Tamam diyip de devamini getirmeyene dusman olmam, fikri degisebilir. Ama bir daha onunla bu konuda iletisime gecmem, kendi istiyorsa yalvartma noktasina getirmeye calisirim.
Çünkü beklenti içine girmek inanılmaz kötü bir şey. Sıradan biri olsa umursamaz ama gerçekten istediği biri için beklentiye girerse bir insan bu onun için işkence gibi olur
0
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Ve kerelerce jendi kendien heveslendi ve olmadi vene beni unutuyo nede. Iyi davraniyo dusman oldu
Bütün insanlar öyledir çocuk genç yaşı fark etmez insanoğlu beklenti içine girdi mi sürekli kafasında döner durur. Eğer bundan rahatsızsan ya onun istediğini vereceksin ya da Temelli yollarını ayıracaksın
Bak şimdi daha çok dikkatimi çekti. Sen para için ona göz diktin o da cinsellik için sana göz dikti ama ikiniz de birbirinizden isteklerinizi alamadınız. Anladığım kadarıyla aranızda bir duygusal bağ yok peki aranızdaki yaş farkı ne
Anladım ilk o yanlış yapmış. Eğer gerçekten bir şey istiyorsa bedelini ödemek zorunda Sadece para değil. Peki parayı verseydi istediğini alabilir miydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
E tek derdi, istediği, beklentisi o olunca, e oda olmayinca gerçek yüzünü gösterir işte
Salk adam
Bilemem tabi orasını 😅
Bu sefer olmazsa gelecek sefer olur düşman olmayiz
Bu bana. Olxu nedense
Onun niyeti yapıp kaçmaktır sen çekingen davranınca bu vermeyecek diye kaçmış olabilir
Ee simdi neden deniyo
Buluşalımı diyor
Konuscammi diye deniyo
Hoşuna giden bir tipmiydi
O öyle saniyodu
e cinsellik olacak demişsin, sonra olmaz dersen tabi düşman olurlar
Ne qlaka ortakmisiniz * 'a
acil ödemen gereken borcun var, gel ben sana para vericem dedim, sen geldin ben sana parayı vermedim
sen ne yaparsın o zaman?
Bida yuzune bakmam
e aynı şey değil mi :)
cinsellik için tamam diyorsun görüşüyoruz yapmıyoruz düşman olmam normal değil mi?
Oda bana is icin tamam dedi olmayinca birakti
demekki karşılıklı sen olmaz dediysen o da olmaz demiştir. haklı.
Salk bu erkekler
kızlarda öyle
Tamam diyip de devamini getirmeyene dusman olmam, fikri degisebilir. Ama bir daha onunla bu konuda iletisime gecmem, kendi istiyorsa yalvartma noktasina getirmeye calisirim.
Kadin sanami yalvqrcak
Direkt yalvarmayacak ama yataga atabilmek icin binbir turlu sey yapacak. Olmadik bir sey degil benim adima
Beklenti o yönde olunca , demek ki olmayinca sinirlenmiş. Doğru değil ama sende beklentiyi yükseltme bence...
Valla yukselttim pesimde kosuyo demis ama. irtada kalan o oldu
Ayni şey senin başına gelse ne yapardın peki? Birde o açıdan bak?
O n pesinde kosuyo demiycek
Bence istemiyorsan sende uzatma. Bu sana da zarar verir. Bu arada nerelisin siven farkli?
Karadeniz
Anladim. Dediğim gibi mümkün olduğunca uzak dur muhatap olma.
Neden ya
Daha cok konuşacaktır. Erkekler bu konuda dedikoduyu sever.
Belki yarın bir gün beraber oldum diye laf bile çıkartır.
Off cikarsin mal
Sen bilirsin. Senin icin sorun yok sanırım...
Yok
Ama bunun kuzneleri falnda bana farkli bakiyo
O olaydan sonra mi farkli bakıyorlar?
Valla onla olay yasarken bok gibi davrnaiyolarxi simdi aradan az gecdi daha yumusak bakiyolar
Demekki onlarda bir beklenti içine girdi. Nasil giyiniyorsun fiziğin nasil?
Normal neden beklentiye giriyolar
Yaa o söylemiştir onlara ya da dedigim gibi giyimin fiziğin yaklaşımın etkileye bilir.
Eskiden cok kabaydilar ismimi bile soykemezlerdi bu derlerdi
Simdi nasil yaklaşıyorlar
Simdi gukumsuyolar falan
Anladim. Peki sen neden sürekli bunlarla bir arada olmak zorundasın ki? Küçük bir yerde mi yaşıyorsun?
Surekli bir arada degilim ama bazen ust uste denk gekiyoruz onun is yerin orada oda oyke saniyo halbuki ben hayatima bakiyorum
Rahatsiz oluyorsan görmezden gel. ya da dedigin gibi hayatına bak başkaları ile takıl.
Oyle yapiyorum ama bu beni sinir edoyo sanki ordan gecince ver em buna malmi ne
Demekki mal. ☺️ Sen içten içe bu kişiye ilgi duyuyormusun?
Bilmem
Ben sanki öyle bir sey sezdim. Düşünüyor musun onu. Olmadığı ya da görmediğin zamanlar?
Bazen ilgimi oluyo bu
Nasil düşünüyorsun
Duygusal mi fiziksel cinsellik?
Çünkü beklenti içine girmek inanılmaz kötü bir şey. Sıradan biri olsa umursamaz ama gerçekten istediği biri için beklentiye girerse bir insan bu onun için işkence gibi olur
Ve kerelerce jendi kendien heveslendi ve olmadi vene beni unutuyo nede. Iyi davraniyo dusman oldu
Bütün insanlar öyledir çocuk genç yaşı fark etmez insanoğlu beklenti içine girdi mi sürekli kafasında döner durur. Eğer bundan rahatsızsan ya onun istediğini vereceksin ya da Temelli yollarını ayıracaksın
Oda beni oyke yapti belirsiz birakgi bende ona onj yaptim
Eğer ödeştiyseniz orta yolu bulun
Bu beni hala asik saniyo konu h8cbir zamn ask degildi
Neydi peki seks mi
Hayir para
Bak şimdi daha çok dikkatimi çekti. Sen para için ona göz diktin o da cinsellik için sana göz dikti ama ikiniz de birbirinizden isteklerinizi alamadınız. Anladığım kadarıyla aranızda bir duygusal bağ yok peki aranızdaki yaş farkı ne
10dan fazla
Anladım ilk o yanlış yapmış. Eğer gerçekten bir şey istiyorsa bedelini ödemek zorunda Sadece para değil. Peki parayı verseydi istediğini alabilir miydi
Hayir
Cinsellik yaşamayan kadınlar flistine gitsin lütfen
Kimse her konuda yarıda bırakılmayı sevmez
Bu herif hala hevesli ve onla konuscagimi dusunuyo
Eğer sen uzak kalmak istiyorsan tamamen kes onunla bağını
Bagim kesik ama baskasi olsa bu napiyo der bu mal hic sıkılmadan deniyo
Değişik biri demek ki
Adam beni 3 kere girse 4. de deniyo gene
Bırakmıyor demekki hiç
Akli karisiyo acabami diye
Olur mu öyle şey
Sen erkeksin neden oluyo
Bir daha yapamazsam diye de olabilir bilemedim
Bilmem hoslaniyomu acaba
Burada bu kadar açık konuşamıyorum
Öylelerine ben de uyuz oluyorum.
çünkü kullanıyor erkek herkes benim ğibi mi
Çünkü sadece cinsellik için senle
Genelde 3. Saat yeter artık bırak beni derler.
Vermeyince
Niye işte
Hevesi gursağında kalıyor
Bu baya ugrasti benle her zamn hevesleniyo
Dolandırıcı
Yok ya
Şikayet edecem seni
Elde edememe
Ortada kaldığın için
Duygularla oynamak oluyor
Çok haklı bir soru
devamını getirmemek derken