Geçmişte ki sevgililerimle opusme sevisme yaşadım oral evlenince kizlik gidecek eşimle yolda giderken geçmişte ki eski sevgiliyle karsilasirsak eşime ben bu kızla sevistim dicek hali yok dimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır canim ne alaka erkeklerde kadınlarda ila eşlerinin biseyler yaşadığını çıktığını tahmin ederler her kezin hayatında böyle yaşanmışlıklar var rahat ol gayet normal
129 Yorumla
Soran+1 yılTamamdir :)
- +1 yıl
Ok🙏🙏
Soran+1 yılEşim bana sorarsa geçmişte yasandimi bisiler ben yokmu diyim
- +1 yıl
Evet kesinlikle flört olarak tanışma oldu sadece ilerisi olmadı bukadar
- +1 yıl
Erkek ciddi olarak sorar ama gerçekleri duymak istemez soguyabilir
Soran+1 yılEvet anlatmam başıma kakar cunku baskasi derse peki napacam :))
- +1 yıl
Aynen kesinlikle söyleme kesinlikle yaşamadım ilkimsinde yeter
Soran+1 yılEski sevgili takinti yapıp anlatrsa nolacak :) flört diyip geçeyim hahaha
- +1 yıl
Sen evlenince eski sevgilinmi tanistircan kocanla
- +1 yıl
Nekadar ayrıntı has has dusunuyorsun
- +1 yıl
Oda hangi cesaretle soyleyebilirki biseyler yasadikdiyeki
Soran+1 yılYokta eski sevgililer takinti yapıp sosyal medyadan ulaşırsa ya da karsilasirsak aynı ilçede diye
- +1 yıl
İspat var mı
- +1 yıl
İyi ozaman bişe yasamadigin erkekler dusmaninda bunu yapabilir yalan olarak inanmakmi gerek
Soran+1 yılAynen yan yana foto olsa bile eski flört derim aynen yabancı biri de yalan atabilir bunla birlikteydim diye inanmak gerekmez benim koca benden duymadigina inanmaz şüphe etmez inssallah
- +1 yıl
Etmez okadar evli insan var buna benzer bişey duydunmu şahit oldunmu
- +1 yıl
Annen baban bile ilkleri değildir ama kimseye de ilkim değil demezler bu mezara gider sir
Soran+1 yılŞahit olmadım hatta bakireligi bozulan bile eski sevgilisi gelip biz yaptık dicek hali yok ya ama annem gil işte geçmişte sevgililerle yakinlasma oldugunu öğrendi ya ilerde eşinle gezerken karşına cikarsa diye kuruntu ediyor
- +1 yıl
Esin mesala oturup sana kırdığı cevizleri nasıl kırdığını anlaticak
Soran+1 yılCiksa bile eşime esin bana oral mi yaptı dicek okadar cesaretli biri hayatta gormedm ;)) 1000 de 1 ihtimal
- +1 yıl
Kimse diyemez aynen
- +1 yıl
Evlenicez diyede böyle seylerdende mahrum kalamayizda sonuçta ufak şeylere yaşamaya ihtiyaç var yemek içmek gibi ama sınırı kişilerin elinde
Soran+1 yılAnnemle babamın ilkmis:) yakinlasmasi çünkü görücü usulü evlenmisler gerci gecmis coptur bana göre yapsalar nolacak onceden
Soran+1 yılGeçmişi karistiran guvensiz adam sevmiyodur
- +1 yıl
Sende bilemedin annende babanı babanda anneni bilemez sanalda daha önce vardida demez canim bunlar mezara akılda giden sirlardir kisilerin
Soran+1 yılAynen öyle mezara giden şeyler babam vefat etti
- +1 yıl
Özür dilerim bilmiyordum basinsag olsun
Soran+1 yılAmin sagol sana yazaym
- +1 yıl
🙏🙏
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) uçmuşşş bu
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
:)
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılSadece oral yapmissin ne bu stres 😆
24 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha haklisin karsilasilsa bile oral yapıldı dicek halleri yok ahahahhaa
