• Bakire olmak = mutlu evlilik garantisi değil
• Evlenmek = mutluluk veya saygı garantisi değil. Yani insanlar ne kadar kutsallaştırsa da, gerçek hayatta bu kutsallığın karşılığı çoğu zaman yok.
Bu tamamen kişisel tercih meselesi bende bayan olsaydım beklemezdim tıpkı kadınları beklemeyen erkekler gibi ilkim desteğin garantisi yok belki ondan da bosanican ilerde
Cevap
21Cevap
Evliliği beklemek şart değil kanka
önemli olan kendini güvende hissetmen
hazır olmadan adım atmaya gerek yok
doğru kişi gelince karar netleşir zaten
zaman kaybı değil ritmi doğru kurmaktır 😌
Haklısın hemde çok.. çünkü sen birinin ilki olmak için beklerken.. o dikiş makinesi gibi çalışıp bir girdiği deliğe birdaha girmeden yaşıyor..
Gôtü boklu bir imzaya bu kadar kutsallık atfetme, ömrünü çürütme dogmatik inançlarla Sıdıka
E kimse sana sevişme demiyor ki seviş ama sonuçlarinada katlan
Knk ne sonucu? Kendi her haltı yiyip bakire arayan adamla evlenmemek mi sonucu?
Herkesin kendi şahsiyeti ben bakireyim bakir isterim ve bütün erkekler yapmış değil
Ben de bakireyim ve bakir erkek arayışım yok. Beni mutlu edeceğinin garantisi yok
Sen diyorsun her haltı yiyen adamlami evlenmek sonucu diye senin gibi çoğu kız Benim bakir erkek arayisim yok dediği içinde onlarda her haltı yiyorlar nasıl olsa kızlar bakmıyor diye kendinle çelişiyorsun vermek istiyosan git ver dediğim gibi HERKESİN KENDİ DÜŞÜNCESİ
Yorumlarina baktım annen bakire evlenmiş aldatiliyomus benimde annem bakire evlendi ve aldatiliyor değer görmüyor bunun bakirelikle ne alakası var peki ya da bakire evlenmeyenlerin değer göreceği ne malum hayatta bir senin dertlerin varmış gibi davranma Türkiye'de kadınların yüzde 70 i aldatiliyordur zaten sırf bunun içinde vereceksen kesin kullanilirsin zaten 😂
Bakire olmak tek zarının gitmesimi sanıyorsun? Ya da tek bakireliği bozmak içinmi evleniyor insanlar bacım senin veresin var git ver diyorum teselliye ihtiyaç duyma tamam bunlar senin düşüncelerin ve ona göre hareket et bende inşallah layıgımı bulurum dediğin gibi herkes dengiyle olsun 😘
Seninle tartismicam tatlım kendine iyi bak 😘
Sen benimle tartışacak seviyede değilsin zaten bunu sen de hissetmişsindir eminim iyi günler
Kudurma 😂😂😂
Israrla cevap veren sensin 😂😂 internette bir adam var der ki; ben seninle tartışmam sende beyin yok rüzgara ver cereyan yapsın.
Önce ben sana dedim tatlım onuda göz önünde bulundur istersen neyse hadi sg ağzimi bozdurma embesil
Önce sen bana dedin? Ama öncesinde kendi düşünceni ifade ederek dedin. Ben de aynısını yaptım. Ve tartışmaya sen devam ettin çünkü zoruna gitti. Sen sadece iyi günler deseydin ben de sadece iyi günler derdim. Hakaretlerin de beni etkilemiyor ama görünen o ki ben hakaret etmememe rağmen sen epey etkilenmişsin 😀
Yaşım 25 Bekliyorum ve gelmeyecek sanırım ama yinede yapmam ya napiyim olmazsa olmaz
Bedensel engelliyim ben hiç yapamayacağım bide öyle düşün
bekleme bence ver gitsin.
Ver gitsin ne olucak sanki
Bu devirde evlilik zaten saçma
ciddi evlilik isteyen birini bul evlen
Kızım verdiğin evlenmeyecek senle. Kullanacak.
Evlenip kullanılan da çok
Nasıl? Anlamadım
Annem bakire evlendi aldatılıyor saygı da görmüyor? Bu da kullanılmaktır. Kuzenim bakire evlendi hem çalışıyor hem bütün ev işlerini kendisi yapıyor hem de saygısızlık görüp şiddet görüyor? Bu da kullanılmaktır. Bakire olarak evlenmek demek kullanılmamak ya da bakire olmayıp evlenmek birisiyle kullanıldığın manasına gelmiyor
Bakire olmayıp evlenmek kullanıldığın anlamına gelir. Zaten bakire olmayıp da kandırmadan diktir meden evlenemezsin kolay kolay
Anlayacak kapasiten yok çok güzel belli ediyorsun. Çok seviye altısın iyi günler
Bence sen anladın durumu da kıvırıyorsun
Verdiğim örnekler bile yeter ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
Len bırak yaa.
Değerli bir fikrin olsaydı papağan gibi tekrara düşmek yerine benim dediklerime karşı tutarlı bir argüman getirirdin şimdi de bırak bilmem neye geçersin? Ne olacaktı zaten 🤣
Ne yaparsan yap. Sana bişi demiyorum.
ver gitsin hamile kalma lksjfs
Haklısın
Yap gitsin
Yasa hayatini
Doğru
Yapmak istiyorsan yap
Elimize geçmiyor ki zaten Beklemeye gerek ypk 🤣
bekleme yap
Tercihlere saygı var
İstekli bir kız mısın
şu an kaç yaşındasın