Tabikide bana sadece bir sol el bir peçete ve biraz yakmayan lanet olası civcivli dalin şampunı ver ha hd ekran televizyon vede 4k izleyebileceğim bir ekran da ver yeter
Şu ana kadar başardım, bundan sonra da aynen devam :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Geleceği düşünmek yerine anın tadını çıkarmak daha akıllıca bir hareket olur. Herkes daha çoğunu ister ama daha iyisi olur mu diye düşünmez. Ya daha iyileri diye diye kendisi kaybediyorsa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Geçiririm
Tabikide bana sadece bir sol el bir peçete ve biraz yakmayan lanet olası civcivli dalin şampunı ver ha hd ekran televizyon vede 4k izleyebileceğim bir ekran da ver yeter
Cinsellik olarak bana sınır koymayan ve kendisi de sınır tanımayan biri olduktan sonra bir ömür ona sadık kalabilirim
Şu ana kadar başardım, bundan sonra da aynen devam :)
Geleceği düşünmek yerine anın tadını çıkarmak daha akıllıca bir hareket olur. Herkes daha çoğunu ister ama daha iyisi olur mu diye düşünmez. Ya daha iyileri diye diye kendisi kaybediyorsa?
Evet geçiririm öyle gibi devam ediyordu ama boşandım
geçiririm sevdikten sonra onu hissettikten sonra onunla olmamda bir sakınca yok
Geçirsen gecirmesen ne olacak bari bu gecenin feyzinden yararlanin böyle şeyler yazmayin.
tabikide bir kisiyle oda evlenecegim kisi olacakk :)
Gecirebilirim ama o kişinin her anlamda tatmin etmesi lazim
Zaten öyle olsun istiyorum
ömrümün ne kadar süreceğine bağlı :D
Düzgün yapıyorsa olabilir
Hayır geciremem heralde
erkek içinde kadın içinde farklı tecrübe lazım İzmir'de nerdensin sen canım ya ben ksk
Maalesef bazen değişiklik iyi oluyor
Eğer tatmin ediyorsa neden olmasın?
İmkansız ne yazık ki en geçirmem
şuana kadar olmadığı için olacak kişiyle geciririm
Şu ana kadar tek kişi oldu bakalım
Karıma yaparım öncesinde tadarim
Kişiden kişiye değişir
Bu kisi arzuladigim kisi ise vet
Evet.
Tabii ki de
Hayır.
Hayır, sen?