Elbette. Yetişkin insanların lişkileri sadece duygusal ihtiyaçlara bağlı değildir. Fiziksel ihtiyaçların da doyurulması gerekir. Bunu bilmeyen biri kolayca bu soruya bitirmez der ama bu gerçekçi olamaz. Çünkü yatakta mutlu olmayan bunu ilişkisine işine günlük yaşantısına bile yansıtır. Bu da bir süre sonra ilişkiyi bitirir
6
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
kesinlikle verir.. tedavide olmuyorsa boşanırım. küçük penisine bir şey demiyoruz birde ereksiyon olmazsa taviz vermem kusura bakmayın
doggy'de hiç zevk almıyorum anla ucu giriyor. misyoner bacak omuza yapıyoruz. uzun olsa hepsini yaparız istekli kadınım 2. defayı zorla yaptırıyorum boşalınca 1-1.5 saat kalkmıyor isteği gidiyor devam ederse bilmiyorum artık aldatmam yoz basit bir insan değilim. beni gören kadınlar bile bayılıyor fiziğime kocamı beğenmiyorum artık yaparsamda pişman olmam. hayat benim hayatım evim babam aldı arabamda var özgür biriyim uyuzlarla uğraşamam kendi bilir
aldatmam. çünkü boşanırsam anında bulurum. eminim.. sosyetik olabilirim ama zina yapmam. ben yanıyorum ama kocam ilgisiz anlamıyor iyice saldı kendini göbek çok büyüdü. terliyor banyoya gir diyorum yatıyor uyuyor. iyi davranıyorum her akşam sarhoş gelmeye başladı. biz bu evliliğin sonuna geldik anlaşılan 24 yaşım o 31 yaşında penisini önemsemiyordum yaptıkları çekilecek gibi değil
kötüde ondan. kaplumbağa gibi taşıyamam artık. dert yanmak değil niyetim erkekler penis boyunuz önemli değil ilgisiz olmayın kendinize bakın diyorum bu bir mesaj sadece.. nafaka peşindede değilim çocukta yok.
öyle tabi aşırı bakımlıyım vajinamı bir defa bile yalamadı 2 yıldır. tiksiniyorum diye. içimde sevgi bırakmadı annemde kalıyorum 3 gündür aramıyor bile zaten beklemiyorum daha fazla içiyordur şimdi uyur kalır
Şimdi düşündükçe böyle birine neden daha fazla katlanıyorsun diye sorgulamaya başladım. Derdi ne ki? Ne istiyor. Hem bu denli içki içen biriyle neden birlikte olursunuz ve evlenirsiniz ki 😐😐 Daha çok gençsin ve önüne bak.
içmiyordu 6 aydır çok içiyor bıraktırmaya çalıştım dinlemiyor arkadaşlarıyla buluşup içiyorlar evde karısımı var onun. onu konuşup yanlışlarından vazgeçirmeye çalıştım sebze yemeği salata yapıyorum şişmanlamasın diye 2 tane yarım kokoreç yiyiyormuş her akşam. çabalarım sonuç vermedi terkettim artık söyledimde defalarca biter bu ilişki diye. kadınlar yuva yıkılmasın diye uğraşır bekleme sebebi buydu içsin artık özgür şimdi.
Sizin evlilik zaten bitmiş. Sadece sonuca varamamışsınız. Bu denli bencil birine ve herşeye rağmen çabanı görmek bir şeyleri kurtarmak için sadece senin çabaladığını görmek de üzücü. Kendisine saygısı yok. Ciddi anlamda senin adına üzüldüm. Ben evlenirsem bile sporuma devam edicem 😏
ben sporumu düzenli yapıyorum kaslıyım koşuyorum iki günde bir. ben hiç üzülmem elimden geleni yaptım başım dik bu konuda.. bir erkek arkadaş bulurum hayatıma bakarım
kafanı şişirdim eşin iyiyse iyi davran ona. varoş çirkef kadınlardanda uzak dur hayatını sıkıntıylada yaşama mutluluk var bu dünyada seçimini iyi yaparsan
Estağfurullah gayet güzel sohbetti 😊 Bekarım şu an ama hayatıma birini alacaksam zaten, spor yapan eğitimli ve kendine güvenen biriyle olurum. 😊 Güzel dileklerin için teşekkür
Ben bosanirsam almanyaya giderim babam orada annemin tedavisi var rahatsız turkiyede büyük abim ilgilenir onunla ya da beraber gideriz hersey nasip bir dahada dönmem
annen için çok üzüldüm gerçekten. çokk geçmiş olsun. eğer ki öyle bir şey yaşanırsa avrupa da yaşamak senin için daha uygun olacaktır gerçekten. türkiye zaten yaşanacak bir yer değil.
Bitirebilir ama tek sebep bu olmaz diye düşünüyorum daha doğrusu böyle düşünmek istiyorum. Aksi, bana çok sığ gelir çünkü. Ama bence her şey güzel gidiyorsa, karakter uyumu varsa, kafa yapıları benzerse ve tek sorun cinsel yaşam kalitesi ise karşılıklı olumlu iletişim ile bu çözülebilir...
Bu düzeltilebilir bir şey bence. Kendi adıma konuşacak olursam, benim hatam varsa bunu bana söyleyebilir. Aynı zamanda ben de ortada hoşuma gitmeyen bir şey varsa dile getiririm. Bedenime dokunmadan önce ruhuma dokunmalı, tek sorun cinsellikse çözüme kavuşturmaya çalışırız elbette. Ama başka sorunlar da varsa tuzu biberi olur ve biter.
İlişkiyi bitirmeden önce ilişkiyi kurtarmaya sorunun ne olduğunu ve çözülüp çözülemeyeceğine odaklanırım. İlişkiyi bitirmek en son seçenek olmalıdır. Ancak tüm gayretlere rağmen çözüm olmuyorsa zorlamanın gereği yok deyip bitirmek en doğru karar olur.
Misafirliğe gittin ve karnın çok aç illaki birşeyler yiyorsun, orada 15 gün kalacak isen sana uygun olan ne varsa yiyorsun ve hayat devam ediyor. Seks yoksa ilişki-evlilik gözden geçirilmeli bu ilişkinin genelini sarsmıyor ise öylece devam eder
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sağlam aşk yoksa sevgi bağı yoksa aldatma riski artar
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seks 1 saat bir gün 24 saat. Tercihimi 23 saat için kullanırım seks de halledilir.