- +1 yıl
E tabiki yani sen buna korkuyosan ohooo
Soran+1 yılEig vericem buna ahahhaa
- +1 yıl
Ver askim 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yoo biz görünce diyoz, "Abi senin hatunla bir seviştik, o yatak senin bu yorgan benim" :D :D manyak mısın la :D :D :D
221 Yorumla
Soran+1 yılEşimin öğrenip ayrılmasından korkuyorum hahahaa
Soran+1 yılYani tutupta eski sevgilim biz oral yaptık hiç bisi yapmamis gibi kizlik duruyor diye kandırıyor seni ayrıl dicek hali yok yolun ortasında demi
Soran+1 yılYa annem gil diyo geçmişte opusmussun sevgilinle ilerde eşinle karşınıza ciksa anlatsa bosasa napcan diyo böyle manyak eski sevgili inşallah yok
Soran+1 yılYani anca yolda avmde sosyal medyada filan görürler eşime de böyle şeyler oldu diyip yuvamı yıkacak kadar takıntılı eskisi yoktur herlde
Soran+1 yılYani 6-7 kişiyi annem gil çok büyüttü sanki tüm şehirle opustuk shdjdhd insanın geçmişi olablr
Soran+1 yılKac kişi ahahhaha
Soran+1 yılMilli mi oldn
Soran+1 yılHadi be kaç kişi ki
Soran+1 yılTahmini 1000 i geçkin hergun birine bas geç sgdhjdd
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yıl60 70 hahahah
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çıkar tabii ama askıntı olacaklarını sanmam.. problem yaşamazsın..
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ben bu hatuna bi gırtlak oral seks yaptırmıştım diyebilir
15 Yorumla
Soran+1 yılHahajaja yolun ortasnda
Soran+1 yılInsallah tanıdık çıkmazlar ahhahahaa
Soran+1 yılYinede sen blrsn hshdhdjc
Herhalde. O kişi bunu yapmaz. Onuru ve şerefi varsa
19 Yorumla
Soran+1 yılBence de geçmişi açan kişi olmaz inşallah yolda anlatcak hali yok
Soran+1 yılYani yuva yıkmak kotu bisi
Soran+1 yılYok ama şöyle bisi var tekrar yaşamak için eşime soylemekle tehdit edeblrlermi sosyal medyadan beni çok takintili sapik degillerdir insallah
Soran+1 yılSevgiliyken 6-7 kişi oldu ama hepsiyle aram da duygusal bağ vardı ve biri ayrılıp gidince yeni iliski oldu idare etme yok yani
Soran+1 yılBencede
Gizli Üye(25-29)+1 yılDerse de eşin seni bi kâsar olarak görebilir dikkat etmen lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılDemez herlde ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok be sacmalamayin adam eşinin karsisina geçip eskiden sana ne cakiyodum be mi diyecek
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahhaha
+1 yılAh kardeşim hayat öyle masum değil yemi bir başlangıç yap geçmiş geçmişte kaldı
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam metehan
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yıldiyebilir. demesinde bi sakınca yok bence
112 Yorumla
Soran+1 yılDemez herlde ya
- +1 yıl
zaten bi erkek bu devirde evlenme kararı verdiyse kadınin bakire olup olmasıyla ilgilenmemeli. biraz geniş olmalı
Soran+1 yılBide bakirelik duruyo yaşanan oral opusme sevisme
- +1 yıl
sen bakire değilsin. kendini bakire sanma. cinsellik anlamında her şeyi yapmışsın sadece kızlık zarın duruyor diye bakire değilim diyorsun
Soran+1 yılGercek seks girme işi o yasanmiyor :)
- +1 yıl
elletmediğin yerin kalmamış hala bakire olduğun hakkında diretiyosun. benim gözümde bakire değilsin.
