Ilıskılerımde veya cınsellık yasadıgım kısıyı bu kadar benımsemem 3 defa bırlıkte oldugum adamla ınanılmaz güzel bır cınsellık yasadım sankı senelerdır onunla seks yapıyorum tenıne dokunmak fılanda ayrı bır keyıf verıyor bana , adam ılıskı sırasında ınanılmaz terledı ne tukurugu ne terınden ıgrendım. hatta sankı senelerdır seks yasadıgım adammıs gıbı vucudunu kuruladım falan :D ''normalde boyle yapmam cınsellık bıttımı dokunmam bıle banane kendı kurulansın derım yanıı '' sankı uzun senelerce beraber oluyorum hıssıne kapıldım mutıs bır uyum yakaladım onunla.
''Bu ten uyumumu cok kısa zamanda cınsellık yasadıgınız kısıyı boyle benımsedız mı? bunun sebebı ten uyumu ve cınsel cekımmıdır. cunkı bunca zaman deneyımım oldu ılk seferden ıtıbaren benımsedıgım tek kısı bu adam''
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende cinsellik yaşadığım bir iki bayan aynısını bana söylemişti demek ki ten uyumu var... Ama hala uçuş modundasin gibi:))
demek yasayan tek ben deılım :D
Kesinlikle evet. Spermimim yutuldu var sen anla oradan.
:) bende saskınım bu kadar bırını benımsedıım ıcın
Denk gelmemişizdir ;)
Temiz bir banyo, fresh bi koku yanan mum jazz bir müzik ah beee🌸
Ten uyumu sanirim. Ayrica asik ta olmus olabilirsin.
eskıden bu cevabı alsam olabılır derdım maalesef asık deılım kalbımı korelttıler :D
O zaman ten uyumu dogrudur. Sadece ten degil sanirim. Baska seyler de olmali. Performans, dalga, kase, uyumu falan filan demesi ayip olmasin.
Hem cinsel çekim hem ten uyumu ilk gorusme de yaptığın seks de bile hissedebilirsin
tesskurler
Ne demek:) bol bol seks yaparsın
ten uyumunu sevişirken sana verilen hazda yapılan oral de ara
o konuyu gectım onda sıkıntı yok onu yasadım zaten :)
sana bir şey katmayacak yaşatmayacak ya da etki etmeyecek beklentileri o zaman önemseme bedenin onunla mutlu olmuş dilediğin yaşanmış arzularına ulaşmışsan mutlusundur
kanka bunun seksle alakası yok sen aşıksın
yok asık olmak ıstemıyorum artık o konuda cok uzduler maalesef
ama. farkında değilsin olmuşsun
manita değil misiniz?
hayır 3 defa bırlıkte oldum sadece :D
ne kadar süre içinde 3 kere dkfkf
9-10 gün filan
nasıl tanıştınız? kanka bi takip at allasen yorumlarda çürütme bizi fkxlc
Bulamadım böyle birini
banada 25 senedır ılk defa denk geldı :D hatta oylekı cok asıgım oluyorum bıtıyorum dedıgm cocukta bıle bu hısse kapılmadım veya cok begenerek beraber oldugumla
Darısı başıma
Evet kesinlikle öyle
tesskurler cevap ıcın
Rica ederim