Neyse ona cevap vereyim Evlenene kadar beklemene gerek yok ki seks yapmak seni daha değersiz veya eksilmiş yapmayacak Yemek içmek kadar normal bir şey toplumun dayattığı her şeyi doğru kabul etmene gerek yok Yani ben beklemek istiyorum yine de diyorsan dayanırsin herhalde mastürbasyon falan idare edersin bi sekilde
Sen ona cevap verdin ama bişey eklemek istedim :) bu kız bunu sorduğuna göre baya istekli sürekli canı istiyo o yüzden dayanamayabilir bence senin dediğin gibi zevk almaya bakacak :)
Ben de ekleyeyim cevabima Soran sen aşağıda eğer evlenmeden önce seks yapıp hevesi alırsak gözümüz dışarıda olur yazmissin Bence iradeni evlenmeden önce seks yapmamak için değil evleneceğin kişiye sadık kalmak için kullansan daha iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Dayanabilirsen ne mutlu sana çok kolay bir şey değil.
Libidon yüksek ise dayanman zor ama kendi kendini tatminle belki bu durumu hafifletebilirsin ya da sextingle.
En mantıklısı kızlar erkeklere göre daha rahat dayanabilir bunu düşün moral olsun
Peki ya hayal ettiğin gibi olmazsa ten uyumu olmazsa?
olmasın ten uyumu ten uyumu olması icin evlenmeden seks yapip evlenince hevesi alıp gozumuz disarida mı olsun
Ne alakası var gözün dışarda olmasının kafalar çok ayrı tartisamayiz bile maalesef inşallah dilediğin gibi olur her şey.
dayanmayacaksın ki zevk alacaksın
Yani evlenene Kadar nasıl dayanırım demek istemiş sanırım yani ben öyle anladım 😅
@ilkeerr GAFWUWJWKJWJWJWJ qnladim şimdi saçma gelmişti soru
Sjsjsfjhds yani yoksa yatağa yatıp hadi biri beni si. k. sin diye bekleyecek değil heralde 🤣🤣
Neyse ona cevap vereyim Evlenene kadar beklemene gerek yok ki seks yapmak seni daha değersiz veya eksilmiş yapmayacak Yemek içmek kadar normal bir şey toplumun dayattığı her şeyi doğru kabul etmene gerek yok Yani ben beklemek istiyorum yine de diyorsan dayanırsin herhalde mastürbasyon falan idare edersin bi sekilde
@ilkeerr evlenince seks yapmayı düşünüyorum nasıl dayanabilirim yazınca öyle anlaşılmıyor mu ama KAGWYWJJWJWUS
Sen ona cevap verdin ama bişey eklemek istedim :) bu kız bunu sorduğuna göre baya istekli sürekli canı istiyo o yüzden dayanamayabilir bence senin dediğin gibi zevk almaya bakacak :)
@Umursamıyorum kesinlikle öyle anlaşılıyor bende bi düşündüm olamaz heralde dedim sjshssjs
Ben de ekleyeyim cevabima Soran sen aşağıda eğer evlenmeden önce seks yapıp hevesi alırsak gözümüz dışarıda olur yazmissin Bence iradeni evlenmeden önce seks yapmamak için değil evleneceğin kişiye sadık kalmak için kullansan daha iyi olur
Mupltelasi olacaksin
zamanla alışırsın fazla dert etme.
Niye zor bise değil ki
Senin dayanmana gerek yok yat keyfine bak
knk ben de öyle düşünüyordum, saldım
Evlenene kadar arkadan olabilir
Evlenmedende yap
Dayanırsan iyi
Hayret nasıl ya herkes yapmaz bunu helal valla
İrade önemli.
Bakirelik bozulmadan FB edin