Her sevgilimle seks yapmak zorunda mıyım yaa bakire olmadigimi duyar duymaz yatağa atmaya çalışıyorlar ? bekaretimi kaybettikten sonra iki kişi oldu birisi 1 sene cinsellik yaşadıktan sonra terk etti diğeri birlikte olmadığım için terketti yapsam da yapmasam da terkedilmek kaderim mi yaa bunaldim artık yaa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYanlış anlama ama bakire değilsen ve yakınlaşma seviyesine geliyorsa ilişki, seks beklenilmesi gayet normal. Yapmak istemeyişinin sebebi istekli olmayışın mı acaba? Yoksa ilişkinin o kıvama gelmemiş olması mı?
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce terkedilmiş olmam
- +1 yıl
O ilişkinle ilgili detayları bilmiyorum, belki de erkek arkadaşın sorunluydu
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılzorunda tabii ki değilsin ama öncekisinde yaşayıp bunda yaşamıyorsan ya buna o değeri vermiyorsun ya da onu beğenmiyorsun demek oluyor ki bu erkek için çok kırıcı bir durum ben bu durumun içinde olmak istemezdim açıkçası.
00 Yorumla
+1 yılsende bakıre olmadını söyleme canım?
13 Yorumla
Soran+1 yılE bu sefer de ileride sorun oluyor iş ciddiye binince napacam belli bir yerden sonra sorunca söylüyorum mecbur
- +1 yıl
sonrada kullanıyorlar senı demı?
Soran+1 yılçalışıyorlar birisi kullandı aslında kullandı da diyemem tam olarak sevmişti ama evlenmeyi istemedi başka biriyle evlenecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yaşşamak zorunda degilsin ama insanlar partnerinden bunu bekler sende guvenirsen istersen yasarsın karsılıklı istekle olur bu tek taraaflı istekle yasayacak degilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılE daha önce terkedildim ama yaptığım halde
+1 yılDemekki kolay hozukuyor ve sadece yatmaliknolarak algilaniyorsun.. herkesle yatarsa kasar olursun herkeslede yatmak sadece basitlik olur insna biraz kriter ve çizgisi olmali bence
00 Yorumla
+1 yılIlşkilerin temel amacı o olduğu için evet mecbursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaş kaç burç ne? düzgün sevip hiç yapmayana da siz değer vermiyorsunuz onu ne yapacağız peki
00 Yorumla
+1 yılÖyle gelen varsa gelmesin erkekler bazı düşünce Yanliş bayana bacak arası cinsellik için konuşmak yanliş sevgi sevmek sevilmek değer görmek ister mutlu olmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakilma bunlara. Zevk aliyorsun neticede, istediginle takil.
00 Yorumla
+1 yılYaptığın halde birakmasi tuhaf aptal bunlar valla
00 Yorumlaİyide ağır ol biraz seviseceksen iyice tani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Demek ki tercihlerini yanlış kullanıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen şahsen ortada bir engel yok beni beğenmiyor mu arzulamiyor mu diye düşünürüm
00 YorumlaDemekki doyuramiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Demekki abaza erkekler denk geliyor sana 😊
00 Yorumlaarzulaniyorsun demek ki
00 YorumlaYa Bırak Bozma Kendini En İyisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. buldugun gibi evlen direk
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi de nasıl olcak olmuyor ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyleyerek hata yapıyorsun
00 YorumlaAmaçları hep o olur demedi deme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktirelim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeks yapmak zorunda değilsin ihtiyaç olmadıkça
00 Yorumla