Arada Evlilik yok sadece duygusal bağ çok seviyorsunuz onunla yakınlaşmalar olur mu? olmalı mı? sizce sevgili ile cinsellik yaşanır mı? yaşanmalı mı? yoksa evlenmeden asla olmaz mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arada Evlilik yok sadece duygusal bağ çok seviyorsunuz onunla yakınlaşmalar olur mu? olmalı mı? sizce sevgili ile cinsellik yaşanır mı? yaşanmalı mı? yoksa evlenmeden asla olmaz mı?
Sevgili olan iki kişi belirli bir yol kat edildikten sonra mutlaka cinsel çekim hissederler. Kadın daha çok çekingen ve belli etmeyen taraf olsa da, zamanı geldiğinde sinyaller verir.
Burada altın kural sevgilin olan kızın bekaret ile ilgili çizgisini bilmek ve saygı duymaktır.
Eğer bekaretime dokunmaman suretiyle bende seninle sevişmek istiyorum derse, öpüşmeyle başlayıp, gerçek birleşme hariç her şey yaşanabilir.
Ya da evlenmeden öncede olsa her şeyi seninle yaşamak istiyorum derse, bütün kapılar ardına kadar açılmıştır, bundan sonra sevgili çifte sadece ruhlarının ve bedenlerinin zevk alacağı renkli bir cinsel yaşamı tatmak kalmıştır.
açık konuşmak gerekirse evlilik toplumsal bir sözleşmedir ve görünmez kuralları vardır evleneceğin kişiyle bu kuralları kimseyi incitmeden esnetebiliyorsanız evlilikte de mükemmel sexler oluşur fakat bu istisna durumun dışına çıktığımızda evlilikteki seks anlayısı sevgiliyken yapılan seksten çok daha duz ve sığdır maalesef bu açıdan sevgiliyken ya da evlenmeden aynı ya da farklı kişi ile yapılan seks çok daha şehvetli ve çok daha mükemmel hislere yol açar ve kişinin kendini tanımasına yardımcı olur aksi durumda evlendikten sonra tanışılan seks sığ olacağı için ilk bir kaç aydan sonra bu muymuş cinsellik hissine kapılmasına neden olur bu konuyu özellikle kadın gözünden ele aldığımızda büyük oranda budur. stisnaları vardır tabiki ama o istisnalar karşılıklı evlilik hayatında sınırlarını esnetebilen insanlar için geçerlidir. ya da libido duzeyi daha düşün insanlar diyelim. eğer kadın arkadaşlardna bu konuda görüşlerini aktarmak isteyen evli olanlar bu yorumun altına çıkarımmın doğru ya da yanlış olduğuyla ilgili bilgi paylaşabilirler bende istatisliklerimi güncellemiş olurum
Hayır tabi ki de.. ben buna karşıyım. evlenmeden cinsellik ya da cinsellik konuları yaşanmamalı ve konuşulmamalı.. veya yakınlık da tercih etmem.. ha el ele tutuşma sarılma bunları normal buluyorum ama o kadar.. yine de bu benim düşüncem. belki başka birisi farklı düşünüyordur ona da saygı duyarım sonuç olarak kendi hayatları 2 kişi istedikten sonra zaten kimse karışamaz karışmamalı da..
bana nasıl kimse karışamazsa bende gidip neden seviştin demem millete. ama aşk ya da güven konuları daha önemli olmalı her zaman.. şimdiki insanlara bakıyorum işleri güçleri sevişmek ya da cinsellik olmuş..
hiç mi duyguları kalmamış diyorum. bazıları var daha 18 yaşına girer girmez cinsellik yaşıyor.. eskiler nasıldı bilmem ama şimdiki insanlar bana cinsellik için sevgili oluyor gibi geliyor. ya da çoğu insan evliliği bedava seks olarak görüyor. mesela cinsellik olmasa çoğu evlenmem der ya da mutlu olamayız der.
Burada önemli olan 2 kişi arasındaki çekimden ibaret buna ek olarak ise kişilerin birbirlerine saygı duyması gerekiyor. Yani bir taraf bu konuya katı bir şekilde yaklaşıyorsa öteki tarafın ısrarcı olmaması ve saygıyla karşılaşması gerektiğini düşünüyorum. Ben illa ki olmalı ya da asla olmamalı diye bir tavır ortaya koymuyorum. Sadece 2 kişinin birbirlerinden beklentileri ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Cevap
19Cevap
Her ilişki illa evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok. Bugünü yaşamak lazım. Gelecek ne getirir ne götürür bilemeyiz.
Evlenme vaadiyle kandırılıp hayatı mahvedilen biri olmaya benim açıkçası tahammülüm olmaz. Yürek yemeyen önce evlenir bence. Gerçekten yürekli adam evlenmeyi bekler. Başlarım onun cinine de😃👍
Bu iki kişimin nakış aşısına aile ve çevresine bağlı bunlar uygunsa olmalı bence
Ben yaşanması gerektiğine inanırım
Yaşanmalı bana göre ama ilişki bunun üzerine inşa edilmemiş olmalı..
Tabii ki cinsellik yoksa o ilişki fostur temeli zayıftır çürüktür
Hayır. Evlenmeden yaşanmamalı
50-50 iki durumuda istek ve saygı duyan biriyim
Evlilik garanti ise olabilir
Yaşaman lazım belki evlenince soğursun
Evet yaşanmalı
İki tarafta istiyorsa yapılır
Olabilir ya kıvama bağlı
Evet bence yaşanmaliki kenetlensin
Evet sınırsiźca
Evet yaşanır
Yaşanabilir