmüştür arkadaşlar
Hayır ordan olmadı saçmalama
Ters ilişki mi yasadın
Hayır
Mantarın var o zaman
Anal mı yapıyırsun
Adam içinden geçmiş😊
Enfeksiyon ya da tahriş kaynaklı sorunun
Vajinal için mi soruyorsun?
Evet
Sulanmadan sert yapılmış olabilir. Prezervatif var mıydı?
yeni yeni mi basladı ılıskıler?
Geçmiş olsun. Hastaneye git.
Hastane ne alaka be 😅😂
Sulanmıyor mu yoksa cok mu büyük?
Enfeksiyon kaynaklıdır
Islanmadan mi sokjyor
İlişkide kayganlastirici kullanin
Mentol içerikli kremler kullan
Daha falza yanisn diye mi 😂
@Bilgisizbilgin07 yooo acısını alsın diye
Sen öyle mi yapıyorsun. Eminim denemedin hiç. Mentollü daha çok yakar bence. Yaşın 30 üstü sende benim yaslardasin. Cidden şaşırdım mentol işine
@Bilgisizbilgin07 ferahlatıcı serinletici etkisi vardır
Senden öğreneceğim çok şey olabilirdi gizli olmasaydın. Bilgili birisin
Sustun
@Bilgisizbilgin07 soru soruldu cevabımı verdim
Seninle tanışmayı çok isterim. Bu cevabim kalkacak 7 xperde ceza yiyecem. Umarım özelden yazarsın bana 😊
@Bilgisizbilgin07 maalesef
Lütfen kirma beni. Arkadaş olalım arada sohbet ederiz
Hangi akılla mentol içerikli bir ürün tavsiye ettiniz çok merak ediyorum ya vajinanın kendine has bir pH’sı bazen doğal bir sabunla yıkama sonrası bile bir yanma ve acıma olurken mentol gibi içeriğinde yakıcı bir uçucu madde olmanın verdiği acı ve ağrıyı tahmin edebiliyor musun acaba üstüne üstlük bir de ferahlatıcı ve serinletici gibi endikasyonları var demişsin evet bu endikasyonları var ama vajina için değil bunlar lütfen bilip bilmeden ürün tavsiye etmeyin sağlık bu insanı canından dahi edebilir
Arkadansa normal
Hayır
Ozmaman ilişkiye girdiğin insandan çok fena mikrop kapmissin birdaha girme
Evliyim eşimle ilişkiye girdim nasıl bir daha girmeyeyim 😂 ama mikrop kaptığımı düşünmüyorum
Çok garip bı durum zorlamış olabilirmisin
Kaymak
Nasıl?
Kaymak türü serinletici rahatlatıcı biley sür ek gerek dondurma olur hiç olmadı ferahlatıcı krem
Kastinmi
Buz koy
Krem
Krem kullan
Yanmaz inşallah
:D esc misin
Hayır evliyim
ıslak değildir, enfeksiyın vardır
Islaklık olmuyor mu?
Anal mı oldu
Hayır
İlk kez mi yaptın