Soran+1 yılOlablr ama erkekler genelde kizliga bakiyor
- +1 yıl
millet güzel kardeşim olunca yapacak bisi yok
Soran+1 yılSen sanki bakirsin sen kendine bak karsindakini yargılarken hergun birine basiyosunuz
- +1 yıl
erkeğin cinsel iliski yaşamasıyla kadının cinsel ilişki yaşaması birbirinden apayrı olay. kadının geçmişinde ne kadar fazla erkek varsa bu onun değerini o kadar düşürür. erkeğin geçmişinde kadınların olup olmamasi değerini pek etkilemez. hatta bi erkegin gecmisinde kadınlarin bulunmasi o erkeği daha çekiçi yapabilir. erkeklerde sürekli sperm üretimi olduğu için sürekli üreme iç güdüsü ile yaşıyorlar. dünyaya sperm saçmak için uğraşıyor. fakat kadınlarda her ay 1 tane yumurta üretiliyor. bu yumurta o kadar kıymetli ki onu koruması lazım. çünkü erkekleri kendine çekiyor. senin kaliteli bir erkek bulana kadar vücudu koruman gerekiyordu. emin ol sana instagramdan yazan erkeklerin yüzden 95den fazlası abaza işe yaramaz erkek. kaliteli erkekler ya ders çalışıyor ya da kendi işiyle meşgul. erkekler, cok fazla erkekle temas halinde bulunan kadınlara karşı ciddi düşünmez çünkü beyinlerinde asıl düsunce doğacak cocuğun kendine ait olup olmadığını bilmektir.
Soran+1 yılBen seks yaşamıyorum ki oralla normal seksin ne alakası var :) yumurta ile bayağı sacmaladn:)
Soran+1 yılInstada yazan %100 abazadir o lafa katiliyom ama 👍👍👍
Geçmişi gündeme getirmeyin, bir şey olmaz.
111 Yorumla
Soran+1 yılGetrmem karşıma da çıkmaz umarm
Soran+1 yılYani yolda karsilasinca eşinizle biz sevgiliyken oral yaptk denilecek hal yok :)
Soran+1 yılYani takintili eski sevgililer bence de başa bela olcak kadar takmamislardir herhalde
Soran+1 yılYani sacma bana göre böyle bisi
Soran+1 yılOkey
Soran+1 yılOlsada bi şekilde çözerim bence de
Gizli Üye(18-24)+1 yılkaç yaşındasın?
14 Yorumla
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılergen değilmişsiniz ya bence bir problem olmaz gibi ama karşındakine de bağlı. şu an evlenme aşamasında mısın?
Soran+1 yılYok değilim ilerde duruma göre bakacaz
Cevap sahibi+1 yılHee sen ileriyi düşünüyorsan çok kafaya takma evlenene kadar daha hayatında neler değişir tahmin edemezsin.
Muhtemelen evet
21 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi
+1 yılya bi kız ben kocanı emdim derse
18 Yorumla
Soran+1 yılTam tersini hiç dusunmedm ben napardim ama o bosarsa beni duyunca bende onu duyunca bosamak lazm ehdjjdjd
- +1 yıl
Etme bulma dunyasi
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılTemiz olmayana temiz gelmez diyosun yanj
- +1 yıl
Su an kocan mi bu kisi
Soran+1 yılYooo bekarım evli değilim ilerde biriyle evlenirsem eski sevgili karşıma çıkıp herseyi dermi diye sordm
- +1 yıl
Daha detayli anlatirim istersen bir kac konuyu
Soran+1 yıltamam
+1 yılKaç kişiyle oldun ya
137 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olduğum kişilerle oral yasandi
- +1 yıl
Esin şanslı olucak desene oral da iyisindir.. testis dahi yaliuo musun sadece alet mi
Soran+1 yılAlet testis yalamasida iyi ama genelde alet iyidir
- +1 yıl
Peki şu an yaptığın biri var mi
Soran+1 yılYok bıraktım ben arkadan dusunen çok o yüzden evlenmeden opusmem bile sapıklar denk geliyor
- +1 yıl
eşin şanslı olucak ne demek? bi erkek nasil böyle bir şeyden övünç duyabilir. karın başka erkeklerin t*saklarını yalamış! bu durum bi erkeği şanslı hissettirmemeli. daha da midesini bulandırmalı
Soran+1 yıl@SSvermiştim görende herkes sıraya geçti yaladik sanacak sevgilimle duygusal bağ hissettigimle yasadm :)
Soran+1 yılZevk için yapmakla sevdiğinle yaşamak arasında fark var bi öğrenin şunu
- +1 yıl
şöyle düşün evlenip boşanan kadın dul olmuş oluyor. sevgilisiyle yapanın bundan bi farkı yok
Soran+1 yıl@SSvermiştim her sevgililikte yakinlasma illaki oluyor 👍👍 dokunmadan seven yok
- +1 yıl
aslında bunun adı sevgi değil her cinsiyet kendi cinsel stratejisi uyguluyor. ama emin ol bunun sonunda zararlı çıkacak olan kadınlar ve evlilik kurumu. eskiden erkekler cinselliğe ulaşmak için evlenirmiş. şu zamanda cinselliğe ulaşmak o kadar kolay ki.. sevgili oluyosun hoop cinsellik bedava geliyor, sonra ayrılıyorsun. erkekler sorumluluk almadan cinselliğe kolay bir şekilde erişebiliyor. ben de dahil çoğu erkek evlenmek istemiyor artık.
Soran+1 yıl@SSvermiştim anladm hayrlisi ya
- +1 yıl
olsun bakalım
Soran+1 yıl@SSvermiştim evlilik aslnda cinsellkkten ibaret degl
- +1 yıl
erkeği evliliğe ikna eden şey cinselliktir. kadının evlenme sebebi ilk olarak güçlü bi erkeğin korumasını almak daha sonra cinsellik.
Soran+1 yıl@SSvermiştim ask için evlennen yok mu ya :)) hep helal yoldan consellik için mi evlenilr asacma
- +1 yıl
aşk beyninin sana oynadığı bi oyun sadece.
Soran+1 yıl@SSvermiştim bence parası olmayan erkek evlenmiyor nett
- +1 yıl
zaten parası olmayan erkeğin evlenmek istemesi bile saçma. ama parası olup da evlenmek istemeyen erkek de çok. şahsen ben bu devirde evlenmem.
Soran+1 yıl@SSvermiştim hahaha chp iktidara gelirse evleneblrsnz hahdhhdjd
- +1 yıl
evlenme yardımı mı yapacak
Soran+1 yıl@SSvermiştim evet 15 bin maas baglanacakms
- +1 yıl
parası olmayanlar için iyi ama tasvip etmediğim bi uygulama
Soran+1 yıl@SSvermiştim bakalm gelirlerse
- +1 yıl
bak bakalım
Soran+1 yıl@SSvermiştim sosyal medyadakilerin amacı pompalamak evlilik zor cikar
- +1 yıl
demiştim zaten sana sosyal medyada sürekli vakit harcayan erkek boş erkektir. ayrıca şu devirde erkekler neden evlenip de sorumluluk alsın ki. evlenmesi için bi gerekçe yok ortada.
Soran+1 yılNereye kadar bekar hayatı kanka :)
- +1 yıl
belki 35 36dan sonra mantık evliliği yaparım ben o da çocuk istediğim için.
Soran+1 yıl@SSvermiştim ask da olmalı
- +1 yıl
aşık yalan. ruh eşini bulmak falan bunlar safsata şeyler
- +1 yıl
önemli olan kadının da erkeğin de kendi rollerini bilmesi
Soran+1 yıl@SSvermiştim neyse boş ver de onu bunu yarın kemale basalm :)
- +1 yıl
basalım knk. babala yayınını izledin mi
Soran+1 yıl@SSvermiştim yok kanka nasıldı guzelmiydi kemalim güzel konstumu
- +1 yıl
bence iyiydi en azından geçmişte yaptiğı siyasi hataları kabul etti. sorulan sorulara açıklayıcı konuştu. sakindi.
