Buna bulduğunuz çözüm var mı çünkü yorgun olsamda gerçekten sızlamasından bi 20-30 dk uykuya geçemiyorum kfkfkf
bunun ıslanmamla da alakası yok bu arada söyleyecek olanlara şimdiden söylüyorum
Buna bulduğunuz çözüm var mı çünkü yorgun olsamda gerçekten sızlamasından bi 20-30 dk uykuya geçemiyorum kfkfkf
bunun ıslanmamla da alakası yok bu arada söyleyecek olanlara şimdiden söylüyorum
Sert seksten sonra yanma hissetmemen lazım.. Ya korkmuşsun ya da istememişsin ki yanma olmuş..
Defalarca sert seks yaptım hatta 19 cm penisle partnerim defalarca orgazm oldu ama ilişki sonrası bayıldı uyudu kaldı sadece.. ama herhangi türden acı olmadı
Benim rahim ağzımda iltihap varmış o yüzden acımış ilaç kullanıyorum. İstememe gibi bi durum söz konusu değil
hah işte bu nedenle acımış :) normalde acımaz
İşte bende başıma gelmediği için anlamlandıramadım çünkü daha öncede yaptık anlık tatlı bir sızı oluyordu sadece. Doktor söyledi ilaca devam 👀😵💫
Bol su içerek ve sık idrara çıkarak ve idrar yollarını temizleyerek bu sorun daha hızlı bir şekilde hal oluyor lişki öncesi ve ilişkiden sonra da su içinde arttırdığınız takdirde daha hızlı bir şekilde iyileşeceğinizi düşünüyorum
Teşekkür ederim denicem bı süreci
Cevap
18Cevap
Bence zamanla geçer bekle
O sertliği yeterince istemiyorsun yoksa yanma olmaz
Ne alaka ya
O sertlik sırasında veya öncesinde stres yaşıyorsun yoksa yanma olmaz anal hariç
Kızım sen anlamadın galiba seninde içindeyken birisi titreterek sarsılarak boşalsa bilirdin anladığım kadarıyla sert seks tecrüben yok ya da yanında kimse çılgın gibi rahatlamamış 😁
Benim yaşadığımın çeyreğini yaşamamışsındor da burada sicil yarıştırmaya gerek yok iyi günler
Hadi canım hadi
kanka bak ya 😁😁
yanma enfeksiyon belirtisi de olabilir
bi kontrol ettirmek de yarar var. Islanmada sorun yoksa mantıken yanma olmaması gerekiyor çünkü
Ya geçen bi enfeksiyon kaptım rezalet bir durumda çok kötüydüm fitilde kullandım geçti sanıyordum ama rahim ağzımda iltihap var demişti doktor ondan mı acaba
Yok, bi kaç gün dayanacaksın. Başka türlü olmaz.
Pozisyona bağlı olarak vajina duvarları ve dış dudaklarda sızlama yanma ağrı oluşabilir
Sert ilişkide alet büyük ve setlik acımasız ise yanma olur onun için ilişkiyi biraz yumusatip süreyi uzatırsa daha az sizlama ve keyifle ilişkiyi bitirirsin
Nedneki ıslaklık olmuyormu ya da erkenmi boşalıyor partnerin
İltihap falan vardır , sert olunca olmaması lazım bence
Geçen ay muayene oldum öyle demişti doktor muhtemelen geçmedi
Sertliktem bir kacgun agri ceken bile olabiliyor bu zevk seksten aldigin beklentin ile alakli
Anatomik olarak olması gerekir zaten gayet normal bir durum
Kalp sızı ise ise normal sanırım
birkaç saat
soğuk duş al
Kıyamam çok mu acıyor. Vajinan küçük olabilir mi
İlişki esnasında ara sra kaydırıcı kulanın
Anal mı vajinadan mi
Mantar olmasın vajinan da
Hayır yok
Bikaç partnerimde oldu
Kayganlaştırıcı kullanın
Vajinan küflüdür ondan oluyordur