Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim eşimle 10 yıldır beraberiz ve hep seks hayatımız mükemmeldi. Ten uyumumuz müthişti ve bazen günde 3 kez seviştiğimiz oluyordu. Fakat evlendiğimizden itibaren sürekli ben sevişmek istedim ayda bir 10 dakika sevişmek mi dersiniz sürekli benimle neden sevişmiyorsun dememe rağmen oralı olmamasına mı? Sürekli duşa girmeye üşeniyor ve açıkçası işten geldiğinde çok pis kokmasına rağmen duşa zorla giriyor. Artık ona sürekli duşa gir ve benimle seviş demekten yoruldum. Ve duşa gir dediğimde sanki bana dünyaları ver demişim gibi tepki veriyor. Artık çok yoruldum sürekli benim ittirip kaktırmamdan. Diyorum ki gel ara sıra belimden sarıl öp beni yani ne bileyim şaşırt beni ama yok. Ayda yılda bir o da zorla. Söylesemde fayda etmiyor. Artık onunla dalga geçiyorum çünkü sinirim bozuldu. Mutlu değilim, kendimi güzel hissetmiyorum. Ne yapmam lazım taktik verin? Ben artık sürekli üzerine atlayan kadın olmak istemiyorum çünkü belli ki o bunu istemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Sanki mecbur kalıp evlenmiş sizinle
Evlulik öncesi 8.5 yıl çok bomba olan biri evlenince neden 1.5 yılda yorulsun ve isteği düşsün 🤔
Kullandığı bi ilaç ya da madde mi var? Ondan bu tükürük örneği alıp bi tahlik ettirin bence
1.5 sene öncesine kadar sürekli aktif olan biri niye cinsellikten soğur 🤔
ya da en korkuncu başka birimi var 🤔
Şu saatten sonra üzerine düşmeyin bakalım ne yapıcak 🤔
İzlediği filmlere bakın
İnsanlar arzuladıkları hayatı izledikleri filmlerde ararlar birlikte film izleyin ve filmi o seçsin
Ruhsal sorunları olabilir mi 🤔
Ailesiyle ya da bi arkadaşıyla?
Onunla sohbet edin canını sıkan şeyleri öğrenmeye çalışın
Ve sürekli cinsel egilimden uzak durun
Her insan dönem dönem ara ara kendini hayattan çeker
Bide ne iş yaoar sizin herif
Yorucu bi işimi var iş yerinde problemler mi var 🤔
İyimser yaklaştığımı biliyorum ama insan bu kere evlenip mutlu olamadıysa sonraki evlilikleride tutmuyor
Yani önemli olan insanın ilk evliliğini sağlıklı devam ettirebilmesi
Bunun zararlarını yaşamış biri olarak yazıyorum
Şimdi niye prof gibi yazdığımı anlamışsınızdır umarım
Ön yargılarınızı bi kenara bırakın ve evliliğinizi tamir etmeye başlayın
İkinci insanda sorunları olan biri olucak
Cunki insanlar asla mükemmel değildir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCuckold, araya tek bayan alma, swinger seçenekleri çözer kesin bu işi. Önce üzerine çaktırmadan bir kadın sal bakalım onda da üşenecek mi. Sonra laf çaktır. Bende niye üşeniyorsun de.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılarak düzeltirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOn yilda nasil adami taniyamiyorsun ya cok sasirdim okuyunca. Ama simdi adam hemcinsim ama simdi aldatilmayi bal gibi haketmis kimse kusura bakmasin. Pis pis kokmak nedir ya. Ben guzel kokarim hergun dus alirim. Dislerim bembeyaz ama gel gorki bekarim. Simdi ben njye yapiyoruk ki ozaman. Millet kokarca gibi dolandigi halde boyleyse.
00 Yorumla Bu konuda ciddi bir adım atmalısın bence. Böyle bir kadın bulmuşken nasıl tembel olabilir, çok çok tuhaf.
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım benden veya cinsellikten soğumuş olabilir. Çünkü sürekli anal ilişki için beni yoklayan biri. Ve bende sadece onu istemeyen biriyim sebebi de sağlık açısından oldukça riskli olması
+1 yılvalla bende senin gibiyim. Eşim senin eşine benzer diye evlenmekden korkuyorum bu yüzden 😆😅
00 Yorumla
+1 yılsebebi çok belli 8,5 yılda ztn yapacağınızı yapmışsınız. haram ilişkiler de mutluluk olmadığını bir kez daha bize göstermiş oldun. Teşekkürler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Bıkmış artık senden, başka erkekleri hayal ediyor musun? Titreşimli penis ve titreşimli vibratör al.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Cok gecmis olsun. Herhangi bir sağlık problemi var mı ? ya da stresli bir durumu?
013 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yıldır mı? Sapa sağlam sadece tembel
Soran+1 yılNe yapmam lazım
Soran+1 yılBen zaten çok bakımlı biriyim. Kendiside söyler liseli kız arkadaşım ile yürüyorum gibi. Ama evde daha rahat kıyafetlerle takılıyorum. Ben onu süründürmek istiyorum. Benim yaşadığım problemi kendi yaşasın istiyorum
Soran+1 yılÇalışıyorum
Spor yap cilt bakımı filan kendinle ilgilen kocanla değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Farklı farklı deneme yapmak lazım film kıyafet onu hareketlendiren lazım gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Allah'ım ne kadınlar var dünyada. Bana da konuda geçen erkeğin dışı versiyonu denk gelmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıpkı benim evliliğimi anlattınız ben size çok net söyleyim eşiniz sizi çekici bulmuyor artık arzulamıyor rutin cinsel hayattan çok sıkıldı ve belli zamanlarda hayatına başka kadınlar girdi.
Eminim ama ispatlayamam00 Yorumla
+1 yılYani eşinde ya bitkinlik sendromu var ya da sana karşı ilgisi azalmış baya hemde aşk tutku gibi tekrar alevlendirmek lazım güzel bir ilaç var gizliden versen her gün sevişmek ister aslında
01 Yorumla- +1 yıl
Özel tavsiye istersen yardımcı olurum
Yorulmadın mı sürekli onun peşinden koşmaktan? Bırak biraz değerini anlasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 10 yıldır becerirken kullandığın taktik neyse devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Büyük ihtimal hayatında ters giden biseyler var... bezmiş gibi ya da bunim gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kötü bir durum. Eşin neden böyle yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar kaç kaç
00 Yorumla Bu sadece sende değil bir çok evlide var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOf of keşke sen benim olsan senin gibi birini bulsam her gün sabah akşam *
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta gözünün önünde mastürbasyon yap sen sevişmezsen bende her akşam bunu yaparım de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezi elbiseler dene faydasini goreceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDetaylı olarak ksnlm ıstersen
00 YorumlaNe taktiği verelim sen yapman gerekeni yapmışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılAldattın mı hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar hiç aldatmadım aldatacak karakteride çoktan geçtim yaşım 30 oldu. Başka bir erkekle tanışı seviş çok uzun işler vibratör alırım daha iyi
- +1 yıl
30 mu gören de 60 sancak
- +1 yıl
acıdım sana
renk kat çeiştlendir çıldırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 3. yle
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
+1 yılDüzelir
00 YorumlaErken mi bosaliyor
00 Yorumla
+1 yılFarklı fanteziler mi denesenjz
00 Yorumla
+1 yılÖnce bı sakin ol hespi çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatma loading.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzamanla belki
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum sanırım bende artık kendimi çekicem
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez
00 Yorumla
+1 yılFanteziler le
03 Yorumla
Soran+1 yılBi sür fantezi kıyafeti aldım giydim sonuç sıfır
- +1 yıl
Normale gelsene
- +1 yıl
Yani bende evliyim benim eşimde senin gibi
+1 yılBak hele
00 Yorumla
Detaylı bilgi