- +1 yıl
snapin var mı ekliyim seni
Yok tabikii hem soleyemezde
029 Yorumla
Soran+1 yılIyi bari
Soran+1 yılYolun ortasindaşu benim sevistigim kiz dicek hali yok yani
Soran+1 yılTamam gormezlikten gelirim eşim olduğunu anlayıp eşime derse florttu derim yasanmadi bisi
Soran+1 yılEski sevgililer takintili oluyor ciddi bi durumda bozmaya çalışırlar diye çekindim hani ama tutupta sokakta adama karinla oral yapmstk sevgiliyken diyecek cesarette yoktur
Soran+1 yılYani okadar takinti yapmamislardir heralde bozmaya çalışmalar olmaz heralde :)
Soran+1 yılŞöyle evlenince kocam sorunca hiç olmadı dicem çünkü kendi hergun biriyle seks yasasada benim opusmeme tahammül edemez başıma kakar ama yolda eski sevgili ile karsilasinca eskisi söyler diye cekiniyom hahahah
Soran+1 yılSosyal medya da yazan olursa napacaz ya ahhshshsjd
Soran+1 yılKizlik var ama sevisme opusme oral yaptım desem adam pek hoş karşılamaz
Soran+1 yılHic yapmadm flört dicem mecbur herr sevgiliyle opustuk koklastkdesem adam almaz bi kizlik duruyor diye
Soran+1 yılYani kocam ilerde bakir cikcagini sanmıyorum ben erkeğim hergun de basarm sen kadin olarak bi kere opussende olmaz derse diye mecbur hiç olmadı demek lazım
Soran+1 yılBide kabul etse bile başa kakar her tartsmada iyi biri olsan bekarken yasamazdn diye onu cekemem maalesef suhdjdj
Soran+1 yılDürüstlük kaybettiriyor ya ben dürüst olmayı istiyorum ama mecbur yalanla kazanicaz çünkü adam kendi pis oluşunu kabul etmez beni kötüler erkekler böyle
Soran+1 yılmaalesef yalanla kazanmak zorndaym çünkü erkekler sığ düşünceli hani benle yapan baskasiylada yapmıştır der kendine bakmaz
Soran+1 yılYani kixlik önemli tabi de durmasa da nolavak bacak arasına takmışlar namus orada bi zar değil bence
Soran+1 yılEttim tkp
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne yaşadın ki?
06 Yorumla
Soran+1 yılOral seks
Soran+1 yılAma eşime hiç bisi olmadı dicem kizlik duruyo ya yolda karşıma gelen olunca eşinizle sevistik dicek hali yok dimi öğrenip terkeder diye korkuyom
Soran+1 yılYa sevgili olunca duygusal hissettiğim için 6-7 kişiyle oldu ama hepsiyle ayrıldıktan sonra yeni iliski başladı ilerde karsilasma ihtimali 1000 de 1 ama tutupta eşime herseyi yolda aciklicak halleri yok dimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirme o konulara.
110 Yorumla
Soran+1 yılOkey
Cevap sahibi+1 yılKaç kişiyle oldu peki?
Soran+1 yılSevgiliyken 6-7 kişiyle olmuştur ama ayrılınca baskasiyla başladı yani idare etme yok bi gun hani eşimle karşıma cikarsa sorun olurmuki dicek hali yok heralde :)
Cevap sahibi+1 yılOral konusunda uzmansın o zaman. Peki ilerde eşine yaparsan anlamıcakmı uzman olduğundan. Ayrıca kimse gelipte eşine bana oral yaptı demeye totosu yemez
Soran+1 yılBencede demeye totosu yemez hahaha yok acemi gibiyim hala ilk yapmış gibi disliyorum
Cevap sahibi+1 yılDiş en sinir olduğum şeydir oralde.
Soran+1 yılNeden acitiyomu
Cevap sahibi+1 yılEvet ve sinir uçları çok olduğu için peniste uyarılma olmuyor.
Soran+1 yılMecbur dış değiyor;)
Cevap sahibi+1 yılİşi bilmiyosun o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Diyebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılNasip
Çıkacak
07 Yorumla
Soran+1 yılAma sevistim karinizla dermi
Soran+1 yılBilmem yolun ortasında direk ben eski sevgilisi oral yaptık bosayin dicek hali yok
Soran+1 yılEvet kizlik duruyo ilerde eşimi görüp bu kizla biz oral yaptık sevgiliyken demezler heralde
Soran+1 yılAnladmm :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yattım bile
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam