Önceden böyle bir sıkıntı yoktu, sonradan başladı. Ön sevişmede çok zevk alıyorum ıslanıyorum biraz vs ama birleşmede kupkuru. Doğum kontrol hapı etkiler mi neden olabilir? Bir de bir dönem ilişki sırasında çok canım yandı ondan olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYaşadığın bazı olumsuz deneyimler, psikolojik olarak seni etki altına almış. Yine canın yanacak korkusu yüzünden kuruyorsun. Sen bunun genelde farkında olmazsın. Bunun için, normal başlayıp biten bir deneyim yeterli olur.
13 Yorumla
Soran1 yılBen de aynı düşünüyorum da normal ilerlese de yine olmuyor
- 1 yıl
Çünkü sen bilinçaltında canının yanacağına kendini şartlıyorsun. Eşinin biraz daha nazik hareket etmesi, mümkünse yavaş hareket etmesi sorunu çözer diye düşünüyorum. Eğer denemek istersen, kendi kendine istekli olduğun bir zaman uygun bir malzeme ile mastürbasyon yaparak durumu kıyaslayabilirsin. O zamanda da kurursan başka çözüm bakmak gerek
Soran1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBence burada istemsiz bir şekilde, geri çekilme ve korkma vs gibi dürtüler devreye giriyor, o an beyin kendini o moda kapatıyor..
Aslında çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum, burada biraz kontrolü senin eline alıp yönetip aşman gerektiğini düşünüyorum..16 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorum için, kontrolü ele aldığımda da aynısı oluyor maalesef
Cevap sahibi1 yılburada tam olarak nasıl yönetebildiğine bağlı bir durum..
Cevap sahibi1 yılSaygı çerçevesinde konuşabiliriz tabi ki isterseniz…
Soran1 yılÖzelden yazamam maalesef
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen kendini çok kasıyorsun..
Cevap sahibi1 yılTabi ki Saygı duyarım, ben bir amaç için söylemiyorum zaten..
Daha rahat olmanız için söylüyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKullandığın doğum kontrol hapından olabilir ya da ilişki esnasında odaklanma sorunu yaşıyorsun
12 Yorumla
Soran1 yılOdaklanma sorunu da olabilir
- 1 yıl
Evet olma ihtimali var
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBelki de birleşme esnasında konudan uzaklaşıyorsun odaklanamıyorsundur
12 Yorumla
Soran1 yılAslında uzaklaşmıyorum ama acıyacak diye korkuyorum ki acıyor da
- 1 yıl
Belki ondan kendini rahat hissetmen lazım acele etmeden seni düşünerek hareket edilmeli
Korku kaynaklı olabilir oral denesin girmeden veya kayganlastirici
18 Yorumla
Soran1 yılBence de korku kaynaklı önceden böyle bir sorun yoktu
Soran1 yılKullanıyoruz
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğum kontrol hapı etkilese kimse ıslanmaz ki sonradan ön sevişme dışında seni düşüren bir şey mi var eşinde
113 Yorumla
Soran1 yılYani önceden böyle bi durum yoktu, bir dönem bazı sebeplerden ilişki sırasında eşim yüzünden çok canım yandı. O günden sonra böyle oldu
Cevap sahibi1 yılHangi sebeplerden dolayı canını çok yaktı eşin
Cevap sahibi1 yılSorunun nedeni bu açıkça söylede faydam dokunsun cinsel terapistim ayrıca ben
Soran1 yılBirkaç kez direkt birleşme oldu ön sevişme olmadan. O da canımı yaktı haliyle
Cevap sahibi1 yılNe aceleniz vardıda ön sevişme yapmadan birlikte oldunuz dediğim gibi tüm detaylarıyla anlatırsan yardımcı olabilirim
Soran1 yılDetay falan yok olay bu işte
Cevap sahibi1 yılİnsan sevişme olmadan neden hemen girer ki bu en büyük hatalardan
Cevap sahibi1 yılBana gelen çiftlerdede en büyük sorun bu kadın ıslanmadan erkek direkt yaptığı için kadın cinsellikten zevk almıyor ve kaçıyor sonra eşi eşim isteksiz diye şikayetçi oluyor
Soran1 yılÖyle değildi normalde birkaç kez denedi nedenini bilmiyorum. O zamandan beri ben de istemiyorum çok zaten
Cevap sahibi1 yılDiyorum ya çok geliyorlar bu sebepten ne kadar süredir evlisiniz siz
Cevap sahibi1 yılKadın o an hem acı çeker hemde kendini cinsel obje gibi hisseder zevk alamaz erkekler bunun farkında değiller maalesef
Cevap sahibi1 yılÇok yazmak istemiyorsun çekiniyorsun galiba bu olayı hemen atlatamazsın gerekirse bazı zamanlar uzun uzun sevişin sadece senin psikolojik olarak hazır olman önemli
Cevap sahibi1 yılBu konuyu eşinle konuştun mu peki
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılCanınızın yandığı bir dönemden bahsetmişsiniz. Birleşme esnasında aklınıza bu geliyor ise bu yüzden kuruluk sıkıntısı yaşıyor olabilirsiniz.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOnun bir jeli var kullan doktora git o yazar 1 aylık ondan sonra rahatlarsın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTravmatik bi durum olmjs olabilir
Zorladiysa o sekilde seni
Ancak kayganlastirici surerseniz de sorununuz kalmaz20 YorumlaDoktora git doktora.. burada herkes Prof ama diplomasız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin durumun büyük ihtimal psikolojik. Peki Hap kullaniyormusun surekli?
010 Yorumla
Soran1 yılEvet kullanıyorum
Cevap sahibi1 yılUzun süre kullanma. Arada bir kac ay bırak. Hem hormonlarinada yumurtaliklarina da zarar verir. Mesela 3 4 ay kullan 1 ay birak. Ne zamandır kullanıyorsun sen. ?
Soran1 yıl3 ay oldu kafama göre bırakmam daha sıkıntı değildi
Cevap sahibi1 yılDoğum kontrol hapindan bahsediyorum?
Soran1 yılEvet ben de ondan bahsediyorum
Cevap sahibi1 yılBırakırsın ne olacak. Bir ay kondom kullanın. Vucudun kendini toplasın.
Soran1 yılBen o konuda çok titizim ya hem prezervatif hem hap kullanıyoruz
Cevap sahibi1 yılAnladim da sürekli kullanım çok iyi değil. Bence öyle dene. Doktorda aynını söyler. Evlisin değil mi?
Soran1 yılEvet evliyim
Cevap sahibi1 yılYani saglik sorunu da yoktur. Çift koruma ya gerek var mı ki?
Gizli Üye(36-45)1 yılDoktora görün bu çok ciddi bir sorun
12 Yorumla
Soran1 yılÖnceden böyle değildi ama
Cevap sahibi1 yılMutlaka doktora görün
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. fanteziler ile ıslatın siz de
11 Yorumla
1 yılYeterince yükselmiyorsundur
02 Yorumla
Soran1 yılYükseliyorum sorun orada
- 1 yıl
istek ile karıştırma derim.. yükselir ve arzun olur ise ön sevişme olmasa bile ıslanma olur.. fizyolojik bir şey bu
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kendini o psikolojiyle kasıyorsundur
00 YorumlaTam arzulamıyorsun demek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana oral yqpip bosaltmiyor mu
02 Yorumla
Soran1 yılSoruyu okursan anlayacaksın aslında
Cevap sahibi1 yılBazi kisiler sevismede oral yapmiyor. Sana oral ypsa 2 kere bosaltsa yeterlinislaklik saglanir yine saglanmiyors akurului yasiyor olabilirisn. Bu durumda kayganlastirici kullanmak faydali olur
Gizli Üye(30-35)1 yılİlaç etkiler
10 Yorumla
1 yılİyi yalamıyordur.
02 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok
- 1 yıl
İsteksizsindir.
Ciddi bir sorun ve iyice yalanması iyi olur
04 Yorumla
Soran1 yılİşe yaramıyor
Soran1 yılEvliyim?
1 yılPsikolojik