Sorunu bilemediğim için anlayamıyorum. Arkadaş sevgili yaptıysa sorun onda değil sizde miydi? O mu ayrıldı? Artık bitmiş ama hata olarak bakmakta fayda sağlamaz.
Buradan bakınca pek öyle mutsuz durmuyorsunuz gibi... Neyse atı alan Üsküdar'ı geçti. Kendi hayatınıza bakın. Siz de yakın bir at yani pardon kendinize uygun birisini bulursunuz.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Birtakım cinsel sorunlar yüzünden boşandım, şimdi anılarımız aklımdan çıkmıyor önüme bakamıyorum ben hata mı yaptım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
başkasını bulun siz de
Sorunu bilemediğim için anlayamıyorum. Arkadaş sevgili yaptıysa sorun onda değil sizde miydi? O mu ayrıldı? Artık bitmiş ama hata olarak bakmakta fayda sağlamaz.
Buradan bakınca pek öyle mutsuz durmuyorsunuz gibi... Neyse atı alan Üsküdar'ı geçti. Kendi hayatınıza bakın. Siz de yakın bir at yani pardon kendinize uygun birisini bulursunuz.
Keşke boşanmasaydın ya. Bu saatten sonra giden erkek gelmez. Belki pompa için gelir sabahına kaçar. Üzüldüm
Cinsel sorunlar, boşanmak için gayet haklı neden sayılabilir. Geçmişi geride bırakıp önüne bakmayı öğrenmek zorundasın.
yani sorun yaptığın şeyler ne kadar etkiledi ki hayatını düşünmen lazımen azından şimdi kafan rahatken güzelce düşün
Zaten çivi çiviyi söker ama tedavi de bi çözüm bence çünkü bi sürü şeyler paylaşıyor kolay değil bu durumlar
Çok saçma sapan konuşuyorsun hem ayrılıyorsun hem de anılar falan diyorsun ama adaam hemen sevgili yapmış yapar tabi sen de yap önüne niye bakmiyorsun
Etkisi altında çıkamaman normal daha çok kısa bir süre geçmiş. Onun tutumu anormal
Bizde inandık Harun abi.
Erkek hesabıdır itibar etmeyin beyler
Yani guzel kadınsınız ne düşünüyorsunuz ki bırakın ne hali varsa görsün size adam mi yok
Malzeme işlevsiz miydi
Bende öyle boşandım maalesef kısmet
Psikolojik olarak kendisini sizden uzak tutmuş
Seninde acil sevgili yapman gerekiyor
Ozledigin ne tam olarak?
Senimi bekliycek tabiki sevgili yapcak sende yap
sen arkana bakmaya devam et o zaman
Geçmiş olsun
Trol soru bu dimi
Sorunlar neydi?
Sorun neydi
becermiyormuydu seni