Bakire biriyle cinsel ilişki yaşamak ile bakire olmayan biriyle cinsel ilişki yaşamak arasında nasıl bir fark var?
Duyar kasmayın zevk açısından sordum.
Duyar kasmayın zevk açısından sordum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakire bir kadınla seks yapmak sabır ister. Çünkü vücudundaki bir organı hayatında ilk defa kullanacak. İçine hayatında ilk defa birşey girecek. Bunu yabancılığı, korkusu, endişesi, heyecanı olacak. Ve bu endişeler, korkular, gerilimler ilk ilişkiyle beraber tamamen yok olmayacak. Takip eden bir süreç olacak bu duyguları aşıp seksten zevk alma sürecine geçmesi için. Erkek sabırlıysa bakire kadınla seks yapmak bu süreçleri aştıktan sonra güzel olabilir.
Tecrübeli kadında ise böyle bir sürece gereksinim yoktur. İki taraf da tecrübeliyse cinsellik çok daha zevkli, eğlenceli, güzel yaşanır.
Bayan için cok büyük bi sıkıntı yok sdece sürtünüp vajinada kayarken erkegin iradesini kaybedip içine girermi diye bir korkusu bakireligini ksybetme korkusu olur ama karşısındakine ço güvenip kendini rahat bişekilde teslim edecegi güvendeyse daha fazla zevk haz alır orsl seks cok fazla haz almasına yeterlidir erke cok fazla zevk az alamazpenisin sıcak ıslak birşeyin içinde sürtünerek girip cıkması daha cok haz verir oral olbilir kadınlarda kilitoris uyarılıp oral şekilde olabilir içindeyken tabiki farklı yüksek zevk alınır iki tarafta kadınlar içinde bir penisin sıcak şekilde girip içinin boşlugunu doldurup cıkması ve içindeki duyu duvarlara ıslak sürymesi mastan daha zevklidir erkeklerde içine girip cıkarken aynı sıcaklık ıslaklık ve sürtünme erkek içinde inanılmaz zevk ve haz duyulur
Bakire biri ile ilişki ilk yaparken nazik ve yavaş yapmak kaydı ile güzel olur.. Bakire olmayan birine nazaran vajina daha dar olacağı için erkek açısından daha fazla zevk alınır.. ama kız için kendini kasmaması ve ilişki öncesinde ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutarak onun da maksimum zevk almasını sağlamak gerekir..
Bakire birisiyle yaşamak isterdim hiç bakire sevgilim vs olmadı. Bakire olmayan ile de tek farkı o zarı sende yırtılmıyor. Bakire olanı tecrübesiz birisine o zevki tattırmak için isterdim :-) Yoksa zevk kadından kadına değişir. Vücudu, yaklaşımı, isteği bir çok şey etkiler zevki.
Cevap
17Cevap
Bakirede acı korku falan inanılmaz zor ve kasvetli resmen çocuğa yürüme öğretmek gibi. Yoksa taze et falan diyen olmuş. Belli ki hayallerde yaşıyorlar. Kesinlikle bakire olmayan tecrübeli ile. Bacakları bele dolayıp üstüne çekmeyi öğrenmiş olanla hatta 😈😈😈
Şahsen bakire birisiyle ilişki yaşamak daha hoştur en azından benim icin cünkü oraya ilk ben giriyorum yani o artık benim oluyor ilkini benimle yaşıyor ve beni unutamaz bu bir kızın unutması en zor şeydir diğerleri ise unutulmaya meğilii dir sanki dolmuş durağı önüne geceni almış ama bu yazdıklarım normal sevgili icin
Evlilikte bakirelik benim icin önemli değil ama yine bakire olması ister istemez onu benim gözümde daha cok yükseltir
al sana dürüstlük , ilk defa pişirilen bir yemekle, soğumuşta sonra bir daha pişirilen yemek arasındaki fark gibidir , nasıl yeterince dürüstçemi
Valla bakire uzaktan bi akraba kız var. Öyle bi tahrik ediyor beni. Bende henüz ilişki yaşamadım yeminle başta uzak durayım dedim. Harekerleri tavırları yanımdaki duruşu beni benden alıyor. Napcam bilemedim. Gece gündüz aklımda
Sadece ilki oluyorsun onun dışında delik genişlememişse sorun yok birde erkek olarak örneğin ilkinin penisi benimkinden büyükse benden daha az zevk alır hatta hic almayadabilir
İçine girecek misin girmeyecek misin tek fark o işte
Yani elbette ikisi arasında dünya kadar fark vardır birinde normal zevk alırsın diğerinde aşırı derecede zevk alırsın.
Bakirelik varsa o esnada korkuyla karışık bir durum olur illaki zevk alınırda
ben bakire olan biriyle ilişki yaşayamam ya yani kandan midem bulanır
Bakireden almak için 9 takla atmak var işi bilene teslim olmak var hangisi mantıklı
Daha zevkli oluyor taze.
İlk olmak dışında bir fark yok
Bakire candır. gerisi heyecan
Deneyim
Bakire bozulurken acı ceker
kan hariç fark yok
var olmaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?