Cinsel Yaşam Sadece tek kişiyle cinsellik yaşamak hayatsızlık değil mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Düşünsene ömür boyu tek kişi oho Sadece tek kişiyle cinsellik yaşamak hayatsızlık değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
UNUTMAKYOK2 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belli bir yaşa kadar kabul ama bir yerde aile kurulmalı ve sadık olunmalı 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Vdgdhdbd hmm önce sevis sonra yetiş diyosun yani Yorumla UNUTMAKYOK2 +1 yıl Yani bir yere kadar güvenli temiz seks iyidir Yorumla Soran +1 yıl Dhdjjxjdbfnfn alışmış kudurmuş beter değil yani Yorumla UNUTMAKYOK2 +1 yıl Erkek de durulur kadın da yaşarsa Yorumla Soran +1 yıl Jdfjfjffjf alışmış durulmaz Yorumla UNUTMAKYOK2 +1 yıl Durulur kendi adına konuş Yorumla Soran +1 yıl Hddhjdgj atalar kendi adına konuşmamış. Alışmış kudurmuştan beterdir demişler 😃 Yorumla UNUTMAKYOK2 +1 yıl Sensin o cümlenin öznesi Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bakire olmayanı çoğu kişi istemez ki Yorumla UNUTMAKYOK2 +1 yıl Bu düşüncede olan erkeklerin nesli tükeniyor çok şükür Yorumla
BillySummers Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ne var ki bunda herkeste aynı cinsel organ yok mu farklı kişilerle cinsellik yaşama isteği tuhaf bir içgüdü sadece 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence seni hadım etmeli 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl ben bu dediğinden 30 kız falan uzaktayım kanka :) 0 0 Yorumla
sütlüçikolatammmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aldatalimmı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen Bi tane bulsan öp başına koy Yorumla sütlüçikolatammmmm +1 yıl Senin gibi birini bulacağıma... ömür boyu sadık olacak biriyle olurum daha iyi 😂😂😂 Yorumla sütlüçikolatammmmm +1 yıl Öyleleri adam olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hehe Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Belli bir yaşa kadar kabul ama bir yerde aile kurulmalı ve sadık olunmalı
Vdgdhdbd hmm önce sevis sonra yetiş diyosun yani
Yani bir yere kadar güvenli temiz seks iyidir
Dhdjjxjdbfnfn alışmış kudurmuş beter değil yani
Erkek de durulur kadın da yaşarsa
Jdfjfjffjf alışmış durulmaz
Durulur kendi adına konuş
Hddhjdgj atalar kendi adına konuşmamış. Alışmış kudurmuştan beterdir demişler 😃
Sensin o cümlenin öznesi
Bakire olmayanı çoğu kişi istemez ki
Bu düşüncede olan erkeklerin nesli tükeniyor çok şükür
Ne var ki bunda herkeste aynı cinsel organ yok mu farklı kişilerle cinsellik yaşama isteği tuhaf bir içgüdü sadece
Bence seni hadım etmeli
ben bu dediğinden 30 kız falan uzaktayım kanka :)
Herkesin kendi tercihi
Olacak iş değil.
:/ düşüncesi bile üzdü..
Aldatalimmı
Sen Bi tane bulsan öp başına koy
Senin gibi birini bulacağıma... ömür boyu sadık olacak biriyle olurum daha iyi 😂😂😂
Öyleleri adam olmaz
Hehe
ınsan tek eslı yapamaz bence
Yoo değil