+1 yılDeğil. Güvenini bir kağıt parçasına bağlayan kişiler ilikli kurmasın yazmış aşağıda bir erkek. Tabii, zaten sonradan yine kendi cinsi "Yapmasaydın. Zorla mı yaptın?" veya bir hamile kalsan "Aldırt.", "ırıspı" gibi çirkin ithamlarda bulunmayacak gibi? Ha şimdi herkes aynı değildir diyenler türer, eminim de çoğu aynı iken niye güvenelim? Tabii, tek gerekçesi de bu olamaz. Çok şey derim de bu konu ile ilgili neyse... Yapmak isteyen yapsın. Yapana da saygım var. Aslına bakarsan iyi de yapıyorlar bir yerden sonra erkek yapınca adı "O yapar." olan bir toplumda. Sanki erkek cinsiyle yapıyor. Toplum erkekleri bazı şeyleri derken acaba top mu da kimi şeyleri es geçiyor? Dinî bakımdan erkeğe de günahtır.
01 Yorumla- +1 yıl
İlişki *
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim için şart gibi artık. Cinselliğe bakışını flört döneminde iken sorarım zaten. Bu tarz şeylere kapalıysa duygular daha fazla yeşermeden saygı duyup yolları ayırırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılDerdin seks yani
Soran+1 yılSen ozman kulanma amaçli kizla sevgili oluyorsun
- +1 yıl
Yazdıklarımdan bunu çıkarman normal ama derdim seks değil.
Derdim, olur da ileride evlilik yoluna girersem eğer evlilik zamanında cinsel hayatımın kötü olup olmayacağını bilmek ve onun dışında da sevdiğim insanla karşılıklı saygı-istek çerçevesinde bazı şeyleri yaşamak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Niye şart olsun ki öyle bir mecburiyet mi var hayrola hiçte değil bu kişinin kendisiyle alakalı bir durumdur kendini Mecnun hissetmemeli ha karşısındaki kişi mecbur bırakıyor ise onada istediğini veya istemediğini net bir şekilde belli etmeli herkesin birer çizgisi vardır saygı duyulması gerek.
10 YorumlaŞart değil herkesin tercihine bağlıdır. Bazısı evlenmeden önce ilişkiye girmeyi doğru bulmaz.
Arada sevgi olduktan sonra anlayışta olur diye düşünüyorum.31 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍🙏🏼
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yoksa o ilişki sevgililik olmaz, kankalık veya asker arkadaşlığı olur. Sevdiğiniz her insana karşı cinsel istek duymazsınız elbette, ama cinsel arzu duymadığınız biriyle de kadın-erkek ilişkisi yaşayamazsınız. Yani cinsellik de aşka dahil.
10 Yorumla
+1 yılDinen yanlış ama şöyle bir gerçekte var evlilik uzun bir yolculuktur, bu yolculukta en önemli faktörlerden biride cinsel uyumdur bunu önceden yaşamadan bilemez çiftler eğer yaşamadan evlilik yaparlarsa bu tamamen şanslarına kalmış olur bundan dolayı da genelde bu yüzden evliliklerde ya aldatmalar olur ya da boşanmalar bu süreçte sadece iki kişi değil aileler çocuklarda hasar görür.
10 Yorumla
+1 yılŞart değil ama olması çok normal. Cinsel ilişki için bir kağıt parçası imzalamak zorunda olan, güveni böyle sağlayacağını düşünen güvenmezler ilişkiyi devam ettirmesin.
