İlişkileri ayakta tutan cinsellik midir?
Örneğin sevgili döneminde kadınların erkeğini kaybetmemesi için cinsellik yaşaması mi lazım?

İlişkileri ayakta tutan cinsellik midir?
Örneğin sevgili döneminde kadınların erkeğini kaybetmemesi için cinsellik yaşaması mi lazım?
Seks mi okadar insan varken kalitesiz biri için gerek bile yok bu sözleri duymuşsunuzdur bende bir erkeğim sonuçta böyle bir davranma kişiliğle adım atılmaz geleğe yarınlara asla herkes kendine göre birileriyle devam etsin artık buralarda boşu boşuna evlenmek istediğim kişinin bana böyle aylarca oynaması resmen enayi gibi görme ve bilerek başka insanlara güvenmem gerektigini anlıyorum bunların acısı çıkacak Allah büyüktür sude hanımm
sevgi saygı sadakat güven iletişim olmadıktan sonra seks sadece sekstir.
çocuk evliliği kurtarmayacağı gibi
çapkın bir adamın evlenerek adam olmayacağı gibi
seks yapmanın bir erkeği bir kadına bağlamyacaüı gibi bu da tek başına her hangi bir halta yaramayacaktır.
😊👍
Cevap
28Cevap
İlişki seks yüzünden kötüye gittiyse evet ama başka SORUNLAR varsa sadece seks yaparak üstünü kapatırlar böyle birazcık taviz verdiğin anda daha kötü duruma gelir seks bozmamış ki seks kurtarsın
😊👍
Kurtarmaz
😎👍
benim bi müvekkilimin kurtarıyordu. ama böyle kötü bir ilişki olamaz.. aralarında onlarca dava... dayak, hakaret, boşanma... boşadım ben bunları ama gene bir araya gelmişler kadın hamile kalmış bu sefer. evlendiler yeniden. sonrasını bilemiyorum. aramızdaki çekim ve ilişki harika demişti müvekkil
😊👍
Bu anlayışın evlilikte sorun varsa çocuk yapın o zaman düzelir mantığından hiçbir farkı yok ve bu mantıkla hareket edenler sonunda yine anlaşamıyorlar ve olan çocuklara oluyor, aile bilmeden büyüyorlar.
İki kişi anlaşamıyorsa, ilişki sürmüyorsa cinsellik bir şeyi kurtarmaz.
😎👍
ilişki kötü gidiyorsa seks ilişkiyi kurtaramaz
çünkü ilişkinin temel taşı kişilerin bir birilerine duydukları saygı sevgi ve anlaşmadır
seks ise bu durumun sadece süsüdür
tablo kötü ise ne kadar süslersen süsle yine kötüdür
😊👍
Hayır. Cinsellik temellerden biridir, temelin kendisi değildir. İlişkide duygusal bağ kopuksa, konuşarak iletişime ngeçilmiyorsa ten teması sadece hayvansal ihtiyaç giderme olur. ya da olayı halı altına süpürmek, sorunlarla yüzleşip çözmek yerine kaçmaktır.
Güzel yorum ağzına sağlık 😊👍
Keşke her şey seks olsa..
Geçiçi bir heves o da.. Onunda sonu var. Ve seçenek çok olduğu için kimse kimseye mühürlü olmadıgı için kaybetme korkusu olmadıgından. Hayır demek istiyorum. Cinsellik cözüm değil
😎👍
Verdiğin örnek kötü giden ilişki değilde cinsel ilişki olmadan ilişkinin gitmesi olmaz erkekler yoksa aldatır. Soruna gelirsek herhangi bir taraftan biri bu ilişkiyi kafasında bitirdiyse o ilişki tarihin tozlu sayfalarındadır, asla kurtarmaz 😊
😎👍
İlişki iyi gidiyor seks de çok iyiyse onun tadına doyulmaz. seks çok iyi ilişki 10 üzerinden 4 ise o durumda evliliği kurtarır. seks çok iyi ilişkiler kötüyse tek başına seks evliliği kurtarmaz, ikiside kötüyse hiç biri kurtarmaz
😎👍
Yoo ilgi şefkat alaka da kurtarır illa cinsellig4 gerek yok bence. Ona değer verdiğinizi belli edin hediye falan alın sevdiği yemekleri yapın iltifat edin
😊👍
Ne kadar pozitifsin süpersin ya senden iyi eş olur👍
Benden sana es olmaz ama ahahha
İyi peki.. zorla eş olmaz zaten😂
sanmam.. psikoloji teorilerine göre seks açlık, susuzluk vd. gibi giderilmesi zorunlu ilkel bir ihtiyaçtır.. yani kadın ve erkek arasında iyi bir cinsel hayat yoksa işler büyük ihtimalle kötüye gidecektir.. tabii doğuştan aseksüel değillerse...
Cinsellik de olacak ama evlilikten önce DUSUNMUYORUM.
bakire misin?
Seksten sonra 1 saat geçince yine mutsuz oluyorsun kurtarmıyor kötü giden ilişkiyi ne evlilik ne çocuk ne seks kurtarmıyor önce kafalar uyuşcak birbirlerini anlayacaksin sonra seks ten uyumu bilmem ne çözülür
😊👍
kafalar sureklı çatısır ise vucud birlesse ne yazar
Peki sen uyumlumusun?
Evet seks insan hayatında aşırı önemlidir ve ilişkilerde belirleyici rol oynar, ancak ne kadar uyumlu seks hayatları olursa olsun, kötü giden bir ilişkiyi kurtarmaya yetmez.
😎👍
Belki o anlık. Çünkü problemleri halının altına süpürmek onu yok etmiyor bı yerde birikmeye devam ediyor
😊👍
O ilişki sadece seks üzerine kuruluysa kurtarır ama diğer şekilde kurtarmaz
😊👍
Seksi yokluğu hiçbir şeye benzemez ama bence kötü giden bir ilişkinin sebebi saygının bitmesidir.
😎👍
Saygı sevgi özveri yoksa asla kurtarmaz sexs bir şekilde giderilir ama ilişkiye yetmez
😊👍
çift arasında kontrol edilemeyen hayvani bir cinsel çekim varsa iyi bir seks suların durulmasını sağlayabilir.. önemli olan içgüdülerin mi mantığın mı ağır basacağıdır...
seks de bir ihtiyaç onu da ihmal ederseniz ilişki yine ayakta turmaz
😊👍
Evet kurtarabilir ama her seks değil iyi bi seks tutkulu ateşli şehvetli olan kurtarır
O ilişki gönül ilişkisi değildir, tamamen yokluktan kaçmak! Bu duruma düşen ne kadına kadın derim ben, ne de o erkeğe erkek! Tamamen yokluk çekmemek için birbiriyle zorla geçinmek!
Seks tıkalı olan lavaboyu bile açar kardeşim 😂😎
Evliligi çocuk kurtarmıyor sekste kimmiş?
😎👍
yara bandı, kurtarmaz
😎👍
Hayır her şey seks değildir
😊👍
tamamen kısmet
😎👍
mümkün değil her şey kafada bitiyor
😎👍
Onun kurtarmadigi yok 😅
😎👍
gecici olarak kurtarır
😎👍
seks iyi olsa iliski kotuye gitmez :)
Özel bir gün yaşat gün sonu da harika bir sevişme bu işi kurtarır tecrübe ile sabit ;)
Kurtarmaz sanırım
😎👍
Mümkün değil
😊👍
Kurtaramaz
😎👍
kurtarır kesinlikle
😎👍
Evet
😊👍
Sanmam
Neden sanmazsin