Muhtemelen sistit sorununuz olabilir ürolojiye görünün 14 günlük antibiyotik tedavisi ile düzelir bunun dışında cinsel temizliğinize dikkat edin her birleşmeden sonra mutlaka tuvalete çıkın ve günde en az 2 lt su tüketin
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDikkat ettim bende az su tiğim günlerde o oluyor birde sıkışık ilişkiye girince
40 Yorumla
Vajinanın aşırı tahriş olmasından ve idrarın orayı yakmadından kaynaklanıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bencede
+1 yılnormaldir çok mu zorlaniyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşalmıyorum ama ıslaklık vardı.
- +1 yıl
Boşalmiyorsundur ondan boşalıp rahatlasan olmaz neden boşalmiyorsun
- +1 yıl
teşekkür ederim 😇🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Orgamz olamayıp kendini aşırı kastığın İçin aşırı baskından idrar yollarıminda baskı sonunu ağrı oluyor
Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanman lazım.10 Yorumla
+1 yılVajina içinde iltihap yoksa önsevişmeyi biraz daha uzatıp seni hazır hale getirmeli partnerin... Bunun dışında maydanoz suyunun idrar yollarına iyi geldiğini duymuştum. Bir araştır istersen
00 Yorumla
+1 yılIkinizde üroloji doktoruna görünün kendiliginden gecmez o , tedavi olamniz lazim, beklerseniz porstat, böbreklere kadar zarar verebilir
00 Yorumla
+1 yılVajina içi yara olabilir, korunmak için spiral kullanımı veya yeterince ıslaklık olmadan ilişki yüzünden.
00 Yorumlavajina icindeki kılcal damarlardan ötürü.. bu hemen hemen her kadnda oluyor
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla yanma oluyor mu? İlişki sonrası idrarda mı özellikle? ;)
00 Yorumla
+1 yılMikrop olabilir. Hijyene özen gösterin. Kondomda kullanabilirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece ilişki sonrası oluyorsa bilemeyeceğim. Çünkü bana da oluyor ilişki sonrası ilk kez idrara çıktığımda. Hiç sorun etmedim normaldir diye
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sende sorun war doktora görün idrar yollarında enfeksiyon olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz. Muhtemelen ikinizde birden hastalık olabilir
00 Yorumla
+1 yılsurtunme tahris yani onsevisme olmadan islaklik olmadan sevisiyor iseniz nedeni bu
00 Yorumla
+1 yılKayganlaştırıcı olarak ne kullanıyorsunuz ya da herhangi birşey kullanıyormusunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun süreli olduysa olur. Devemlı sürtünme olduğu için :)
00 YorumlaÜroloji ye bir görün derim
10 YorumlaKondom kullanıyorsan alerji yapıyor olabilir?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgün içinde yanma yoksa sert ilişkindendir.
00 Yorumlazorlandıysa olabilir enfeksiyon olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılıslanmada sorun var mı peki
00 Yorumla İdrar yolları iltihabı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnfeksiyon mantar var muhtemelen krem
Sur geçeri00 Yorumla
+1 yılDoktora gitmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal demek ki kocan iyi skiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİdrar yolu iltihabı büyük olasilikla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Mikrop kapmissin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne