Ben evlenip bir ömür aynı kişiyle kalabilir miyim bilmiyorum. Çünkü tek bir kişiyle yetinemem ayrıca sıkılırım da.. Çok mu tuhaf bu? Nesi tuhaf ve niye tuhaf?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbak sana ne desem boş çünkü böyle bir durumun var ise sıkıntın cinsel falan değil demektir senin gib olan hastalar daha önce de geldi kliniğimize sebep nerdeyse hiç bir zaman partnerlerinden mutlu olmamaları değildi sıkıntı genelde psikolojikti farklı sebeplere dayanan soruna cevap olarak normal değil sana neden normal olmadığını da anlatırdım ama detaya inmem gerekir o yüzden kısaca diyeceğim şey şu o kafadan önce bir çık çünkü sorununun cinsellik ile uzaktan yakından gerçek bir alakası yok sorunun tamamen ruhani ve bunu çözebilirsin de bir uzmanın yardımı ile
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır tuhaf değil zaten ben de senin gibi hayatıma girecek kişiye başka erkekler ile ilişkiye girmesini isteyeceğim, eğer o benim başkasıyla girmemi istemezse bile kabul ederim. Sizin gibilere bayılıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Bana yazar mısın
- +1 yıl
Açık ilişki istiyorum yani bende cuckold var zaten, ömür boyu rahat edebilir partnerim bu konuda, seni bekliyorum
+1 yılDini sebeplerden dolayı iğrenç diye bir algı var ilk başta ve bence de iğrenç. Madem sürekli partner değişecek neden evleniyor? 2. De karşındaki insana " sen yetmiyorsun " demektir ve bu da çok kırıcı.
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli demedim ki
1 ömür tek kişiyle olunmaz dedim
- +1 yıl
O halde bu şart ile evlen ve başkasını istediğin de boşan. Aldatmak hoş değil.
Soran+1 yılAldatmaktan bahseden kim cysgdg
Ayrıca açık ilişki diye birsey de var
Herkes razi- +1 yıl
Herkes değil 🤠 Bunu başta belirtiyorsan o zaman o kişi açısından ve 2. Kişi açısından sorun yoktur. Tek sorun dini sebepler kalır, o da senin kararın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Hayat aşamalardan oluşur. Bebeklik, gençlik, yaşlılık, yaşlandığın zaman güvenebileceğin birisini istersen hayatının 1/4 ünü alacak cinsel haz dönemi için hayatının geri kalanını heba eder miydin
00 Yorumla
+1 yılSorunun cevabı çok basit, ya evlenmeyeceksin ya da evleneceğin veya sevgili olacak olan kişiyle bunları konuşacak ve anlaşacaksın.
00 Yorumla
+1 yılTercihin seni iligilendirir evlenmeden aynı kişiyle bi ömür geçirebilirim bu ne kadar doğalsa seninkide o kadaa doğal
00 Yorumla
+1 yılAynı benim kafadasın. Tek gömlekle yaz mı geçer? Değişik kişiler farklı tadlar ve fanteziler kişinin kendine armağanıdır
04 Yorumla- +1 yıl
Karın da farklı tatlar tatsin
- +1 yıl
Sıkıntı yok benim için istiyorsa yapabilir
- +1 yıl
Aynen yapsın
- +1 yıl
Ben farklı bir şey mi dedim
+1 yılyani birisi varsa güvendiğin uyum sağladığın bir başkasına ne gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte iliski içinde sadık olurum ama yıllarca aynı kişiyle sıkıcı değil mi
- +1 yıl
yani sürekli aynı şeyler ise sıkıcı ama aynı kişi ile farklı şeyler yapıyorsan zevkli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte tek kişiyle neden yetinemem dediniz evlenince kocanla cinsellik yaşamayıcaksın sanırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf değil gayet normal bişey zaten erkeklerde devamlı çeşitlilik ister ve yaşar çünkü herkesin ayrı zevki var onu yaşamak asıl cinsellikte buyuk zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu mantıkla sen de hiçbir erkeğe yetmeyeceksin tek başına
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim kastettiğim bir ilişki içinde tek bir erkekle yetinememek değil
1 ömür aynı kişiyle evli kalmam ne metal açıdan ne cinsel açıdan mümkün değildir
Dediğinde de sorun yok. Tabiki böyle düşünen erkekte vardır
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman sen biriyle evlensen adam sana aynısını dese ne hissedersin?
Soran+1 yılHiçbir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek yasal zorunluluk değil. Tek kişiyle ömür geçmez yetinemem sıkılırım diyorsan kimseye bunun sözünü vermezsin olur biter.
10 YorumlaTuhaf falan değil ya niye tuhaf olsun hergün pilav mı yiyvez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirden cok tene gitmek oluyor sanirim
00 Yorumla
+1 yılHızlı yaşa genç öl gibi olmus
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmezsin olur biter
00 Yorumla
+1 yılİyi işte önüne gelen ile
00 Yorumla
+1 yılEvlenme o zaman şart mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadakatsızlik diyoruz buna
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenclik.
10 Yorumla
+1 yılEsin paylasimci olursa şanslısın
00 Yorumla
+1 yılYürüyen aids
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYooo neden olsun
00 Yorumla
+1 yılBende öyle valla 😄
00 YorumlaBence iğrençlik
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026