Cinsel Yaşam İlişki sonrası kaşıntı neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İlişki sonrası kaşıntı neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. içimi dışımı kaşınıyor 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Dışı Yorumla Egecan18 1 yıl tam olarak neresi mesela ya mantar oluştu ya da enfeksiyorn kaptın, yapan kişi kimdi temizmiydi yani Yorumla Soran 1 yıl Klitoristen daha aşığada Eşim , temizdi hep oluyo ama her seferinde Yorumla Egecan18 1 yıl yapan eşinse ve her seferinde oluyorsa o zaman seninkisi çok hassastır yaparken çok sert vuruyordur tahriş oluyordur özellikle vuruşları ser yapıyorsa ondan dolayı tahriş olduğu için kaşıntı yapıyordur Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Egecan18 1 yıl dediğim gibi oluyor sanırım dimi sert vuruyordur şap şap eden yerler kızarıyor ve kaşınıyor dimi Yorumla Soran 1 yıl Evet ama onun yapacağını düşünmüyorum Yorumla Egecan18 1 yıl bence ondan dolayıdır, peki sence neden oluyor Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Egecan18 1 yıl peki eşin yaparken zorluyormu seni Yorumla Soran 1 yıl Biraz Yorumla Egecan18 1 yıl büyük o zaman yani almakta zorlanıyorsun, ya da seninkisi yeterince sulanmıyordur kuru kalıyordur sanırım Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum. Yorumla Egecan18 1 yıl eişn olduğu için başka kadınla yapmıyorsa hastalık falan yoktur diye düşünüyorum o zaman eşininki biraz büyük seni zprluyor ondan oluyor galiba Yorumla Soran 1 yıl Başka biriyle yapmıyodur yapmaz Yorumla Egecan18 1 yıl orasını bilemezsin yapsada sana yaptım dermi Yorumla Soran 1 yıl Demez ama yapmazda Yorumla Egecan18 1 yıl buna eminmisin yani, peki hanginiz daha istekli sen mi o mu Yorumla Soran 1 yıl Eminim, o Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Egecan18 1 yıl sen neden isteksizsin peki, ve neden takip atmadın gelmeni isterdim Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mikrop kapmışsındırrer 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. İçte mi yüzeysel mi? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yüzeysel Yorumla Nawdeniz 1 yıl O sürtünmeden kaynaklı tahriş olduğundan olabilir geçiyor ama değil mi bi süre sonra Yorumla Soran 1 yıl Evet ama hep oluyo bu her seferinde Yorumla Nawdeniz 1 yıl Tamam işte tahriş Yorumla
omerpstl1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aids 0 7 Yorumla omerpstl1 1 yıl Zenciyle mi yaptın Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla omerpstl1 1 yıl Kabarıklık var mı kaşınan yerde Yorumla Soran 1 yıl Yok kızarık sadece Yorumla omerpstl1 1 yıl Şu an vajinandan bahsediyoruz dimi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla omerpstl1 1 yıl Her şey olabilir enfeksiyon cinsel yolla bulaşan hastalık alerji Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mantar 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. bilmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
içimi dışımı kaşınıyor
Dışı
tam olarak neresi mesela ya mantar oluştu ya da enfeksiyorn kaptın, yapan kişi kimdi temizmiydi yani
Klitoristen daha aşığada
Eşim , temizdi hep oluyo ama her seferinde
yapan eşinse ve her seferinde oluyorsa o zaman seninkisi çok hassastır yaparken çok sert vuruyordur tahriş oluyordur özellikle vuruşları ser yapıyorsa ondan dolayı tahriş olduğu için kaşıntı yapıyordur
Anladım
dediğim gibi oluyor sanırım dimi sert vuruyordur şap şap eden yerler kızarıyor ve kaşınıyor dimi
Evet ama onun yapacağını düşünmüyorum
bence ondan dolayıdır, peki sence neden oluyor
Bilmiyorum
peki eşin yaparken zorluyormu seni
Biraz
büyük o zaman yani almakta zorlanıyorsun, ya da seninkisi yeterince sulanmıyordur kuru kalıyordur sanırım
Bilmiyorum.
eişn olduğu için başka kadınla yapmıyorsa hastalık falan yoktur diye düşünüyorum o zaman eşininki biraz büyük seni zprluyor ondan oluyor galiba
Başka biriyle yapmıyodur yapmaz
orasını bilemezsin yapsada sana yaptım dermi
Demez ama yapmazda
buna eminmisin yani, peki hanginiz daha istekli sen mi o mu
Eminim, o
Evet
sen neden isteksizsin peki, ve neden takip atmadın gelmeni isterdim
Nasıl bir kaşıntı içten mi dıştan mı
Virüs veya enfeksiyon kapmışsındır...
Mikrop kapmışsındırrer
Mantar olabilir dikkatli ol
İçte mi yüzeysel mi?
Yüzeysel
O sürtünmeden kaynaklı tahriş olduğundan olabilir geçiyor ama değil mi bi süre sonra
Evet ama hep oluyo bu her seferinde
Tamam işte tahriş
Aids
Zenciyle mi yaptın
Hayır
Kabarıklık var mı kaşınan yerde
Yok kızarık sadece
Şu an vajinandan bahsediyoruz dimi
Evet
Her şey olabilir enfeksiyon cinsel yolla bulaşan hastalık alerji
Mantar
bilmem