Cinsel Yaşam İlla biriyle mi cinsellik yaşamak lazım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 3-4 kere orgazm oluyorum ama yetmiyor İlla biriyle mi cinsellik yaşamak lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bir erkek yatmiyorsa birden fazla fb ilişkisi kurmayı deneyebilirsin. 0 0 Yorumla
LifeisOneDay Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. hayır yetmıyorsa renklendırmek için bir şeyler yap oyuncakla kullan hayal dunyanı konusabıleceğin bir suç ortağı bul yargılanmadan özgur konş bu seni daha tutkulu orgazmlara yöneltir içinde hayal kurdugun fantezılerını ıleri gitmeden yaşa vs vs 0 0 Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mastürbasyonla mı o kadar orgazm oluyorsun? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla lonelysmufer2 +1 yıl Sen ne kadar olursun Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Bakire misin Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kafanı başka şeylerle dagıt bence. mastürbasyon yaparak günde 3-4 orgazm yeterli bence. ya da yaptıgın yöntem yanlış olabilir 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. En doğal olanı bu çünkü, eğer yaşarsan daha çok haz alacaksın 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Belki de mevzu seks değil de kafanı dağıtmak istemektir 0 0 Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bi kere de yapınca mastürbasyon hiç kesmiyor 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet girmesi gerekiyor sanirim ben o yuzden biraktim 1 3 Yorumla muratskate +1 yıl Nasıl bıraktın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @muratskate basbaya Yorumla muratskate +1 yıl Gizliden çıksana ya da istek at Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşinde iyi değilse o da yetmeyebilir. Doluluğu hissetmek iyi gelebilri ama 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl hiçbir mastürbasyon seksin yerini tutmaz 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence sexting iyi olur bir dene 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yetmiyor işte artık daha fazlasını istiyorsun 0 0 Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl bende hiç yapmadım yetmiyor mastürbasyon 0 0 Yorumla
lonelysmufer2 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Seni burdan doyuracak birini bulamamıssin bence:) 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neyle yapıyosun 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ten tene 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 5 defa ol o zaman 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek baska sorun olursa buralardayim Yorumla Soran +1 yıl 6 defa olursam ne olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem gel demeyelim Yorumla Soran +1 yıl Hahshs yarin deneyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekle o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bir erkek yatmiyorsa birden fazla fb ilişkisi kurmayı deneyebilirsin.
hayır yetmıyorsa renklendırmek için bir şeyler yap oyuncakla kullan hayal dunyanı konusabıleceğin bir suç ortağı bul yargılanmadan özgur konş bu seni daha tutkulu orgazmlara yöneltir içinde hayal kurdugun fantezılerını ıleri gitmeden yaşa vs vs
Mastürbasyonla mı o kadar orgazm oluyorsun?
Evet
Sen ne kadar olursun
Bakire misin
Kafanı başka şeylerle dagıt bence. mastürbasyon yaparak günde 3-4 orgazm yeterli bence. ya da yaptıgın yöntem yanlış olabilir
En doğal olanı bu çünkü, eğer yaşarsan daha çok haz alacaksın
Belki de mevzu seks değil de kafanı dağıtmak istemektir
Bi kere de yapınca mastürbasyon hiç kesmiyor 😀
Evet girmesi gerekiyor sanirim ben o yuzden biraktim
Nasıl bıraktın
@muratskate basbaya
Gizliden çıksana ya da istek at
Banada yetmiyor senin gibi biriyle yaşasam keşke doyana kadar
İşinde iyi değilse o da yetmeyebilir.
Doluluğu hissetmek iyi gelebilri ama
hiçbir mastürbasyon seksin yerini tutmaz
Tek başına mı orgazm oluyorsun
Bence sexting iyi olur bir dene
Yetmiyor işte artık daha fazlasını istiyorsun
Bir kişide yetmez sana
bende hiç yapmadım yetmiyor mastürbasyon
Seni burdan doyuracak birini bulamamıssin bence:)
Küresel ısınma felan yalan kardşmmm
Orgazm olduğuna emin misin
İçin kurur suyun kesilir 4 defa yappinca
Evet birinin seni doyurmasi lazım
mastürbasyon yaparak mi?
5 altı kere yap ozaman 🤷♂️
Tam Nirvana’ya ulaşamayışından
Demek ki o zevki yaşayamıyorsun ol biriyle
Neyle yapıyosun
Erkekle 4-5 defa mı olacak sence
Ten tene
Evlen