10 YorumlaŞart değil ama bence olmalı eğer sıkınlitılıysa o kişi cinsellikte sonra üzlemektense baştan bazı şeyleri görmek daha iyi olur bence
10 Yorumla
+1 yılSaldırın gitsin ölümlü dünya
Simdi yiyismicez de ne zaman yiyisicez?44 Yorumla
Soran+1 yılYok be benim dinim geregi ve ailemden dolayi yaşamadım yaşamamda ne zmn evlendim o zmn olur
Soran+1 yılHerkesin kendi tercihi sonucta
- +1 yıl
Şaka yapıyorum zaten kız
İstemeyen yaşamaz tabi ki
Soran+1 yıl👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsevdiğimi arzularım. ama sevgilim istemiyorsa mastürbasyon yapar geçerim onun hayaliyle
10 Yorumla
+1 yılYani herkes için şart diyemeyiz benim için farklı cinselliği çoğu kişi farklı görür
10 Yorumla
+1 yılVallahi ben yapmam kim yapıyorsa yapsın beni ilgilendirmez
10 YorumlaBence şart. Senle yaşamayan gidip başkasıyla yaşıyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılŞart değil kişilerin kendi tercihlerine bağlı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tercih ama zor yani eskidendi o kızın elini tutmak bile lütuf tu
10 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın konuşursunuz ortak karar alınır evlenmeden yaşanmayacağına dair eğer sen böyle istiyorsan ve o bunu anlayışla karşılamıyorsa seni mi yoksa vücudunu mu seviyor bir sorgula derim
20 Yorumla
+1 yılHayır şart değil ama yaşayanlar var ve böylece tek gecelik ilişki oluyor cinsel ilişki yaşayanlar 🤦
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. kesinlikle yaşamak lazım cinsellik olmadan olmaz
10 Yorumla
+1 yılCinsellik ve aşk ikisi ayrılmaz bir bütündür biri olmadan diğerinin anlamı yok.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah korkusu olmayan bunu yaşar.
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Şart değil ama günümüz ilişkilerinde herkes istiyor
10 Yorumla
+1 yılOlmaz valla olmuyor
116 Yorumla
Soran+1 yılProfilin cok kötü ya yilan fobim var iyy
- +1 yıl
Aramızda ki tek sorun o mu 😀
Soran+1 yılValla o hoslanmiyorum ya yilandan cok kötü
- +1 yıl
Kaldırırsam ne olucak peki
Soran+1 yılBisey olmicak profilinde yilan olmaz bare
Soran+1 yılNeresini guzel buluyorsun yilanin
- +1 yıl
O bişey olmıcaksa kaldırmıyım
Soran+1 yılDegistir ya kötu duruyor cidden
Soran+1 yılBaska bisey koy kedi kopek koy
- +1 yıl
Ya ben yılanları seviyorum ne var bunda
Soran+1 yılNeresini seviyon ya onlar seni sokar bi kere öldurur iki yuzlu sinsi onlar
- +1 yıl
Yapmazlar öyle bişey hem görmek istemiyorsan dm den yaz orada görmeden yazabilirsin 😎
Soran+1 yılDmden olmaz ama yilan sevenide ilk defa gördm
- +1 yıl
İlkler güzeldir
Soran+1 yılSeni yilanlarinla baş başa birakiyorum
- +1 yıl
Teşekkürler
Olunca güzel oluyo ama
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendi tercihi sonucta
Şart değil nikahsız yapmak zaten mantıksız günah
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin👍👍
Soran+1 yılEvt kesinlikle katiliyorum sana
Soran+1 yılAynen öyle toplum ahlaki degerlerinide kaybetti devir kötü ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞart değil olur ya da olmaz gibi bir şartlanma olmamalı. Akışında öyle bir an olursa bir şeyler yaşanabilir
10 Yorumla
+1 yılolmaz
arkadaşlık olur , dostluk olur
10 Yorumla
+1 yılSeven saygı duyar ısrar etmez
10 Yorumla
+1 yılCinsellik bence evlilikte olmalı
10 Yorumla
+1 yılHayır olmamalı
10 Yorumla
+1 yılŞart değil. Yaşayan yaşıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılYakınlaşmalar olmalı
10 Yorumla Sevgi cinselık olmadan tabıkı olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılŞart değil
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkinin temeli sextir zaten.
41 Yorumla- +1 yıl
aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabii ki
20 Yorumla Değildirrr.
10 Yorumla
+1 yılTabi ki değil
10 Yorumla
+1 yılGayet doğal
10 YorumlaEvet olmalı
10 Yorumla
+1 yılBence şart
10 Yorumla
+1 yılHayır.
10 Yorumlaolur
10 Yorumla
+1 yılkeyfine göre
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabikide şart
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır şart değil
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılNeden şart olsun ki
10 Yorumla
+1 yılŞart
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır şart değil
00 Yorumla
+1 yılşart değilde yaşasak olmaz mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞart değil yani
10 Yorumla Degill
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler