Reglim biteli 4 gün oldu. Dün 10. gündü ve ilişkiye girdim. Geri çekmede geç kaldı içime yapmış oldu. Hemen yıkan dedi hatta elini derinliklere sokarak yıkadı. Bu hamile kalmamın karşını alır mı bilmem ki hamile kalmak istiyorum. Dün tüm gün akıntım çoktu. Baya altıma yapar gibi. ilk kez böyle oldu
nedenini merak ediyorum bi de hamile kalır mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkıntının sebebi Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz genelde kadınlar enfeksiyon kaparlar partneri Eğer yeteri kadar temiz hijyenik bir adam değilse enfeksiyon kapma riski yüksek oluyor yalnız Siz çok yanlış zamanda birlikte olmuşsunuz çok yanlış zamanda adam içine boşalmış orayı eliyle falan yıkamakla buluş olmaz Senin bir an önce gidip ertesi gün hapı kullanman lazım Çünkü Yumurtlama döneminde ilişkiye girmişsin adam Bir de içine boşalmış Senin işin zor Ben sana diyeyim Çok riskli bir dönem ya Gencecik insanlarsınız neden birbirlerinin oyuncağı oluyorsunuz ki siz biraz aklınızı kullanın arkadaş
08 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir sevgiliyiz beraber yasiyoruz ce hamile kalmak istiyorum kullandigim uygulamada tehlikeli dönemi bugünden itibaren 2 hafta gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılO uygulamaya birebir zaten uymuyor Bir vücutta sperm 72 saat canlı kalır yani dün ilişkiye girdiysen 72 saat boyunca hamile riski yumurtlamanız olursa devam ediyor demektir
Soran+1 yılBi de akinti sadece bir gun devam etti yani her halde enfeksiyon degil
Cevap sahibi+1 yılEnfeksiyon olsa halen devam ediyor olurdu Bir de tuvalet ihtiyacınızı giderirken bir Yanmada olması gerekirdi
Soran+1 yılYanma yok akinti da durdu
Cevap sahibi+1 yılTamam o ilişkiden kaynaklı olan bir akıntı Olabilir çünkü ister istemez hem içine boşalmış hem de aynı zamanda sizin de akıntınız olabilir sıvı oluşum olabilir Normal yani
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYumurtlama döneminde değilsiniz. O nedenle hamile kalmanız mümkün değil. Her adet başlangıcınızdan 14 gün geriye doğru sayın. Bulduğunuz gün sizin yumurtlama gününüz olacaktır. Zaten yumurtlayan kadıno gün her zamankinden daha istekli, sıcak ve sokulgan olur.
00 Yorumla
Akıntı varsa mantar enfeksiyon olabilir. Hadi o prezervatif kullanmadı sen neden ertesi gün hapı kullanmıyorsun. birde yıkasan ne olacak sperm yapı olarak öyle bir şey değilki. zaten hamile kalmak istiyorum demişsin bu kafayla daha çok kalırsın
00 Yorumla
+1 yılYıkamayla sperm vajinanın içinden temizlenmez ciddi bir hamilelik riskin hala var , ayrıca akıntının sebebi içini yıkamış olması muhtemelen enfeksiyon oluşmuş olabilir öyle el sokarak içi o şekilde yıkanmaz bu doğru değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİçine su tuttuysan ondan dolayıdır akıntı. Vajina içine su tutarsan mantar olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılİnternette buldum boşalmadan sonra oluyormuş öyle. Hep su tutar yıkanırım zaten ama bu kez farkliydi
- +1 yıl
Çok derinlere sokup vajina florasını bozmuşsun. Aslında paniğe gerek yok. Hamile kalmazdın
Soran+1 yılNeden kalmazmışım? Kimse de okumamış kalmak istediğimi yazdım
- +1 yıl
Kalmak istediğinden bağımsız yazıyorum. 10 uncu günde gebelik zor. Bi de hemen kalkmışsın. Daha da zor
Soran+1 yılAma uygulamada bugünden itibaren hamilelik şansı yüksek yazıyor. Canlı sperm de 3 gün yaşıyormuş ayrıca youtube da doktor söyledi hemen kalkmak falan bunlar boş şeylermiş hemen yerleşiyormuş
- +1 yıl
2 çocuğum var. Doktorlar ne dese de artık spermlerimiz ve yumurtalarımkz yediğimiz kanserojen gıdalardan etkileniyor. Onlar sağlıklı sperm ve yumurtaya göre yorum yapıyor. Ama paketli gıda ve işlenmiş et tüketen herkesin spermi ve yumurtası sağlıklı değil
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle yapması hamile kalamayacağın anlamına gelmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkıntı hamilelik belirtisi değildir. Her kadında olur dönemsel olarak artıp azalabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığın kişi eşin mi partnerin mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim
Cevap sahibi+1 yılSevgilinden hamile mi kalmak istiyorsun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılÜfffffff nedeni mi var ne çok sordun
Cevap sahibi+1 yılYa evlenmemişsin sevgilim diyorsun merak ettim sordum neden diye ona göre cevaplayacagim yani
Soran+1 yılSeviyorum yurtdisindayim evlenmek zor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalabilirsin yikanmayla temizlenmez
00 Yorumla
+1 yılGiden gitti ama stres yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gitti
- +1 yıl
İçine
+1 yılHamile olma ihtimalin yüksek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılTest yap
00 Yorumla Evli degil misin?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam