Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba :) Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. Evet ciddiyim bu konuda çok.
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam.
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKadınları hadi anlayabiliyorum onlarda bekaret söz konusu ama bir erkeğin de kendini evliliğe saklama düşüncesi hakikaten samimi gelmiyor kimse kendini kandırmasın ama imkanı fırsatı olan asla evliliği beklemez yapar.
03 Yorumla
Soran1 yıl? Bekaret kadının bekareti var da erkeğin yok mu? Diktirenler yok mu? Kadınla erkek eşit görmeyenlerin diyeceği laflar ancak
- 1 yıl
Ben diyeceğimi dedim bunlar kendi fikirlerimden ziyade saklanan toplum gerçekleri. Ne anladığın sana kalmış.
Soran1 yılBu iğrenç topluma göre şekil alanlar mutlu mu
1 yılBu mantıkla bakarsak sevgili olmaya bile gerek yok hatta fb olmaya bile gerek yok. Yoldan gözüne kestirdiğine yatalım demek yeterli olur. Kabul eder veya etmez onu bilemeyiz
013 Yorumla
Soran1 yılTanımadığın insanla cinsellik yaşamayı sevgili vs olup süre geçirdikten sonra yaşananla aynı yere koyuyprsan anana yoldan geçen saldırması da aynı şeydir senin için
- 1 yıl
Senin dediğin bu
- 1 yıl
Senin annen de "seks yapmak için evlenmeyi beklemenin ne manası var" deseydi senin de kimin kızı olduğun bilinmezdi...
Soran1 yılSeks ile çocuk mu oluyor? Umarım çocuk isteyip yapamayan evlilerden haberin vardı hiç güleceğim yoktu KEKDJDKDKDJDJMDNDNDNDJ
Soran1 yılAnnem de hiç çocuk doğurmasaymış keşke çocuk insana sadece yüktür
- 1 yıl
İçine boşalma olmadığı sürece olmuyor ama o an kontrol etmek kolay olmuyor herkes için. Belki annen memnundur seni doğurduğu için. Senin için yük olabilir tabi herkes farklı düşünebilir
Soran1 yılAllah ayette ne diyor? çocuklarınız sizin için sadece bir imtihan sebebidir diyor.
Soran1 yılYo içine boşalma hamile kalabilir korunma yöntemlerine başvurmak lazım
- 1 yıl
Allah zina da yapmayın diyor ona bakarsan. İmam nikahı olması lazım yani
Soran1 yılZinanın farkı ne nikahtan herkes bizim sikistiğimizi bilince helal mi oluyor?
- 1 yıl
Herkesin bilmesi bişey değiştirmiyor imam nikahı yoksa zina oluyor
Soran1 yılİmam nikahı duyurulmazsa zina oluyor diyorlar?
- 1 yıl
İmam nikahı için de 2 şahit gerekiyor. Yeterli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Kadin bir kere yapinca ister istemez daha sonra bir erkekle yakinlasmasinda tutamıyor kendini ve kolay bir sekilde veriyor. Bu yuzden evleniyor kizlarimiz aslında.
09 Yorumla
Soran1 yılErkekler birbirini mi zikiyo?
Soran1 yılO patlaklar da bir zamanlar bakireydi SKZJSNDNMEMDKEKDMEKKDKEKXKEKKXKEKDKEKKD O ZAMAN ERKEK ERKEĞE Mİ SİKİSİYORDUN
Soran1 yılVermedim bakireyim ama bir gün anan gibi beni de patlatacaklar 🤣
Soran1 yılGerçeği söyledim? Sen kendi dediklerine bak?
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seks için evlenmeyi beklemek saçmalık, hiç bir şey yapamiyorsak yüzeysel seks yapılır
00 YorumlaHaram kavrami nâmus kavrami yok galiba sende
016 Yorumla
Soran1 yılSeks yapmak namussuxluksa evliler de namussuz yaptıkları iş değişmiyor? Nikahın amacı ne? Dini nikah mı belediye nikahı mı? Kadınlar erkeğe hizmetçilik yapıp evlenip parasını yiyince namuslu ya bu şıp yağlı kaşık. Günah harici bir bok değeri yok
Soran1 yılİşine gelmedi
Soran1 yılHaklıyım. Varsa argümanın çürütelim?
Soran1 yılKendin namazlarını düzenli kıl da cehenneme gitme 👍🏻
Soran1 yılCahilliğin ortaya çıkar haklısın
Soran1 yılAnanı da yapmasalar sen doğmazdın.
Soran1 yılHayvanlık ise bu Allah’a mektup yaz 4 tane eş iznini iptal etsin Allah hayvanlığa izin vermesin
Soran1 yılHiçbir halt bilmiyorsun yine kanıtladın
Böyle de çok saçma değil mi
06 Yorumla
Soran1 yılNesi saçma? Belediye defterine imza atsınlar ki seks yapınca erkeği rahatça sömürsünler
Soran1 yılBakireyim şu anda bakir koca aramıyorum. 👍🏻
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tercihlere çok dikkat etmek gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılbeklemeye gerek yokkk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılEvlendikten sonra pok gibi seks hayatı olan da çok
00 Yorumla
1 yılSüreklilik ve sağlıklı seks ✌️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynen ver gitsin illk bana vermek ister misin
02 Yorumla
Soran1 yılIyyy
Soran1 yılSen mi eksiksin
Gizli Üye(18-24)1 yılManası yok, toplumun tabuları
00 YorumlaSana bağlı illada içine sokmak gerekmiyor
02 Yorumla
Soran1 yılİçine sokmadıktan sonra çoğu boş
O kadar haklı bir soru ki
00 Yorumla
1 yılAnlamsız ya bakib keyfinize
00 YorumlaManası yok
00 YorumlaBeklenmemeli bence
00 Yorumla
1 yılSaçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZina yapmamış olacan
04 Yorumla
Soran1 yılEvlenip zina yapan eşini aldatan kadın erkek dolu.
Cevap sahibi1 yılHerkesin günahı kendine sen evlenene kadar mastla idare et
Soran1 yılHerkesin günahı kendine ise sana ne?
Cevap sahibi1 yılYapsan yine banane ben diyorum ki inancliysan kendini muhafaza et yoksa yapsan bişey diyemem sanane biraz kırıcı oldu
Gizli Üye(30-35)1 yılyapmak istiyormusun yani
00 Yorumla
1 yılEziklik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 630 cevap paylaştı.
1 yılKac yasindasin
00 Yorumla
1 yılBekleme yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru söylüyorsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım