+1 yılSeks ve evlilik konuları oldukça kişisel ve kültürel değerlere dayalıdır. Kimi insanlar cinselliği evlilikle ilişkilendirirken, kimileri için bu daha esnek bir kavramdır. "Seks için evliliği beklemek" tercihi tamamen sizin ve partnerinizin değerlerine, inançlarına ve yaşam tarzınıza bağlıdır.
Bazı insanlar için cinsellik ve duygusal bağ arasındaki ilişki önemlidir ve bu nedenle evlilik öncesinde cinsel ilişkiye girmeyi tercih etmeyebilirler. Diğerleri içinse cinsellik, duygusal bağdan ayrı bir konu olarak değerlendirilir ve evliliği beklemeden cinsel ilişkiye girmek doğal bir seçenektir.
Önemli olan, kendi değerlerinizi ve sınırlarınızı tanımak, partnerinizle açık ve dürüst iletişim kurmak ve birlikte alınacak kararları saygıyla ele almak. Her iki yaklaşımın da kendine özgü avantajları ve dezavantajları olabilir; bu nedenle sizin ve partnerinizin kendinizi en rahat ve mutlu hissedeceğiniz yolu seçmeniz önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçma elbette... Bence herkes yaşaması gerektiği kadar cinsellik yaşamalıdır. Düşünsenize evlenmeden ölen insanlar var. Daha başka bir tenin tadına bakmadan ölmek nasıl koyar adama var ya... :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakireyim ve bunu önemsemiyorum. Isteyen evlenir isteyen evlenmeden yapar ancak şahsen ben yapmam. Günah falan diye değil. 1- Biriyle birlikte olunca takıntılı/sahiplenici olabiliyorlar. 2- Hastalık riski hiç az değil. 3- Çoğu erkek karşılıklı zevkten ziyade seni kullandığını düşünüyor. 4- Sadece cinsellik için bir şey yaşamak çekici gelmiyor. Etkilendiğim biriyle olmak isterim ama ona da denk gelmedim.
82 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin bencede
- +1 yıl
Gayet mantıklı güzel
Baktığınız evlilikler zaten öncesinde bunu yaşamış, evliliği beklemesek de olur diyen kişiler. Evlenmeden elini bile tutmamış insanların evliliği daha sağlıklı ve uzun ömürlü oluyor. Bunu görmek için inanılmaz bir gözlemci veyahut araştırmacı olmaya gerek yok. Etrafına bakabilen her insan bunun izlerini görebilir. Saçma değil, gereklilik. Dinen de doğrusu.
50 Yorumla
+1 yılinanca çevreye aile ypısına göre değişir.
evlilk öncesi ilşiki yaşayanlar mutsuz mu? hayır.
ilişkiyi evlilkten sonra yaşyanlar boşanmıyor mu? çatır çatır boşanıyor
bu bir kriter değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar sorumluluğa gerek yok
zaten öyle karakterlerde yo kartık
özgürce sevişin
korunun
evlilik 40 ta nsonra
o da kader arkadaşlığı
son düzlük00 Yorumla
+1 yılDinden Allah'tan Kur'an2dan Sünnetten haberi olmayan için hiçbir şey saçma değil. Onlar için tel şey var anı yaşamak
10 YorumlaBöyle bir şeyi düşünmek saçma baştan evlenmeden önce olmaması gereken bişey
20 Yorumla
+1 yılHayır saçma değil aslında bana göre çok zekice ve çok da olgunca bir davranış
20 Yorumlaİsteklerin arttığı artık masturbasyonun yetmediği dönem sorusu.😊 mastürbasyon yaparken hayal ettiklerini yaşamak istiyorsun artık?
00 YorumlaHayır saçma değildir doğru kişiyi bulursan o evlilik bir ömür boyu sürer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği beklemek saçma değil de o kadar dayanılacak gibi de olmuyor bazen.
00 Yorumla
+1 yılevlenınce sorumluluk agır gelır tadı kacar ztn
00 YorumlaSaçma çünkü kötü sürprizler alabilir önceden olması iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana göre saçma, o hazzı yaşamak için evliliği bekleyeceksem ne anlamı kaldı ki...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemde cok sacma. Zaten aslinda evlilik sacma artik çünkü zaten kısa bir süre sonra bitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDegil. Yani ben dinime gore yasayan yasamaya calisan biriyim hani eger sen bu tip seyleri onemsemiyorsan umursamiyorsan yasamiyorsan sacma gelir ama bana gore degil..
00 YorumlaGüvenilir birisini bulursan değerlendir derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAklımız yerinde olsa evliliği boş ver ekonomi böyle mi olurdu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Saçma bence, umduğun gibi çıkmayınca birde iyice çıkmaza dönüyor olay.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe beklicem istesem ceviririm sokaktan birini onla yaparım ona veririm bakireliği mı ama yapmıyorum sevgilim olursa belki haketmesi lazim
11 Yorumla- +1 yıl
gerçekten sevdiğin biri olmalı bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalık geliyor bana. İçinden geliyorsa ve karşındakine güveniyorsan yap gitsin. Evliliği bekleyince ne oluyor sanki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmaz bir zarı kaça dikiyorlar. bakire isteyen sanki kendi bakir mi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyapamadın yani
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen süprize hazır olmak lazım. Gözün kapalı kiyafet almak gibi bir şey. Ve değiştirme şansın da yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSıkıntı olmaz saçma degil istedikten sonra sorun olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini sexting ile bastırmayı denedin mi peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon kesmiyor artik muhtemelen degil mi.. kesmez..
00 YorumlaBakış açın saçma evlilik helalden olsun'da harma bakmiyim diye yapılan helal yollu birşeydir.
Zina haramdır.00 YorumlaSaçmalık cinsellik için evlilik yapılıyor sonrası facia
00 Yorumla
+1 yılyani eğer gerçekten seviyosan evliliği beklemene gerek yok
00 Yorumla
+1 yılcok sacma hemde evet kime sakiliyorsun ki kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstegin cok mu fazla mastürbasyon yeterli olmuyor değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılTkp edebilir misin peki
+1 yılya evliliği bekleme mi kalmış
10 Yorumla
+1 yılGüzel seks olursa sıkıntı olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru bir karar.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadinlarda artık farklı erkekler ile olmayı istiyor bence
00 YorumlaSaçma tabi git seviş ne bekliyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsaçma değil ama mümkün mü?
00 Yorumla
+1 yılSaçma tabiki her canlının ihtiyacı bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma değil.. Ama neden?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu herkes biliyor ama :))
00 Yorumla Aynı düşüncedeyim seninle kesinlikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sadece seks için aşırı saçma
00 Yorumla
+1 yılİlkler önmeli ve değeli bence
00 YorumlaDüşük zekalı hemcinslerinin genel mottosu
00 Yorumla
+1 yılSeks evliliğe en uzak şeydir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbeklemene gerek yap gitsin aşkınla doya doya
00 Yorumla
+1 yılYapabilirsin bu senin tercihin evlenmeden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle doğru
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
41 Yorumla
Soran+1 yılevliligi mi bekliyosun
evet
51 Yorumla- +1 yıl
herkesle de olmaz ama gerçekten aşık olduğun biri olursa bence olmalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana kalmış
61 Yorumla
Soran+1 yılsence
+1 yılyap duramiyosan
42 Yorumla- +1 yıl
sanane hiyar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasına bakarak iş yapılmaz
00 Yorumla
+1 yılSaçma
21 Yorumla- +1 yıl
evliliklerin çoğu bunun için bitiyo zaten bence
saçmalığı beklemende saçma değilmi
00 Yorumla
+1 yılÇünkü beklenti yüksek ve tatmin olamıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma
00 Yorumla Evet saçma
00 YorumlaBekle tabii
00 Yorumla
+1 yılOlma zaten 😈
00 Yorumla
+1 yılbeklemeyelim gel hadi
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem