+1 yıl1- Seks yani cinsellik hormonlar ile alakalı bir durumdur, bunu evlilik ile sınırlamak yanlış benim nazarımda. Ama buradaki ince çizgi, bunu yaşayacağın kişi doğru bir kişi olmalı.
2- Benim düşünceme gelecek olursak 30 yaşında biri olarak bu güne kadar cinsel bir tecrübem olmadı bu benim tercihimdi lakin 100 tane kadınla birlikte olmuş bir erkekten daha fazla cinsel bilgiye sahibim ve bir kadını sadece nefesimle dahi kasları üzerine olan kontrolünü elinden alabilirim bu konuda kendime güveniyorum. Bu bilgiyi elde etmek için biriyle birlikte olman gerekmiyor. Zira cinsellik hormonlar ve anatomi ile alakalı biyolojik bir şeydir. Bu konular hakkında araştırma yapman ve bilgi edinmen seni bu konuda tecrübeli kişilerden daha tecrübeli yapacaktır.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübe derken? Ya insanlar hakikaten kafayı yemiş 🤣 Bacım NASA'ya girmiyorsun seks yapmanın ne tecrübesi olacakt? Domalacaksın adam gelip sokacak olay bu kadar basit, ha fantezi kurmak istiyorsan da bir ton p*rno film var açıp izlersin 2 dk da kaparsın bu kadar basit yani
1216 Yorumla- +1 yıl
seksi bu kafada görüyorsanız eyvahlar olsun. öncelikle kendine yazık.
Soran+1 yıl@masumcocuk34 Katılıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@masumcocuk34 İnşAllah senin eşin 1637372 erkele tecrübeli birisi olur ozman görürüm ben seni 😄
- +1 yıl
ben hiç tecrübesi olmadığı için çile çekiyorum yıllarca. bu kadar yeterli bence. seksi sadece domal soksun bitsin gitsin kafasını yaşıyorsanız, kocalarınız sizi aldatmaya mahkumdur.
Cevap sahibi+1 yıl@masumcocuk34 adam ol eşine öğret ozaman neden öğretmedin? 😄 Senin öğretmenliğin şeyi eşin başkanın altına yatarak mı öğrenecek bunu mu tercih edersin yani? Ayrıca ben kimseye seks yapmasın diye bir şey söylemedim sadece "tecrübe" ile alakası olmadığını söylüyorum, seks poziysonu ve fetiş iki dk da öğrenilecek bir şey hatta eşinle beraber seks yaparken eş zamanlı öğrenmek bence daha şehvetli ama isteyen istediğini yapsın herkesin kendi hayatı ama gelip burada "tecrübe" diye çoluk çocuğun aklını saçma sapan olgularla bulandırmayın
- +1 yıl
öğretene kadar neler çektik onu demek istiyorum. her şeyden utanır, her şeye o olmaz bu olmaz diyen biri. hayatında mastürbasyon yapmamış nasıl zevk alınacağını bilmeyen biri. erkeği yönlendiremeyen hep aynı senin eski kafa domalayım yapsın bitsin diyen biri. adam edene kadar neler çektim bi ben bilirim.
- +1 yıl
tecrübeden kasıt illa başkalarıyla yatması değil, en azından kendi vücudunu tanısın haz aldığı şeyleri bilsin ve çekingen olmasın. farkındaysan ben hiç yorumda bulunmadım soran kişiye yap ya da yapma diye. herkesin kendi kararı. ama ki ilerde onun bakireliğine göre seçecek biri çıkarsa da hiç evlenmesin. ben eşimi bakire diye almadım, geçmişini sorgulamadım. bakire olup olmaması çünkü benim bir kriterim değil. geçmişi onu ilgilendirir, geleceği beni. o kadar! ama cinselliğe çok uzak biri çıktı, o da benim şanssızlığım işte.
- +1 yıl
Hahahaha ulan toplantı da okudum kahkaha attım ya millet bana bakıyor 😀 domalacaksin adam sokacak çok zekice yaaa vala bu kadar basit işte 👏👏👏
Cevap sahibi+1 yıl@masumcocuk34 evlenmeden önce oturup konuşacaktın bunları, beklentilerinizi tartışacaktınız suç sende
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Bir öpüşme öğrenilir bana göre hani yalamanın nesi öğrenilecek? Dondurma yalarken de şöyle ya da böyle mi yala dediler? Eline verdiler yaladılar. Ee dilini kullanarak yalayacaksın işte. Pozisyonda zor bir şey değil bakarak yapılır. Zaten ilişkiye girmeden önce ne yapacağını düşünemiyorsa girmesin zaten. Ön sevişme olacak sonra seks kısmı bunu herkes bilir. Ha birleşme kısmı da zaten kadın yeterince ıslanınca açılır erkekte oraya koyacağını bilemiyorsa yapmasın bi zahmet. Çok abartıyorlar ya ha arkadaş kendi vücudunu tanıma demiş ona katılıyorum bak.
- +1 yıl
Akışını bırakın takmayın bu kadsr seks önemli ama hiçbir zaman ilk sırada olmamalı sevgiler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de şart değil cinsel ilişki yaşamak için şart olan tek şey bence Çekim çekim olursa yaşarsın yoksa yok.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki şart değil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılToplumun kurallarına göre yaşamayı ne kadar önemsediğine bağlı. Bir kadın olarak, eş adayı olarak bir adım önde olmayı bekaret ile ilişkilendiriyorsan, bakire yaşlanmayı göze alarak evlenene kadar beklemelisin. Evlenmeden seks yaparsan, başka biriyle evlenmeye niyetlendiğinde bakire olmamandan dolayı seni kirli veya değersiz görecek erkeklerin düşüncelerini önemseyeceksen bakire olarak yaşamaya devam et. "Bu yüzden beni hor görecek erkeklerle işim olmaz" diyebiliyorsan evlenmeden de seks yaparsın. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
21 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soranın beğenmesine sevindim.
Yaşın yakın olduğu için yaşanmış bir olayı anlatacağım. yaşanan hadise 2 farklı kızın başına gelmiştir. Ailelerinden bıkan ve cinsel arzusu kabarmış 1-2 çakalın güzle sözlerine inanıp kendi kızlıklarını bu serlerilere verdiler. aşk meşk hızlı bitti 1-2 yıl sonra Ciddi bir ilişki başladı ve evliliğe giden yolda aile bireyleri iyice içli dışı oldu. Karşılarındaki kişiler bu konulara dikkat eden iyi bireylerdi kendilerini tanırım. kızın gerdek gecesi yaşanan olaydan sonra ne yazıkki berbat bir hal aldı laflar ve yalanlar ortalarda gezdi. kız ne dediyse de maalesef gelen baskılardan sonra intihar etti. olayı çok kısa ve özet olarak anlattım farklı tarihlerde benzer şey 1 kızın daha başına geldi. Karşındaki kişi bunu önemsemiyorsa sorun yok özgürsün ama bu konuda kendine saygın varsa kendini dizginle ve duruşunu bozma ve bozmaya çalışanlara da aldırış etme. bu her türlü senin iyiliğin içindir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilimsel ve psikolojik araştırmalar var, ne kadar çok partner ile yaşadıysan evlilik hayatın o kadar zorlaşıyor, evlilikte mutlu olma olasılığında azalıyor. Erkeklerde bu oran %15 ile %35 arasında, kadınlarda %45 ile %75 arasında değişiyor (partner sayısı arttıkça oran artıyor), erkeklerin daha az oranı olması erkeklerin cinsellikte duygu için yapmamasından. Çakra için bakarsak, cinsellik kök çakraya zarar veriyor ciddi biçimde eğer karşınızdaki kocanız veya uzun yıllardır beraber olduğunuz biri değilse.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Sen yapacaksın, millet değil. Harbiden bu kadar özel sorunlarınızı bile başkalarından yardım isteyerek mi çözümlüyorsunuz? Buradan alacağın max cevap, düzenli cinsel hayatı olan bekarlar sana yap, cinsel hayatı olmayanlar ise yapma diyecektir.
32 Yorumla
Soran+1 yılCanım sormak istedi sizden mi izin alacam. 😃
- +1 yıl
ne alaka bende yapmadım ama boşuna bekler gençken alacağı zevk daha fazla yaşlanınca azalıcak ne de olsa
+1 yılBenim yaşım 18ken karar verdim.
Net ve kesin, asla değiştirilemez bir karar.
30 yaşıma geldiğimde hala bekarsam ve bırak nişanlıyı ne sevgilim ne de flörtüm yoksa biriyle birlikte olucam. Alelade biriyle değil, kesinlikle değerli bulduğum biriyle.
Bu yüzden 30 yaşıma gelene kadar kimseyle bunun hayalini bile kurmuyorum.20 Yorumla
+1 yılBence bir kişi için kendini saklaman daha iyi olur. 24 yaşındayım ve hâlâ bakirim. Çoğu erkeğe göre alay durumu bu ama bana görede onlarınki alay durumu. Çünkü sevmedikleri insanlarla ilişkiye giriyorlar ve evlenmiyorlar ayrılıyorlar. Çok saçma geliyor
20 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorman bile hata. Burdan aldığın fikirlere göre mi hayatını yaşayacaksın?
61 Yorumla
Soran+1 yılHayır amma kastınız ya canım sormak istedi sordum 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılinsan anotomisi ihtiyaçlar üzerine kurulu ve genel evlenme yaşı sağlık açısından 16-17 ve eskiden öyle idi şidmi ise bu yaş çok yukarı çıtkı doüal olarak bu kadar sene yani çeyrek asır vuucudnu bundan mahrum bırakmak bazı metobolizma sorunlarına yola açabilir madem yapacaksın ne deiye biraz daha beklemeyi düşünüyorsun
10 Yorumla
+1 yılHayır şart değil, seks için aşık olmak sevmek şart
30 Yorumla
+1 yılSenden +4 yıl daha fazla direndim. Direnmeye devam ediyorum. Evlilik hayalim, beklentim, umudum yok yine de direniyorum. Yapma diren
23 Yorumla- +1 yıl
Güle güle periler güle güle
Soran+1 yıl🧚🏻♀️🧚🏻♀️
- +1 yıl
🤣
Bence yapma, bazı şeylerin evlilikte tadı oluyordur bence. Cinsellik farklı kişilerle yapıldığı takdirde senin için sıradanlaşabilir ve önemini kaybeder...
50 Yorumla30 olunca kısmetlerini 25-30 aralığından seçersin... Yapmış olmak için seks yapma
316 Yorumla
Soran+1 yılBakmazlar bana onlar
+1 yılBende aynı şeyi düşünüyorum ama biraz daha beklicem
81 Yorumla
+1 yılTamam da seks evliliğe en uzak şeydir. Bu konuda evlilikten beklentin varsa büyük bir hayal kırıklığı seni bekliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmayın be
- +1 yıl
Ama öyle yani. Boş hayallerle yaşamaya gerek yok. Zaten senin zihniyetinde birisi evlenmeden o işlere girmez evlendikten sonra da belki herifin ağız kokusundan tiksineceksin, belki aleti minicik çıkacak, belki ereksiyon problemi olacak , belki erken boşalma sorunu olacak , belki libidosu düşük olacak , Belki ten uyumu olmayacak... Belki de belki her anlamda risk. Zsten onu da gectim herseyi mukemmel olsa bilr cicim aylarından sonra seks tatsiz tuzsuz bir hake dönüşür evlikte. Evlilik heyecan , ask , arzu , tutku ve seks katilidir. Anana-babana, dedene-nenene bak nasıl bir hayatın olacağını az çok anlarsın.
+1 yılTakıntı olacak bir şey yok ortada. her şey kafada başlayıp yine kafada bitiyor. Pişman olmam yaparım dersen yine senin kararın. Çünkü sonrasıda var bu işin. Ben de bekarım bu kadar düşünmüyorum. Kısmet her şey hayatına bak.
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi neden 30 a kadar imkansız görüyorsun onu anlamadım
21 Yorumla
Soran+1 yılAday adayı bile yok evlenecek
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Evlenmeden yapma bence. Karşına kesin tecrübeli çıkacak diye bir şey yok. Bende 26 yaşımdayım. Hala cinsellik yaşamadım evlenmeden yaşamayıda düşünmüyorum. İhtimaller her zaman vardır. Sabırla bekle ve hakettiğin gibi biriyle evlen
10 Yorumla
+1 yılŞart değil. Ki zaten bu insan fizyolojisinin bir ihtiyacı. Eğer ki bunu kendine tabu vs olarak görmüyorsan, yaptıktan sonra da pişman olmayacaksan yap. Yani sonuçta zevk alınıp ve verilmesi için yapılan gerçekten tutkulu bir olay.
10 YorumlaBaya saçma olay. Gereksiz kutsallık yüklüyorsunuz buna
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yapmadım, bazen geç mi kaldım? Partnerime yetebilecek miyim diye düşünmüyor değilim ama tercih meselesi.
Allah sonumuzu hayıretsin11 Yorumla
Soran+1 yılÂmin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Hayatta bazı şeyler tam hazır hissettiğin zaman deneyimlenir. Sen seks yapmaya hazırsan evlenmeye de aşık olmaya da gerek yok...
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum. Çok matah bir şey değil kendini keşfedene kadar sıkıntıyı masturbasyonla çöz. Tavsiyem evlenene kadar kendini keşfet. Tüm Seksi kıyafetleri dene.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBence sart değil fakat kimisi ilk gecem. esime özel olsun der ama kendini tutamadığı için ufak çaplı sevisme veya sosyal medya uzerindenkonusma vesaire yapiyor
10 Yorumla Sen kendini çok aç bırakmışsın. Hormonlar çoğu zaman kararları ciddi şekilde etkiliyor (Yüksek de olsa düşük de olsa). Bu yüzden dengede tutman gerek. Bu da bakış açını netleştirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO ilişkiyi yaşadıktan sonra niye bu zaman kadar bekledim dersin.
Anı yaşadıktan sonra çok mükemel bir duygu, Evlenmene gerek yok ki, evlenmeden de yapabilirsin. Sadece imza ile cinsel ilişki yaşanmaz.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Kendini çok sıkıyorsun benim gibi bende 28 im 30 a da az kaldı bende artık evlenmeyi istiyorum ama bak yok biri daha seninle olur mu dediğim de yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPerilerin gelmiyor libidon yükseliyor ve muhtemel rahatladın şu an :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır kafam dağıldı
Cevap sahibi+1 yılSuskunluğu da evet olarak alabilir miyiz?
O deilde bu yaşa kadar seksin tadını zevkini hicmi merak etmedin nasıl dayandı ben 22 yaşıma kadar dayanabilmistim sonrası malum 🤭
10 Yorumla
+1 yılKadınlar yaratılış gereği cinsellik yaşarken karşısındaki kişiye hormon salgılayarak aşık olur bağlanır bunu bilerek doğru kararı vermelisin
10 Yorumlaya sende gidip gelip aynı soruyu soruyorsun karar ver artık. yapda herkes bi rahatlasın sende rahatla:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu düşünceyle bende ilk karşıma çıkanın üstüne çıktım..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak libidon yüksek mi peki? Sürekli ki istiyorsun
Soran+1 yılYüksek evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azindan bakireligini bozmadan sevis oral yaptir yasa o duygulari
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşadım ama tatmin etmedi
Cevap sahibi+1 yılDemmek isteyerek oral yapmadi ya da tercubeli degil
Şart olması için dini düşüncelerin ortada fink atması lazım 🙄
20 Yorumla
+1 yılyapmış biriyle ilki yaşamaktansa baştan yap gitsin hak etmiyorlar zaten
20 Yorumla
+1 yılBende evlenince yaparım diyordum artık evlenmeyi beklemeyeceğim seks isteyen olursa yapacağım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapacaksan 20 de yapacaktın üstünden 6 sene geçmiş bu saatten sonra hata olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO arkadaşın alay ederek, bunu normalleştirmeye çalışıyo. Emin ol çoğu erkek evlenmek istemez öyle biriyle. Sen'de bakire kalarak iyi etmişsin bence.
10 Yorumla
+1 yılOnu bekle şunu bekle ohooo sanki yaş ilerlemiyor
10 Yorumla
+1 yılHangi devirde yaşıyoruz millet lisede başlıyor artık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılYasim 30 ve yapmadım evlenene kadar beklemeyi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılYoo canın istiyorsa ver gitsin ama seanstan sonra helalleşin vebal falan sıkıntı olmasın
10 Yorumla
+1 yılen yakın arkadaşın çok haklı zevklerini erteleme yarının garantisi yok
10 Yorumla
+1 yılŞart değil isteyen istediği yerde kiminle isterse yapabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende yapmadım hiç ama pişman oluyorum hergün neden yapmıyorum diye
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru kişiyle verilen kararlar pişman etmez. Kendinize koyduğunuz önüne çıkacak bazı fırsatların bile gelmesine mani olur. Doğru kişi Doğru zaman önemlidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aşk çeşmesine ulaş deriz 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılşu başkalarının lafıyla yaşamaktan vazgecin hayat sizin hayatınız kararlar sizin. ister yaparsın ister yapmazsın. ama kalkıpda millet yaptı bana kezban diyorlar bende yapğayım ile yapılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleneceğin için büyük ihtimal bakir olmayacak, bu sebeple bekliyorsan beklemene gerek yok yani. Din için bekliyorsan devam.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatındaki büyük hatalarda biri olur bence arkadaşım evlendiğinde çok pişman oluyorsun ben çok pişmanım şu an
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşındayım bakirim evlenmeden asla yapmam kendimi evleneceğim kişiye saklıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle düşünenler işin sonunda pişman oluyor. 17 yaşında bakireliğini bırakan arkadaşın orta malı olmuştur çoktan :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oluyor bazen böyle 🤭 gelir gelir gider bu düşünceler 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30'dan önce evlenemem diye kendini neden şartladın ki? bence yapma. çünkü yapsan da yapmasan da evleneceğin kişiye "bakireyim, yapmadım" diyeceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen yalan söylemem yaptıysam yaptım derim eşime. Kabul etmezse de evlenmem.
Cevap sahibi+1 yılşimdi böyle söylüyorsun emin ol bi kere evlenicek birini bulduğunda onu kaybedip yalnız kalmak istemezsin ve içgüdüsel olarak yalan söylersin
30-32'den sonra zaten standartlarını aşırı düşürmezsen ve 45 yaş üstü boşanmış amcalara okey demezsen zor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenle yapmadığın sürece hiç umrumda değil 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an içinden ne geçiyor ya da libidon yükseldiğinde ki hislerin nasıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen evlenebiliriz bende bir an önce evlenmeyi istiyorum
10 Yorumla
+1 yılyok mu Sevdiğim birisi
12 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Konusalim...
Git evlen 30 da evlenmek şart mı
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam yok.
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!